1300'e gittigidiyordan aldim canim :)Güzel güzel memnun kalırsın hayatım ne kadara aldn nerden aldn? :) Trambolini nerde bulurum kı ben ya alıyım valla bı tane
Canimmmm benimmm
Evet cevapliyorum hemen :)
3)Lune, hayatimda tanidigim en mukemmel insanlardan .. onun o sicakligi ilgisi .. sen iyiki varsin Lune sen olmasan ben bu kadar sure ara vermeden spora devam edemezdim :) bazen spor yapmadigimda canim istemediginde Luneye ben ne derim dye dusunmeden duramiyorum. Seni cok seviyorum Lune seni iyiki tanimisim. Sen mukemmel bir insansin idolumsun
Ve en onemlisi ben bu topikte oyle arkadaslar edindim ki gercek hayatimda boyle insanlar tanimadim.tatlibikiz , @SekerPancari71 , @Tikkabilla , @Norwegian , La Lune , Miss_bonn @deadline hepiniz hepiniz iyiki varsiniz sizi cok seviyorummm :)
Bazen çok yorgun oluyor canım belki de öyle bir gündür.Az önce aklımdan gecırdm ama uyuyo olabilirmi diye düşündüm lunecım gorunmedı yanı bende gıremedm aktıf olarak ama yazamasamda baktm sık sık gorememiştim yani..
Norwem gelmişş.merhaba
kızlar geç kaldım yazmakta
20 dk hızlı tempolu 2 km yürüyüş
15 dk eliptik
150 ip atlama
25x3 omuz çalışma
25x3 butterfly aleti
25x3 alt karın pilates topu ile
25x3 iç
25x3 dış bacak
150 twist
50 squat
esneme
Bebeğimmmm bende seni iyiki tanımışım ve bende seni çok sevıyorum inan dışarda güwenmıyorum ben insanlara burda size güwendiğim kadar çok güzel bi bağ oluştu bizde güven oluştu güzel olduk biz ya :)
Bende ayni sekilde Lunecim ama insan karsisindakine yapamiyor iste heleki karsisinda boyle guzel insanlar oluncaCanımsın çok mutlu oldum canım, bende aynısını düşünüyorum daha önce kısa süreli spor maceralarım oldu ama bir yerde bıraktım.
Bazen içimdeki ses diyor ki boş ver Lune nereden bilecekler yaz geç bildirimi. Yorgunsun zaten. Sonra diyorum ki tam manada güvenebilmem için önce benim dürüst olmam lazım. Bazen sürüne sürüne yapıyorum yalan yok. Ama yine de yapıyorum.
Fotoğraf günleri de yalan olasılığını ortadan kaldırıyor. Örnek olmalıyım diye motive ediyorum kendimi. Dünya tatlısı kızlar iyi ki varsınız.
Norwem gelmişş.
Alkışlar sporcu güzelime
Canım arkadaşım benimCanimmmm benimmm
Evet cevapliyorum hemen :)
1) bu topige o mesaji yazmakta ilk basta cok gelgitler yasadim acikcasi yazmaya utanmistim ilk zamanlar ve gizli gizli bir iki gun takip etmistim.Ve araniza katildigim ilk gunden beri hayatimi bir duzene oturtmaya basladim .. spor hayatim mukemmel dereceye geldi diyebilirim. Daha kaliteli yasam daha guclu bir vucut :) siz olmasaydiniz eger ben buraya gelmeseydim su an selulitlerimle oturup muhabbet ediyo ve disardaki guzel vucutlu kiara bakip ic geciriyor olurdum :) simdi aynada kendime bakiyorum .. tabi daha cok yol katetmem gerek ama basladim ya devami hep gelicektir :)
2)spor bana cok sey katti :) bi kere ustumu bile giyinirken aynaya bakmak istemeyen ben simdi giyinirken belki dakikalarca aynada kendimi izliyorum :) vucudum daha sekilli daha toplu bacaklarima dokundugumda o sertligi hissediyorum ya bu herseye deger :)
3)Lune, hayatimda tanidigim en mukemmel insanlardan .. onun o sicakligi ilgisi .. sen iyiki varsin Lune sen olmasan ben bu kadar sure ara vermeden spora devam edemezdim :) bazen spor yapmadigimda canim istemediginde Luneye ben ne derim dye dusunmeden duramiyorum. Seni cok seviyorum Lune seni iyiki tanimisim. Sen mukemmel bir insansin idolumsun
4)bacaklarimda kalinlasma olmadi aksine 4 cm kadar bir incelme soz konusu daha siki daha toplu, squat bacak kalinlastirmiyor bu bir gercek :)
5)evettt yeni katilan arkadaslar, asla vazgecmeyin. Spor kaliteli yasam demektir, mutluluk huzur demektir. Aynalara korkmadan bakmak istiyorsaniz haydiii sporaaa :)
Ve en onemlisi ben bu topikte oyle arkadaslar edindim ki gercek hayatimda boyle insanlar tanimadim.tatlibikiz , @SekerPancari71 , @Tikkabilla , @Norwegian , La Lune , Miss_bonn @deadline hepiniz hepiniz iyiki varsiniz sizi cok seviyorummm :)
Çok uyguna almışssnhayatım valla güle güle kullan guzel guzel zeytınlı fotolar at bıze1300'e gittigidiyordan aldim canim :)
Olabılır bebegm uyumadıgı zamanlar burda oluyo cunku :)Bazen çok yorgun oluyor canım belki de öyle bir gündür.
BtanemmmmCanım arkadaşım benim
Gerçekten alkış sana kuzucum ben aletlerın adını bılmıyom kız bıldırıme geldgımde oturup baya dusunuyom bunu ne derm dıye sen tanımıssn hepsınıteşekkürler lunemmm alkış bana
ve istikrarla buraya yazdıran sana ve güzel fıstık arkadaşlara !
Oyle yapicam bebegm indirimdeydi valla zor ikna ettim bizimkileriii cok.iyi oldu :)Çok uyguna almışssnhayatım valla güle güle kullan guzel guzel zeytınlı fotolar at bıze
Olabılır bebegm uyumadıgı zamanlar burda oluyo cunku :)
Sen telefon mu aldinnnnBtanemmmm
Ben çok güzel tahmin edebiliyorum ahahahahahaGerçekten alkış sana kuzucum ben aletlerın adını bılmıyom kız bıldırıme geldgımde oturup baya dusunuyom bunu ne derm dıye sen tanımıssn hepsınıO halımı gormenz lazım cok komık
Eveeettt :)) pazartesiye gelcek insallahhh :)Sen telefon mu aldinnnn
Sana anlatısım nasıldıBen çok güzel tahmin edebiliyorum ahahahahahaD
Hayırlı olsun bitanemmEveeettt :)) pazartesiye gelcek insallahhh :)
Ahahha koptum yaaaSana anlatısım nasıldıbıde yazcagım zaman dusun tıkanıp kalıyom neydın len bu dıye kendı kendıme adını bılmesemd hepsını yapmaya calısıyom yınede
Sana anlatısım nasıldıbıde yazcagım zaman dusun tıkanıp kalıyom neydın len bu dıye kendı kendıme adını bılmesemd hepsını yapmaya calısıyom yınede
kız aslında adları daha karışık high extension yok leg press machineGerçekten alkış sana kuzucum ben aletlerın adını bılmıyom kız bıldırıme geldgımde oturup baya dusunuyom bunu ne derm dıye sen tanımıssn hepsınıO halımı gormenz lazım cok komık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?