fitim fitsin fit (squat)

Bende gerçekten seni görüşmüş kadar seviyor ve güveniyorum canım.
Çok değer verdiğim insanlar var burada, fikirlerini önemsediğim ve sevdiğim.
 
Selulite iyi geldigini duyduktan snra sanirim bende tramboline yonlebilirm

Gule gule kullan hayatim benimde g3 cok memnunum ben valla:)
Hadiii yaaa oh cok iyi o zaman kararsiz kalmistim bende :)

Valla bana cok iyi geldi trambolin :)) bir kac gundur 15 dkdan asagi yapmiyorum fark etti bildigin :)
 
Hadiii yaaa oh cok iyi o zaman kararsiz kalmistim bende :)

Valla bana cok iyi geldi trambolin :)) bir kac gundur 15 dkdan asagi yapmiyorum fark etti bildigin :)
Güzel güzel memnun kalırsın hayatım ne kadara aldn nerden aldn? :) Trambolini nerde bulurum kı ben ya alıyım valla bı tane
 
En güzeli bende masumdur diye ice tea içiyordum.
Bundan sonra ağzıma koymam.
Önceden şeftalilisine bayılırdım ama cok uzun zamandır bende tüketmiyorum onu lunecım zaten yaz geldı ben artık su ve ayran tuketırm en cok susuz zaten hıc gezmem tupperım sureklı cantamdadır
 
Canimmmm benimmm
Evet cevapliyorum hemen :)
1) bu topige o mesaji yazmakta ilk basta cok gelgitler yasadim acikcasi yazmaya utanmistim ilk zamanlar ve gizli gizli bir iki gun takip etmistim. Ve araniza katildigim ilk gunden beri hayatimi bir duzene oturtmaya basladim .. spor hayatim mukemmel dereceye geldi diyebilirim. Daha kaliteli yasam daha guclu bir vucut :) siz olmasaydiniz eger ben buraya gelmeseydim su an selulitlerimle oturup muhabbet ediyo ve disardaki guzel vucutlu kiara bakip ic geciriyor olurdum :) simdi aynada kendime bakiyorum .. tabi daha cok yol katetmem gerek ama basladim ya devami hep gelicektir :)
2)spor bana cok sey katti :) bi kere ustumu bile giyinirken aynaya bakmak istemeyen ben simdi giyinirken belki dakikalarca aynada kendimi izliyorum :) vucudum daha sekilli daha toplu bacaklarima dokundugumda o sertligi hissediyorum ya bu herseye deger :)
3)Lune, hayatimda tanidigim en mukemmel insanlardan .. onun o sicakligi ilgisi .. sen iyiki varsin Lune sen olmasan ben bu kadar sure ara vermeden spora devam edemezdim :) bazen spor yapmadigimda canim istemediginde Luneye ben ne derim dye dusunmeden duramiyorum. Seni cok seviyorum Lune seni iyiki tanimisim. Sen mukemmel bir insansin idolumsun
4)bacaklarimda kalinlasma olmadi aksine 4 cm kadar bir incelme soz konusu daha siki daha toplu, squat bacak kalinlastirmiyor bu bir gercek :)
5)evettt yeni katilan arkadaslar, asla vazgecmeyin. Spor kaliteli yasam demektir, mutluluk huzur demektir. Aynalara korkmadan bakmak istiyorsaniz haydiii sporaaa :)

Ve en onemlisi ben bu topikte oyle arkadaslar edindim ki gercek hayatimda boyle insanlar tanimadim. tatlibikiz , @SekerPancari71 , Tikkabilla , @Norwegian , La Lune , Miss_bonn deadline hepiniz hepiniz iyiki varsiniz sizi cok seviyorummm :)
 
Son düzenleme:
Önceden şeftalilisine bayılırdım ama cok uzun zamandır bende tüketmiyorum onu lunecım zaten yaz geldı ben artık su ve ayran tuketırm en cok susuz zaten hıc gezmem tupperım sureklı cantamdadır
Su benimde vazgeçilmezlerimden. Rahat 3-4 litre içiyorumdur.
Kızlar Tikkabilla nerelerde?
 




Bebeğimmmm bende seni iyiki tanımışım ve bende seni çok sevıyorum inan dışarda güwenmıyorum ben insanlara burda size güwendiğim kadar çok güzel bi bağ oluştu bizde güven oluştu güzel olduk biz ya :)
 



Sen telefonu nerden ne kadara aldın canım onu merak ettım?
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…