Helal ossssunnnnnnn
Hey maşallah..
Guke gule kullan melekesim:)Geldi bebegim :)
Harikasin tatlimm
Çooook güzellll
Vaaay gelin hanım vaay.
Bu şarkı ne ya çok yaratıcı ahahahİmdaaat yetişin adam yiyorlar. Sen geçen gün yüklediğim videoyu görmüş müydün?
Ayrıca konser kızı oldun bizi ihmal ediyorsun.
Ben 43 yaşındayım 24 -25- 26 yaşlarında 3 çocuk annesiyimKaç yaşındaydın canım sen?
Allah bagislsinnn Çocuklarınızı torununuzu:))Ben 43 yaşındayım 24 -25- 26 yaşlarında 3 çocuk annesiyim
16 yaşında evlendim 19 yaşında 3 çocuğum vardı. Evlendiğimde 58 kiloydum boyum 170.
3.çocuktan sonra bazı problemlerden dolayı kendimi saldım saldıkçada bunalıma girdim ve daha çok Kilo aldım. Yani kısır döngü içinde gel git oldum. Çok sağlıksız diyetler yaptım.
Kilo aldıkça uzun süre hiç tartılmadım bundan 3 sene önce bi tartıldımki 123 olmuşum
Tekrar azm edip 88 düştüm
Tabi biraz verince yarın devam edeyim diye diye 2 sene içinde tekrar geri alıp 113 kiloya çıktım
Bu yılbaşında tekrar gücümü toplayıp diyete değil sağlıklı beslenmeye başladım
Çok şükür 84.6 ya düştüm. Hedefim 65 Kilo
İnş.bu sefer yarım bırakmadan sonuna kadar gidecem çünkü bunu benim son şansım olarak görüyorum. Tekrar gel git yaşayacak gücüm yok. Beni Kilo en çok psikolojik olarak çok etkiliyor tamamen içime kapanıyorum ve aynı çıkmazları yaşamak istemiyorum
Hem Size kendimi tanıtmak istedim hemde içimi dökmüş oldum
Bu arada 1 oğlum evli ve bebek bekliyoruz. Yani babaanne adayıyım
Diğer oğlum ve kızımda nişanlı
Benden bu kadar canlar
Sağol cnmAllah bagislsinnn Çocuklarınızı torununuzu:))
Ben de 20 yasindayim
Evet farkettimmmSağol cnm
Sen benim çocuklardan da küçüksün kız
Ben 43 yaşındayım 24 -25- 26 yaşlarında 3 çocuk annesiyim
16 yaşında evlendim 19 yaşında 3 çocuğum vardı. Evlendiğimde 58 kiloydum boyum 170.
3.çocuktan sonra bazı problemlerden dolayı kendimi saldım saldıkçada bunalıma girdim ve daha çok Kilo aldım. Yani kısır döngü içinde gel git oldum. Çok sağlıksız diyetler yaptım.
Kilo aldıkça uzun süre hiç tartılmadım bundan 3 sene önce bi tartıldımki 123 olmuşum
Tabi biraz verince yarın devam edeyim diye diye 2 sene içinde tekrar geri alıp 113 kiloya çıktım
İnş.bu sefer yarım bırakmadan sonuna kadar gidecem çünkü bunu benim son şansım olarak görüyorum. Tekrar gel git yaşayacak gücüm yok. Beni Kilo en çok psikolojik olarak çok etkiliyor tamamen içime kapanıyorum ve aynı çıkmazları yaşamak istemiyorum
Benden bu kadar canlar
Yok cnm ben sizli bizli konuşmaktan hoşlanmam mademki aynı ortamda aynı hedef için çabalıyoz biraz samimi bi ortam olsunEvet farkettimmm
Siz mi desem abla mi desem bilemedim
Ayyy kızlarrr hepiniz çok küçüksünüzAy çok güzel..Ben de 26 yaşındayım, benim yaşımda çocuklarınız varmış maşallah.. :)
Ben 43 yaşındayım 24 -25- 26 yaşlarında 3 çocuk annesiyim
Benden bu kadar canlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?