- 10 Temmuz 2014
- 19.710
- 17.813
- 248
Her gun arti koymak zorundayiz ya o yuzddn zorunlu olur :)teşekkür ederim tatlım aynen Lesli iyi olucak gerçekten daha önce onuda denedim ben tek olunca 5. günden sonra bırakmıştım :) burda devamlılık olur hiç değilse :)
oh arada yapmayan olarak kalmamak için yaparım vallaHer gun arti koymak zorundayiz ya o yuzddn zorunlu olur :)
İnsallah yaaoh arada yapmayan olarak kalmamak için yaparım vallasen de tatil bitince artık rahat rahat yaparsın sporunu tatlım :)
olabilir bebeğim hava değişikliği falan da ağrıtabilir ya da içtiğin sudan bile olabilir. dikkat et kendine ayaklarını özellikle sıcak tut ağrısını alır tatlımİnsallah yaa
Ya kuzum kasiklarim regl olcakmsm gbi agriyo regl oldum bitti kaplicanin havasindan suyundan olablr mi acaba ya
Saol canim benimolabilir bebeğim hava değişikliği falan da ağrıtabilir ya da içtiğin sudan bile olabilir. dikkat et kendine ayaklarını özellikle sıcak tut ağrısını alır tatlım
Meraba canmmbende istiyoruuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuummmmmmm.neyapıyoruz nasıl yapıyoruzz hemen anlatın :)
Tamam o zaman kendinebi program ayarlayaparım tabikiii amacımıza ulaşalımda :)
İncele bakalmbi bakayım hiçbir bilgim yok çünkü
ilk gün 50 squat diyo ya mesela 25 tane yapıp ara verilp bi 25 daha yapılırmı yoksa bi seferde 50 tanemi.çünkü rakmlr gittkçe artyo bi seferde yapılırmıİncele bakalm
Gun icine yayabilirsin canmilk gün 50 squat diyo ya mesela 25 tane yapıp ara verilp bi 25 daha yapılırmı yoksa bi seferde 50 tanemi.çünkü rakmlr gittkçe artyo bi seferde yapılırmı
ayyy hmen başlyim bariiii :)Gun icine yayabilirsin canm
Once isinicaksin kuzum sonra yap kaslarin cok agrimasinayyy hmen başlyim bariiii :)
Oncelikle verdigin kilo icin tebrik ederim
Bende yanlardan sikayetciydim ama carpraz mekikle bunu hallettim
Baska bi mucize var mi acaba
Mesela vileda sopasini al yukarda ellerinle tut saga sola dön
Tesekkur ederimm:)Mekik çekerken adeta yerde debeleniyorum
vileda sopası iyi fikirmiş,bel inceltmek için bir şeyler yapıyorum ama sonra kendimi bacak hareketleri yaparken buluyorum
Ne kadar sürede incelir sence,senin topiğini okumuştum başarmışsın tebrik ederim
ısınma hareketi olrk ne ypmlyım bebişimOnce isinicaksin kuzum sonra yap kaslarin cok agrimasin
Canm bak ilk sayfada bi isinma videosu varısınma hareketi olrk ne ypmlyım bebişim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?