- 12 Ekim 2009
- 18.676
- 24.172
- 798
gülşen'e nolmuş öle yaaaKadın itici gelse de şarkıyı sevdim kızlar, bununla dans ettim bugün, kıvırmadığım uzvum kalmadı desem yalan olmaz
Bir haller olmuş vallagülşen'e nolmuş öle yaaa
Bir haller olmuş valla
Ne yapsınlar ekmek parasıbu sanatçılarda ünü arttıkça kendilerini değişik şekillere sokuyorlar ya
tikka topik bize kaldı galibaNe yapsınlar ekmek parası
Cidden ya, nirde bu ahaaaliiiiiii??tikka topik bize kaldı galibahahahhaah
nerdesinizzzzzzzz kızçelerrrrr ???????Cidden ya, nirde bu ahaaaliiiiiii??
kız bende hemoroid var ama kadın cerrah bulamadım o bölüm bakarmış ona :SBen yazın memlekete gidince böyle olacağımAdet düzensizliği için kadın doğum, vücudumdaki benlere baktırmak için cildiye, hemoroid için genel cerrahi, meme kontrolü için plastik cerrahi.. Ve daha fazlası
niye ki bugün ne kiGün bitmeden bildirim yapiyim bari :)
70 squat
60 üçgen
50 mekik
40 arkaya tekme
4dk abs
İyi geceler tatlı rüyalar herkesee bu gece dileklerinizi yazıp saksiya gommeyi unutmayın)
niye ki bugün ne ki
yok canım dileğinizi saksıya gömün dedin yaBildirimi sabaha bırakınca kactane yaptigimi unutuyorum :)))
Kiz ben saksiya koymam zaten hic koyarm.balkona tamam iste annem kizar saksilari eselersemKız bende saksı yokmuş napsam dileği yazıp yutsammihahahaha
Kiz ben saksiya koymam zaten hic koyarm.balkona tamam iste annem kizar saksilari eselersem
Canım geçmiş olsun önceliklenet bişi demedi dedi ki kanınız normal ama bağış yapacak kadaa değil baska bi kız da vardu ona da aynı dedi zzaten verenler baktım erkek hep :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?