tartışmaya luzüm yok bence çünkü ben kendimi yüklerken en zor koşulda bile baskalarının kaale almaması orda olmak istememesine delalettir istemeyenide zorla tutmak gereksiz lunecimArkadaşlar birkaç gündür rahatsız olduğum için özel mesajla ve forumla çok ilgilenemedim. Özür dilerim.
Öncelikle mesajla ilgili fikirlerimi açıklayayım. Görüşlerim tartışmaya açıktır.
Foto mesajlarını artık 2 haftada bir açmaya karar verdim. Değişikliklerin daha belirgin fark edilmesi için.
Onun haricinde de Fotoğraf yüklemeye zahmet etmeyen Grey, Deadline ve Archangelus arkadaşlarımız bir daha ki özel mesajda yer almayacaklar.
Sadece Dead'in özel durumu yani netinin olmaması ve telefonunun kötü foto çekiyor olması durumu tolore edebilir. Onu da yine size bırakıyorum. Buradan olmasa dahi özelden de fikirlerinizi yazabilirsiniz.
Ayrıca konuşma bitince herkesin çıkması önemli, fotoğrafların kalmaması açısından.
adım atar gibi zıplıyorum bacaklarımı yana açıp kapatıyorumKuzu trambolinde sadece zıplıyon mu öyle, yoksa hareketleri mi var?
yok kız 92 cm evimde var benimKiz sen trambolini nerden buluyn bildigin kocaman trambolinmi bu
Çabuk geldim, 10 gün spor yapmayınca tabi nefesim kesildi
10 dakika deli gibi dans etme
40 squat
20x2 istiridye
10x2 köpek işeme
20 üçgen
bildirim:
15 dk trambolin
100 pilates çemberiyle bacak çalışma
50 sumo squat (parmak ucunda yaptım)
50 squat
50 köpek işeme
Ooo çalışkan kızlar.
Adım atar gibi zıplamayı gözümde canlandıramadımadım atar gibi zıplıyorum bacaklarımı yana açıp kapatıyorumbir kaç hareket yapıyorum böyle bebeğim sürekli değiştirerek :)
bu canım trambolin :)Kiz sen trambolini nerden buluyn bildigin kocaman trambolinmi bu
başta bende denge kuramıyordum da şimdi alıştım tek ayak üstünde bile zıplıyorumAdım atar gibi zıplamayı gözümde canlandıramadımKesin düşerim ben ondan
Ben yorum yapamiyorum diye kaale almiyorm sanma norwem cok yogunum bu aralar girebildigime sukrediyom vallatartışmaya luzüm yok bence çünkü ben kendimi yüklerken en zor koşulda bile baskalarının kaale almaması orda olmak istememesine delalettir istemeyenide zorla tutmak gereksiz lunecim
yok kız 92 cm evimde var benim
Ceza olarak onu tramboline koyuyorsun, diğer tarafına zıplıyorsun o da uçuşa geçiyorahhaaaa kedişimin saldırısına uğradım şu annn
Ceza olarak onu tramboline koyuyorsun, diğer tarafına zıplıyorsun o da uçuşa geçiyor
eğlenceliBen yorum yapamiyorum diye kaale almiyorm sanma norwem cok yogunum bu aralar girebildigime sukrediyom valla
Hee bende buyuk sandm ayy eglencelidir kiz o
hahhahahhahhaBak böyle
Tavana yapışıyormuş zeytinhahhahahhahhaay denicem biii ama benim trambolinim sert zıplatmaz diye düşünüyorum
yok be kuzum seni düşünmedim bile yazarkenBen yorum yapamiyorum diye kaale almiyorm sanma norwem cok yogunum bu aralar girebildigime sukrediyom valla
Hee bende buyuk sandm ayy eglencelidir kiz o
Aklima geldi sadece sana degil cogu kisiye yorum yapamadm ama kusura bakmayn artik diye soyliym dedmyok be kuzum seni düşünmedim bile yazarken
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?