- 10 Temmuz 2014
- 19.709
- 17.811
- 248
Bu kadar tatlı olma kizmmmm
bana tatlı dedi bana tatlı didiiiiBu kadar tatlı olma kizmmmm
EvvetttDüzgün bir karın bölgesi ve bel görüntüsü için yüksek bel pantolon.
Çevrenize baktığınız zaman kadınların, hatta erkeklerin bel çevresinde bir simit görürsünüz. Bu yağ kalıntılarının bu kadar çirkin bir şekilde toplanmasının sebeplerinden biridir düşük belli pantolonlar. Oysa ki yüksek belli pantolonlar karnınızı kapatır, böylece daha zayıf görünürsünüz. Hem de karnınız buna uyum sağlayacağı için kendini salmaz.
Kırmızı yanaklarına
tamam atıyommm birazdannnHa şöyle. Zeytinin fotosunu at kız özelden. Özledim sıpayı!
Bende artık tercih etmiyorum. Resmen eziyetti, bol olsa düşer, dar olsa simitler çıkar.Evvettt
Gecen gun düşük bel giyyim dedim o kadar yadirgadim ki anlatamam
AaaBende artık tercih etmiyorum. Resmen eziyetti, bol olsa düşer, dar olsa simitler çıkar.
Bu arada Erzurum'a da addax açılmış.Nettekiyle aynı fiyat
Arkadaşlar birkaç gündür rahatsız olduğum için özel mesajla ve forumla çok ilgilenemedim. Özür dilerim.
Öncelikle mesajla ilgili fikirlerimi açıklayayım. Görüşlerim tartışmaya açıktır.
Foto mesajlarını artık 2 haftada bir açmaya karar verdim. Değişikliklerin daha belirgin fark edilmesi için.
Onun haricinde de Fotoğraf yüklemeye zahmet etmeyen Grey, Deadline ve Archangelus arkadaşlarımız bir daha ki özel mesajda yer almayacaklar.
Sadece Dead'in özel durumu yani netinin olmaması ve telefonunun kötü foto çekiyor olması durumu tolore edebilir. Onu da yine size bırakıyorum. Buradan olmasa dahi özelden de fikirlerinizi yazabilirsiniz.
Ayrıca konuşma bitince herkesin çıkması önemli, fotoğrafların kalmaması açısından.
Kırıcı olduysam özür dilerim, maksadım bu değildi.fotograf yuklemeye zahmet etmeyen diyerek kırıcı olmussun:) ozel mesaja almak istemiyorsanız zaten bende girmem ben son zamanlarda spor yapamıyorum bazı sebeplerim var arada bir yapıyorum o nedenlede bakın degişim bu diyede resim ekleyemiyorum herzaman.. gecen haftada eklemiştim oysaki:) neyse boyle uygun gorduyseniz brsey diyemiyorum
tamam lune birdaha katmazsın olur biter ben gercek bir arkadaslık var sandım ama yokmus meger gercekten uzuldumKırıcı olduysam özür dilerim, maksadım bu değildi.
Fikrime saygı duyduğun için teşekkür ederim.
Geçen hafta koyduğun resmi de 30 dk dolmadan kaldırmıştın.
Bildirimlerimle geldimmmmmmMisafilerimiz hala burda fakat ben sadece squatta olsa yazamasamda yaptım ezgıden bıldırım gondermıstım size gıremedgım ıcın..
Bugun 10 dk yuruyus
10 dk koşu
10 dk eliptik
Alt bacak kaslaeı için 60 defa agırlık isimlerimi bilmiyom aletlerın
100 defa bel için esneme dambılla
45 dk pilates kol karın bacak yaptırdılar bugun
evdede 100 squat
Feci yorgunum hiç kol çalışmıyodm bacaklar yormadı hıc agrım yok ama kollarım fena sızlıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?