fitim fitsin fit (squat)

Gelinlik resimlerini çek, fikir paylaşırız. Olmaz mı? Belin kaç cm oldu ölçüyor musun?
Modelim belli bebegim benim ama ustumdede cekerm ilk prova dha belli olurmu bilmiymda paylasicm tabikide sizle.. Belimi hic olcmedm bitanem bidaha gelinlikciye kadar olcmeme karari aldm

Modelim belli bebegim benim ama ustumdede cekerm ilk prova dha belli olurmu bilmiymda paylasicm tabikide sizle.. Belimi hic olcmedm bitanem bidaha gelinlikciye kadar olcmeme karari aldm
Genel hatlarıyla belli olur ilk provada. Modelini atsana özelden.

Teşekkür ederim cnm

Yüzmeye yeni başladım sayılır bu hafta 3.kez gittim sadece Pazartesileri gidebiliyorum
Belli bi programım yok dediğim gibi şimdiye kadar ya Evde bantta yürüyüş yada dışarda Walking yaptım
Evde spor aletlerim var ama pek ağırlık vermedim
Haftada 2 gün izin verip 5 gün, ortalama 1 sa.yapsam ne dersin. Fazlası beni biraz sıkıyor hemen bıkmamak adına
Tavsiyelerinide seve seve dinlerim

bildirimm :
7 dk trambolin (kendi hareketlerimi yaptım)
bu videonunda 11 dakikasını yaptım :
150 pilates çemberiyle bacak çalışma
100 sumo squat (ağırlıkla)
150 squat (ağırlıkla)
30 şınav
50 arkaya tekme
60 havaya tekme
50 yana bacak açma
100 istiridye
50 üçgen
50 köpek işeme
5 dk abs
40 mekik
soğuma

Sen ne yaptın güzelim yaaa maşallah
Yapmadığın bişey kalmamış

Dünkü Yüzmeden sonra üstümde çok yorgunluk vardı.
Havada çok rüzgarlıydı yinede inat ettim
45 dak.Walking yaptım

Sende iyisin tatlım
Daha zayıflamayı düşünüyorsunuz boyunu bilmiyorum ama zaten bi lokma kalmışın

Sende iyisin tatlım
Daha zayıflamayı düşünüyorsunuz boyunu bilmiyorum ama zaten bi lokma kalmışın
Yok canım ben zayıflamaya çalışmıyorum, spora sadece minik bir göbek yüzünden başlamıştım kurtuldum ondan çok şükür.. O göbek de kilo almaya çalışırken oluşmuştu :) Şimdi olduğum kiloda ve şekilde kalmaya çalışıyorum, o yüzden sporum çok ağır değil.

Bebegim sen istedigin kivama geldim zaten ama ben hala cabaliyorum:) o uuzden cok yapmaya calisiyorum bugunde evdeydim bos bos oturcagma uapiym dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…