- 12 Ekim 2009
- 18.676
- 24.172
- 798
Ah garibim, demiştir bu kız ne yapmaya çalışıyor acepııhhh olmuyor yerinden bile oynamıyorsert trambolin benim ki
Canım sen zaten zayıfçıksın kan veremezsin bence de, kansızlık mı varmış?kızlar bugün spor günümdü ama acil ameliyata girmek zorunda olan bir arkadaşımın yakını için kan vermeye gittim kan grubum tutuyordu kan aldılar hemogram testi yaptı değerleriniz düşük kan veremezsiniz dedi sağlık açısından sorun yok ama vermeye uygun değil dedi kadın çıktım döndüm
spor da yalan oldu
yarın gitcem inşallah
kesin demiştirAh garibim, demiştir bu kız ne yapmaya çalışıyor acep
öle evet ama ben oynak değilim çok aslunda süpper bişiAklima geldi sadece sana degil cogu kisiye yorum yapamadm ama kusura bakmayn artik diye soyliym dedmnorweeee zumba cok eglenceli biseyms kiz
kansızlığın mı var kuzumkızlar bugün spor günümdü ama acil ameliyata girmek zorunda olan bir arkadaşımın yakını için kan vermeye gittim kan grubum tutuyordu kan aldılar hemogram testi yaptı değerleriniz düşük kan veremezsiniz dedi sağlık açısından sorun yok ama vermeye uygun değil dedi kadın çıktım döndüm
spor da yalan oldu
yarın gitcem inşallah
net bişi demedi dedi ki kanınız normal ama bağış yapacak kadaa değil baska bi kız da vardu ona da aynı dedi zzaten verenler baktım erkek hep :)Canım sen zaten zayıfçıksın kan veremezsin bence de, kansızlık mı varmış?
zaten dahiliyeye giytcem canım bende akne sorunu oluyor kan man ne varsa baksınlarkansızlığın mı var kuzum
Canım o kadar düşünmüşsün gitmişsin bu bile ne kadar güzel bir şey :)net bişi demedi dedi ki kanınız normal ama bağış yapacak kadaa değil baska bi kız da vardu ona da aynı dedi zzaten verenler baktım erkek hep :)
Canım o kadar düşünmüşsün gitmişsin bu bile ne kadar güzel bir şey :)
ay bu aralar bende de var o yazaten dahiliyeye giytcem canım bende akne sorunu oluyor kan man ne varsa baksınlar
Sevap olmaz olur mu? Düşünmek bile yapmışsın gibi sevap kazandırıyor kuzumsevap olmuştur inşallah zaten baktım adamlar yatmış yanlarında koca torba
içimden dedim ki tikka
ulan sende bu torbayı dolduracak kaan ne araraynen öle çıktı
Hayırdır canım ne için?ay bu aralar bende de var o yabende yarın doktora gidicem kan vericem ama ben vücuduma iğne girince bayılıyorum kızlar yarın gelemezsem topiğe bilin ki bayılmış iki seksen yatıyorumdur
ilk randevum gözde, gözden ameliyat olmuştum kontrolum var. 2.si kadın doğum idrar yolları için. 3. hematoloji ciddi oranda kan problemim var :) 4. de cildiye vücudumda morarmalar oluyoHayırdır canım ne için?
Ben yazın memlekete gidince böyle olacağımilk randevum gözde, gözden ameliyat olmuştum kontrolum var. 2.si kadın doğum idrar yolları için. 3. hematoloji ciddi oranda kan problemim var :) 4. de cildiye vücudumda morarmalar oluyo
ahahha hastalık hastası çıktım
hastanelerden kurtulamıyoruz yahuBen yazın memlekete gidince böyle olacağımAdet düzensizliği için kadın doğum, vücudumdaki benlere baktırmak için cildiye, hemoroid için genel cerrahi, meme kontrolü için plastik cerrahi.. Ve daha fazlası
Hahahastanelerden kurtulamıyoruz yahuben bir kere doktorda sıramı beklerken teyzenin tekiyle konuştum.
teyze: neyin var kızım sen ne için geldin ?
ben: teyzecim vücudum morarıyor ve kalp çarpıntılarım oluyor dedim.
teyze: aman kızım sen benden daha yaşlıymışsın' dediay ne gülmüştüm yaaaa
durduk yere canım özellikle de bacak bölgesinde bazen küçük küçük bir sürü çıkıyor bazen de yumurta büyüklüğünde, daha önce böbrek testi yaptırdım ama bir şey çıkmadı. bide cildiyeye gidiyim dedim bakalımHahaO morarma ufak darbelerle mi oluyor yoksa durduk yere mi canım?
Git bakalım canım, ben de merak ettim şimdi acaba neden..durduk yere canım özellikle de bacak bölgesinde bazen küçük küçük bir sürü çıkıyor bazen de yumurta büyüklüğünde, daha önce böbrek testi yaptırdım ama bir şey çıkmadı. bide cildiyeye gidiyim dedim bakalım
valla bende çok merak ediyorum bakalım inş. bu doktor bulur ..Git bakalım canım, ben de merak ettim şimdi acaba neden..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?