Bılemedm kı lunecm nasl bısey oldgnuda bılmıyom kı yarın anlatırım ama ben sizeAynen canım yaa, belki su içiyorum ayağına çok mola veren oluyordur.
krem olarak ne kullanıyorsun Lunecim sen, ben dikkat ettimde benim selülitler geri çıkıyor, spor yapıyorum su içiyorum selülit yapcak şeylerde yemiyorum ama tekrar çıkmaya başladıSoğuk su bende tutuyorum ama tokatlamayı ilk defa duyuyorum. Benim yeni selülit kremimde fena yakıyor o da hızlandırıyor sanırım dolaşımı.
melekeeeeeessss sende gel spora sadece bayanlar katılıyo grup derslerınee cok egencelıkrem olarak ne kullanıyorsun Lunecim sen, ben dikkat ettimde benim selülitler geri çıkıyor, spor yapıyorum su içiyorum selülit yapcak şeylerde yemiyorum ama tekrar çıkmaya başladıkrem alıyım bari bide
ahhh canımmmm gelebilsem keşkemelekeeeeeessss sende gel spora sadece bayanlar katılıyo grup derslerınee cok egencelı
KEşke glebılseydn ne ıyı olurdu kuzumahhh canımmmm gelebilsem keşkebenim ki omaz dedi evde yap sporunu diyo
Krauterhof selülit kremi aldım watsonstan. Sağlam yakıyor bacağını.krem olarak ne kullanıyorsun Lunecim sen, ben dikkat ettimde benim selülitler geri çıkıyor, spor yapıyorum su içiyorum selülit yapcak şeylerde yemiyorum ama tekrar çıkmaya başladıkrem alıyım bari bide
Aaa siz aynı yerde misiniz?ahhh canımmmm gelebilsem keşkebenim ki omaz dedi evde yap sporunu diyo
evet bebeğimAaa siz aynı yerde misiniz?
keşke canım :)KEşke glebılseydn ne ıyı olurdu kuzum
Luneeee kullananlar cok memnun bundan ındırım askına kapılıp nıvea doldurdm evı aldıgımı bıle unuttm hala kullanmadm bak sen demesen aklma gelmıcekKrauterhof selülit kremi aldım watsonstan. Sağlam yakıyor bacağını.
Katılıyorum ben de canım, 2 haftada bir olması da çok daha iyi olur aynen..Arkadaşlar birkaç gündür rahatsız olduğum için özel mesajla ve forumla çok ilgilenemedim. Özür dilerim.
Öncelikle mesajla ilgili fikirlerimi açıklayayım. Görüşlerim tartışmaya açıktır.
Foto mesajlarını artık 2 haftada bir açmaya karar verdim. Değişikliklerin daha belirgin fark edilmesi için.
Onun haricinde de Fotoğraf yüklemeye zahmet etmeyen Grey, Deadline ve Archangelus arkadaşlarımız bir daha ki özel mesajda yer almayacaklar.
Sadece Dead'in özel durumu yani netinin olmaması ve telefonunun kötü foto çekiyor olması durumu tolore edebilir. Onu da yine size bırakıyorum. Buradan olmasa dahi özelden de fikirlerinizi yazabilirsiniz.
Ayrıca konuşma bitince herkesin çıkması önemli, fotoğrafların kalmaması açısından.
Ben bunu yeni farkettim biliyor musun Lunem, benim de belimin arka kısmında simitler oluşmuş, yüksek bel alacağım bundan sonra.. :/Düzgün bir karın bölgesi ve bel görüntüsü için yüksek bel pantolon.
Çevrenize baktığınız zaman kadınların, hatta erkeklerin bel çevresinde bir simit görürsünüz. Bu yağ kalıntılarının bu kadar çirkin bir şekilde toplanmasının sebeplerinden biridir düşük belli pantolonlar. Oysa ki yüksek belli pantolonlar karnınızı kapatır, böylece daha zayıf görünürsünüz. Hem de karnınız buna uyum sağlayacağı için kendini salmaz.
Kıskanmadım kii belini hiç kıskanmadm hemdeKızlar 4 saattir ara vermeden çeviri yaptım, beynim yandı, midem bulandı yeminle.. Şİmdi biraz müzik açıp dans edip oynayacağım. Bir de squat yapacağım, uzun zaman oldu hamlanmış olabilirim, inşallah ağrılarım geri gelmez :)
Bu arada belim 67ydi, bugün ölçtüm 65 olmuş.
Bence kıskanıp hırs yapmalısın, sen de istediğin ölçülere gelmelisin. Gerçi zaten sende bir fazlalık göremiyorum ama önemli olan senin kendini nasıl hissettiğin kuzuşumKıskanmadım kii belini hiç kıskanmadm hemde
Kolay gelsın bebegmBence kıskanıp hırs yapmalısın, sen de istediğin ölçülere gelmelisin. Gerçi zaten sende bir fazlalık göremiyorum ama önemli olan senin kendini nasıl hissettiğin kuzuşumHadi gittim ben
Kuzu trambolinde sadece zıplıyon mu öyle, yoksa hareketleri mi var?bildirim:
15 dk trambolin
100 pilates çemberiyle bacak çalışma
50 sumo squat (parmak ucunda yaptım)
50 squat
50 köpek işeme
Kiz sen trambolini nerden buluyn bildigin kocaman trambolinmi bubildirim:
15 dk trambolin
100 pilates çemberiyle bacak çalışma
50 sumo squat (parmak ucunda yaptım)
50 squat
50 köpek işeme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?