fitim fitsin fit (squat)

Fistiklarimmmm napiyosunuz?

Bildirimimide yaziyim.
30 dk baya tempolu eforlu yuruyus
20.dk.eliptik
50 def. Agirlikla ic bacak
75 mekik
100 bel hareketi
50 def. Dambilla yana esneme bel icin
45 dk pilates
Zeve gelincede 100 squat
Benden bu kadar:))

Vaaoovv utandim yaaa ben bugün spor yapmadim arkadaşlar vardi yarin acısını çikartcaaaammm

Ayy bugün cok eğlenceli ve bi gündü iki arkadaşım bendeydi sohbet ettik oturduk orta okuldan arkadaşlarım fizigime bayildilar
Başkalarından iltifat duymak çok güzel değilmi

Ben bugün çok lüzumsuz bişey yaptım
4.5 ay sonra ilk defa kaçamak yaptım poğaça ve sucuk yedim
Takımada itiraf ettim kendimi utandırmak için sizede söylemek istedim
Ceza olarak 1 sa.daha yürücem

Burda da ceza kaptanı benim:))
Yaptığın bi cis varsa bana özelden yaziyosun ve ben sana spor cezası veriyorum
Simdilik takımın vermiş burası da artık takımın bidahaki ciss ına ben de ceza vercem

Evet canjm çok güzel bi duygu tatlim aslinda düzenli spor yapip düzenli besleniyorsan hep ayda veya 2 ayda bir öğle vakitlerinde kendini ödüllendirebilirsin aslinda ne kadar yedigin önemli ölçülü yediysen sorun olmaz bence dediğin gibi sporu biraz artirirsin erir gider

Olabilir böyle şeyler, kendini bilmen ve bunu telafi etmeye çalışman güzel. Moralin bozulmasın, hepimiz insanız zaman zaman yenik düştüğümüz şeyler olabiliyor.

Fistiklarimmmm napiyosunuz?

Bildirimimide yaziyim.
30 dk baya tempolu eforlu yuruyus
20.dk.eliptik
50 def. Agirlikla ic bacak
75 mekik
100 bel hareketi
50 def. Dambilla yana esneme bel icin
45 dk pilates
Zeve gelincede 100 squat
Benden bu kadar:))
Vaaay gelin hanım vaay.

Burda da ceza kaptanı benim:))
Yaptığın bi cis varsa bana özelden yaziyosun ve ben sana spor cezası veriyorum
Simdilik takımın vermiş burası da artık takımın bidahaki ciss ına ben de ceza vercem
Takım vermedi cnm
Ben kendi kendimi cezalandırıyom
Seninde eklemek istediğin bişey varsa boynum kıldan ince kaderime razı olacam.hak ettim ben

Ne haber Anne sultan? Görünmedin bugün misafirin varmış. İdolümsün keşke anne olunca senin gibi olabilsem.

Ben diyete 1 ocakta başladım şimdiye kadar kendime ödül vermedim
Bi yönden iyi oldu Bugünkü kaçamak
Bu pişmanlık beni bi 4 ay daha idare eder

Ne haber Anne sultan? Görünmedin bugün misafirin varmış. İdolümsün keşke anne olunca senin gibi olabilsem.

Keşke yok bitanem tabiki olucaksin senin gibi azimli kadinin elinden ne kurtulmuş bebislerimiz canimiz hem doğururuz hemde taş gibi oluruz biz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…