fitim fitsin fit (squat)

Kizlar giremiyorum ya ben buraya misafirimiz var opuyorum hepinizi tamam ara ara ugrarim onu gezdiriyorum falan .. vaktim olmuyor

Valla ben 1 hafta squat yaptim simdi cok pismanim(((((bacaklarim mahv oldu diz üstünde bir çökük olustu..Bacak kasima bir şey oldu galiba çok huzursuzum((

Valla ben 1 hafta squat yaptim simdi cok pismanim(((((bacaklarim mahv oldu diz üstünde bir çökük olustu..Bacak kasima bir şey oldu galiba çok huzursuzum((
Kas ağrın mi var yoksa başka tür bi ağrı mi?
Isınmadan yapmış veya yanlış yapmış olabilir misin squatı ?

Kızlar bu gece uyku yok bana, az önce mutfağa girdim 2 tane kocaman hamam böceği.. İlaç sıktım zor öldüler ya off.. Geçen sene hiç yoktu, bu son 1 aydır kaçıncı bu gördüğüm.. Çok korkuyorum.

Kuzumm korkma
Işıkları açık bırak karanlıkta çıkıyorlar onlar genelde
Sabah da kalkıp evin her yerini ilacla

günaydın kızlar benim fena ağrılarım var merdiven inip çıkamıyorum dün sadece 40 dk zar zor yürüyüş yaptım 25 tanede mekik çekebildim squat yapmak bir kenara afedersiniz klozete zor oturuyorum

günaydın kızlar benim fena ağrılarım var merdiven inip çıkamıyorum dün sadece 40 dk zar zor yürüyüş yaptım 25 tanede mekik çekebildim squat yapmak bir kenara afedersiniz klozete zor oturuyorum
Canım çok doğal ağrıların olmasi ama ağrırken de yapabildiğin kadar yapman lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…