Benim erkek arkadaşım da pijama sevmez, sakın ileride pijama giyme diye tembihliyor
Modelim belli bebegim benim ama ustumdede cekerm ilk prova dha belli olurmu bilmiymda paylasicm tabikide sizle.. Belimi hic olcmedm bitanem bidaha gelinlikciye kadar olcmeme karari aldmGelinlik resimlerini çek, fikir paylaşırız. Olmaz mı? Belin kaç cm oldu ölçüyor musun?
Valla almadim bebegim gereklilere yoneldm alirsam gosteririm kiz zaten sanaHadi hadi çamaşır da aldın dimi?
İyiyim kuzum çok şükür
Allah kolaylık versin canım
Genel hatlarıyla belli olur ilk provada. Modelini atsana özelden.Modelim belli bebegim benim ama ustumdede cekerm ilk prova dha belli olurmu bilmiymda paylasicm tabikide sizle.. Belimi hic olcmedm bitanem bidaha gelinlikciye kadar olcmeme karari aldm
Aynen, ben çok üşürüm.O zaman kombiyi kısmayacak.
Tamam o zaman, bizim çamaşırları toplasak bir dükkan açarızValla almadim bebegim gereklilere yoneldm alirsam gosteririm kiz zaten sana
Dusunmuyo degilim kendikilerimi satmam ama bi ic giyim isletsem muthis olur tikkamAynen, ben çok üşürüm.
Tamam o zaman, bizim çamaşırları toplasak bir dükkan açarız
Aynen ya süper olurduDusunmuyo degilim kendikilerimi satmam ama bi ic giyim isletsem muthis olur tikkam
Teşekkür ederim cnmMerhaba azminiz çok güzel, hedef kiloya yaklaşınca sıkılaşmaya geçilmesini bende öneriyorum. Yağlar kasa dönüşürse kilo vermeniz yavaşlayabilir. Ne de olsa şu anda tartı aynadan daha önemli sizin için. İdeal kiloya yaklaşınca artık tartıyı bırakıp aynadaki görüntülere göre devam ediyoruz tempomuza.
Sanırım yüzmeye gidiyorsun, haftada kaç gün? Başka spor programın var mı? Ve spora ne kadar zaman ayırabilirsin?
selam tatlişkomSelam kizlarrr:)
Sen ne yaptın güzelim yaaa maşallahbildirimm :
7 dk trambolin (kendi hareketlerimi yaptım)
bu videonunda 11 dakikasını yaptım :
150 pilates çemberiyle bacak çalışma
100 sumo squat (ağırlıkla)
150 squat (ağırlıkla)
30 şınav
50 arkaya tekme
60 havaya tekme
50 yana bacak açma
100 istiridye
50 üçgen
50 köpek işeme
5 dk abs
40 mekik
soğuma
Sende iyisin tatlımHazır yürümüşken eve gelip hemen birkaç bir şey yapayım dedim.
50 squat
20 üçgen
20 istiridye
10 köpek işeme
30 sn plank
Bu arada kilom 52.6dan 51.4e düşmüş. melekesten sonra bildirim vermeyi hiç sevmiyorum, kız uçmuş gidiyor
Yok canım ben zayıflamaya çalışmıyorum, spora sadece minik bir göbek yüzünden başlamıştım kurtuldum ondan çok şükür.. O göbek de kilo almaya çalışırken oluşmuştu :) Şimdi olduğum kiloda ve şekilde kalmaya çalışıyorum, o yüzden sporum çok ağır değil.Sende iyisin tatlım
Daha zayıflamayı düşünüyorsunuz boyunu bilmiyorum ama zaten bi lokma kalmışın
Bugun evdeydim de hep yapiyim dedim :))Sen ne yaptın güzelim yaaa maşallah
Yapmadığın bişey kalmamış
Bebegim sen istedigin kivama geldim zaten ama ben hala cabaliyorum:) o uuzden cok yapmaya calisiyorum bugunde evdeydim bos bos oturcagma uapiym dedimHazır yürümüşken eve gelip hemen birkaç bir şey yapayım dedim.
50 squat
20 üçgen
20 istiridye
10 köpek işeme
30 sn plank
Bu arada kilom 52.6dan 51.4e düşmüş. melekesten sonra bildirim vermeyi hiç sevmiyorum, kız uçmuş gidiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?