fitim fitsin fit (squat)

Canımsın çok mutlu oldum canım, bende aynısını düşünüyorum daha önce kısa süreli spor maceralarım oldu ama bir yerde bıraktım.

Bazen içimdeki ses diyor ki boş ver Lune nereden bilecekler yaz geç bildirimi. Yorgunsun zaten. Sonra diyorum ki tam manada güvenebilmem için önce benim dürüst olmam lazım. Bazen sürüne sürüne yapıyorum yalan yok. Ama yine de yapıyorum.

Fotoğraf günleri de yalan olasılığını ortadan kaldırıyor. Örnek olmalıyım diye motive ediyorum kendimi. Dünya tatlısı kızlar iyi ki varsınız.

Bende ayni sekilde Lunecim ama insan karsisindakine yapamiyor iste heleki karsisinda boyle guzel insanlar olunca

Canım arkadaşım benim

teşekkürler lunemmm alkış bana
ve istikrarla buraya yazdıran sana ve güzel fıstık arkadaşlara !
Gerçekten alkış sana kuzucum ben aletlerın adını bılmıyom kız bıldırıme geldgımde oturup baya dusunuyom bunu ne derm dıye sen tanımıssn hepsını O halımı gormenz lazım cok komık

Eveeettt :)) pazartesiye gelcek insallahhh :)
Hayırlı olsun bitanemm
Tam okuyamadım ne aldın ne kadara aldın
Sana anlatısım nasıldı bıde yazcagım zaman dusun tıkanıp kalıyom neydın len bu dıye kendı kendıme adını bılmesemd hepsını yapmaya calısıyom yınede
Ahahha koptum yaaa
Sen beni ara birlikte beyin fırtınası yapıp buluruz adını

Gerçekten alkış sana kuzucum ben aletlerın adını bılmıyom kız bıldırıme geldgımde oturup baya dusunuyom bunu ne derm dıye sen tanımıssn hepsını O halımı gormenz lazım cok komık
kız aslında adları daha karışık high extension yok leg press machine
Leg Adduction dha bisürü var da butterfly basit diye ezberledim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…