fitim fitsin fit (squat)

Düzgün bir karın bölgesi ve bel görüntüsü için yüksek bel pantolon.
Çevrenize baktığınız zaman kadınların, hatta erkeklerin bel çevresinde bir simit görürsünüz. Bu yağ kalıntılarının bu kadar çirkin bir şekilde toplanmasının sebeplerinden biridir düşük belli pantolonlar. Oysa ki yüksek belli pantolonlar karnınızı kapatır, böylece daha zayıf görünürsünüz. Hem de karnınız buna uyum sağlayacağı için kendini salmaz.

Evvettt
Gecen gun düşük bel giyyim dedim o kadar yadirgadim ki anlatamam

burdaki addaxta öyleee ya fiyatlar aynı ama ürünler bazen değişik oluyor

fotograf yuklemeye zahmet etmeyen diyerek kırıcı olmussun:) ozel mesaja almak istemiyorsanız zaten bende girmem ben son zamanlarda spor yapamıyorum bazı sebeplerim var arada bir yapıyorum o nedenlede bakın degişim bu diyede resim ekleyemiyorum herzaman.. gecen haftada eklemiştim oysaki:) neyse boyle uygun gorduyseniz brsey diyemiyorum

Kırıcı olduysam özür dilerim, maksadım bu değildi.
Fikrime saygı duyduğun için teşekkür ederim.
Geçen hafta koyduğun resmi de 30 dk dolmadan kaldırmıştın.

Kırıcı olduysam özür dilerim, maksadım bu değildi.
Fikrime saygı duyduğun için teşekkür ederim.
Geçen hafta koyduğun resmi de 30 dk dolmadan kaldırmıştın.
tamam lune birdaha katmazsın olur biter ben gercek bir arkadaslık var sandım ama yokmus meger gercekten uzuldum

Bildirimlerimle geldimmmmmm Misafilerimiz hala burda fakat ben sadece squatta olsa yazamasamda yaptım ezgıden bıldırım gondermıstım size gıremedgım ıcın..
Bugun 10 dk yuruyus
10 dk koşu
10 dk eliptik
Alt bacak kaslaeı için 60 defa agırlık isimlerimi bilmiyom aletlerın
100 defa bel için esneme dambılla
45 dk pilates kol karın bacak yaptırdılar bugun
evdede 100 squat
Feci yorgunum hiç kol çalışmıyodm bacaklar yormadı hıc agrım yok ama kollarım fena sızlıyo

Ooo muhteşemsin canım yaa.
Azimli kuzum hepsi de harika, kollar benim de çok zayıf maalesef. Ama sporla sebatın elinden ne kaçar ki?
Biliyorsun en fazla ağrı -sakatlanma olmadığı sürece- 3 gün sürüyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…