Bunlar baya yormuştur canım. Hoca yeni program yaptı mı sana? Ne tavsiyelerde bulundu? Biz de yararlanalım bilgilerinden
Bu ikisinden yaptım bide yü üstü yatıp arkaya agırlık kaldırma var ama onu bulamadm gorsellerde..
Yok kuzum sadece squatın ilk gunlerı gıbı sızlama oldu sımdılk ama alıscagnı bılıyorum ya mesela bacaklarda sıfır agrı alısmısım cnku bacaga kollara yuklencem azcık guclensn.. Bu arada sewdm bu işi ben ya plates zumba oryantal step taıbo mu ne onlar var yarın hepsı karısıkms 20 dk konusmak su içmek yasakmıs cok terlıcekmısız yarınOoo muhteşemsin canım yaa.
Azimli kuzum hepsi de harika, kollar benim de çok zayıf maalesef.Ama sporla sebatın elinden ne kaçar ki?
Biliyorsun en fazla ağrı -sakatlanma olmadığı sürece- 3 gün sürüyor.
Su içmek neden yasakmış ki?Yok kuzum sadece squatın ilk gunlerı gıbı sızlama oldu sımdılk ama alıscagnı bılıyorum ya mesela bacaklarda sıfır agrı alısmısım cnku bacaga kollara yuklencem azcık guclensn.. Bu arada sewdm bu işi ben ya plates zumba oryantal step taıbo mu ne onlar var yarın hepsı karısıkms 20 dk konusmak su içmek yasakmıs cok terlıcekmısız yarın
Kuzucum ben alt bacak kası istedım bunları yazdılar mekık programı verdı bugun pilates hocası.. bıde selulıt dedm ben onuda ders arasnda soyledı banyoda soguk suyla kızarana kadar tokatla bacagnı ıyıce dedı kan dolasımı orda hıc yok o kan dolasımını hızlandırcak dedıBunlar baya yormuştur canım. Hoca yeni program yaptı mı sana? Ne tavsiyelerde bulundu? Biz de yararlanalım bilgilerinden
Soğuk su bende tutuyorum ama tokatlamayı ilk defa duyuyorum. Benim yeni selülit kremimde fena yakıyor o da hızlandırıyor sanırım dolaşımı.Kuzucum ben alt bacak kası istedım bunları yazdılar mekık programı verdı bugun pilates hocası.. bıde selulıt dedm ben onuda ders arasnda soyledı banyoda soguk suyla kızarana kadar tokatla bacagnı ıyıce dedı kan dolasımı orda hıc yok o kan dolasımını hızlandırcak dedı
Bılmıyom kı yarın oyleymıs 20 dk dedı sadece ben susuz yasayamam kıSu içmek neden yasakmış ki?
Aynen canım yaa, belki su içiyorum ayağına çok mola veren oluyordur.Bılmıyom kı yarın oyleymıs 20 dk dedı sadece ben susuz yasayamam kı
Aaaaaa kız ben onca krem aldm sen demesen unuttm bak ben onları kullancaktm bakk spora baslaynca sözdeSoğuk su bende tutuyorum ama tokatlamayı ilk defa duyuyorum. Benim yeni selülit kremimde fena yakıyor o da hızlandırıyor sanırım dolaşımı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?