fitim fitsin fit (squat)

Soğuk su bende tutuyorum ama tokatlamayı ilk defa duyuyorum. Benim yeni selülit kremimde fena yakıyor o da hızlandırıyor sanırım dolaşımı.
krem olarak ne kullanıyorsun Lunecim sen, ben dikkat ettimde benim selülitler geri çıkıyor, spor yapıyorum su içiyorum selülit yapcak şeylerde yemiyorum ama tekrar çıkmaya başladı krem alıyım bari bide

krem olarak ne kullanıyorsun Lunecim sen, ben dikkat ettimde benim selülitler geri çıkıyor, spor yapıyorum su içiyorum selülit yapcak şeylerde yemiyorum ama tekrar çıkmaya başladı krem alıyım bari bide
melekeeeeeessss sende gel spora sadece bayanlar katılıyo grup derslerınee cok egencelı

Krauterhof selülit kremi aldım watsonstan. Sağlam yakıyor bacağını.

Krauterhof selülit kremi aldım watsonstan. Sağlam yakıyor bacağını.
Luneeee kullananlar cok memnun bundan ındırım askına kapılıp nıvea doldurdm evı aldıgımı bıle unuttm hala kullanmadm bak sen demesen aklma gelmıcek ben bıde bu senın dedıgınden alıyım kuzucm etkılıyse.

Katılıyorum ben de canım, 2 haftada bir olması da çok daha iyi olur aynen..

Ben bunu yeni farkettim biliyor musun Lunem, benim de belimin arka kısmında simitler oluşmuş, yüksek bel alacağım bundan sonra.. :/

Kızlar 4 saattir ara vermeden çeviri yaptım, beynim yandı, midem bulandı yeminle.. Şİmdi biraz müzik açıp dans edip oynayacağım. Bir de squat yapacağım, uzun zaman oldu hamlanmış olabilirim, inşallah ağrılarım geri gelmez :)

Bu arada belim 67ydi, bugün ölçtüm 65 olmuş.

Kıskanmadım kii belini hiç kıskanmadm hemde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…