fitim fitsin fit (squat)

bildirimmmmmm zamanııııııııııı
20 dk trambolin+ 2 dk trambolin üstünde squat (uwwww çok fenaydı kızlar yanıyorummmmmm )
100 pilates çemberiyle bacak çalışma
50 squat
50 üçgen
100 istiridye
30 şınav
50 arkaya tekme
35 mekik

canım abs yapmak istemedi deee
bu arada kızlar ben trambolinden vazgeçmemeliyim hatta en çok onu yapmalıymışım benim selülitlere bir tek o iyi geliyor

Ohh oh masallah herkes bildirimini vermis
Bugun spora gtmedm et kesmis bacaklarm 100 squat 50 mekik bide orda pilatesten ogrendigm bi kac hareketi yaptm sadece:)

Yarın bu göbeğin hali ne diye ağlarsan karışmam.
Ohh oh masallah herkes bildirimini vermis
Bugun spora gtmedm et kesmis bacaklarm 100 squat 50 mekik bide orda pilatesten ogrendigm bi kac hareketi yaptm sadece:)

Oooo böyle olmaz Nil hanımcığım, düğüne az kaldı. Bari melekesle trambolinde zıplasaydınız.

Oooo böyle olmaz Nil hanımcığım, düğüne az kaldı. Bari melekesle trambolinde zıplasaydınız.
yok yok beslenmeme ona göre dikkat ediyorum bebeğimmm napıyım selülitlerden ancak trambolin kurtarıyor beni

Selulite iyi geldigini duyduktan snra sanirim bende tramboline yonlebilirm
Lg g3 aldim canim tesekkur ederim :)
Gule gule kullan hayatim benimde g3 cok memnunum ben valla:)

Röportaj zamanı:
Nasil yaptm anlatiym hemennnn
Bundan bir ay once la lune adli i arkadasimizvaedii bi topik acmisti oraya uye oldum ve onun sayesindeee squata basladim ve oyle guzellestimmm

Topiğe yazdığın ilk mesajlardan.
Sevgili Ezgi;
1. O günden bu güne neler değişti hayatında?
2. Sporun sana katkı sağladığını düşünüyor musun?
3. Lune nasıl biri?
4.Bacakların kalınlaştı mı?
5. Yeni katılmak isteyen arkadaşlara tavsiyelerin nelerdir?

Burda da buldum seni ezgi aynı yaşıtız 94 haziran doğumluyum bende 20 yaşındayım bugün squat programina başladm hadi bakalm
Eveeet Selin Hanım;
3. Lune nasıl biri?

selam kızlar bende katılabilir miyim aranıza :)
kilomdan memnunum ama selülit ve popo sorunum var .. belki sizi böyle yaparken görürsem bende düzenli spor yapabilirimm :)
Zeytin'in annesi;
3. Lune nasıl biri?

Canimmmm :))
Tabiki hemen cevapliyorummm:)
1-o günden bu güne , öncelikle benim alışkanlıklarım değişti
Beslenme düzenim değişti
Sporu hayatıma yerlestirdim ve bu topikteki kızlar ve lunenin sayesinde oldu :)
Vücudum da çok büyük değişimler gördüm gerçekten özellikle squat çalıştığımız için kalça bölgemde .. şu anda gerçekten vücudum dan memnunum. Tabi daha da iyi olucak ama bu noktaya kadar geldiğim için kendimle grur duyuyorum :)
Sporu bi kenara bırakırsak çok güzel dostluklar kazandım. Topikteki herkesi çok yakın görüyorum kendime .reelde gorusmedigimiz halde hepsiyle yüzyüze görüştüğüm insanlardan bile daha çok şey paylaşıyorum :) bu topik çok güzel dostluklar kazandırdı bana.
2-evet sporun bana vücuduma ruhuma kisiligime kiyafetlerime ozguvenime çok büyük oranda katkı sağladığını düşünüyorum :) en büyük katkısi da aynalara oldu
3-lune çok hoş çok tatlı çok cana yakın yeri geldiğinde çok sert gerektiğinde disiplinli lafını esirgemeyen nasıl görünüyorsa öyle olan içi dışı bir yanakları al al :) her derdimi paylasabildigim bana arkadaşlık da yapan ablalik da yapan kendisini kazandığımı düşündüğüm gerçek bi arkadas ♡♡♡
4-hayir bacaklarım kalinlasmadi. Benim bacaklarım gerçekten okyanus dalgası gibi sallanan türden di ama su an da daha sert ve seksi ler :))) Bacaklarımı kalinlastirmadi kesinlikle
5-yeni katilcak arkadaslara tavsiyem
. Her şeyi spordan beklemesinler. Spor kadar beslenmek de önemli. Ve sporu yapıp bir iki hafta sonra birakmasin lar. Daha çok üzerine gitsnler pes etmesinler dvam etsinler.ve en önemlisi bunu dışardaki insanlar için değil kendimiz için yapalmmm! !!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…