fitim fitsin fit (squat)

Canımm yaaa yazık kadına yoksa sanamı demeliydim bilemedim

Ben spordan sonra ödül koyuyorum kendime kahvaltıyı. Öyle de güzel oluyor. Eee ne diyorsun tv karşısında bacak açıp kapamaya?
Lafımı olur güzelim tabi yaparım kendime plates çemberi alacamda daha bi fırsatım olmadı artık bugün yastıkla yada normal topla idare edeyim

Lafımı olur güzelim tabi yaparım kendime plates çemberi alacamda daha bi fırsatım olmadı artık bugün yastıkla yada normal topla idare edeyim

Çember falan önemli değil canım, eldeki imkanlardan dambıl, halter, eski çoraplardan lastik yapmışlığımız var.
Önemli olan sürekli hareket içerisinde olmamız. Mesela ben bulaşık yıkarken sürekli sağa sola vücudumu yaylandırırım. Arada açar havam değişsin diye oynarım. Sokakta köpeklerle koşarım falan.

Bana yazık daha uygun herhalde. Ama annem çok üzülmüştü. 9 sene çocuğu olmamı sonra ben olmuşum. Çok hassas bize karşı. Ama evlendirirken ağlamadı o ayrı
Ben oğlum evlenirken bile gelin almaya gidecezya o zaman başladım ağlamaya
Ama ben herkesin düğününde kına gecesinde ağlarım
Senin annen gözyaşlarını içine akıtmıştır kimi insan gösteremez

Benim annem de kim olursa olsun tüm gelinlerde düğünlerde ağlamıştır. Kvdem ve eşimi çok sevdiği için memnun olarak verdi beni. Bende kınada ağlamadım aksine bol bol güldüm, göbek attım. Kvdem ağlamış. Hatta biri dedi ki arkamdan bak kaynana bile ağladı gevur gelin ağlamıyor.

ıyıyım cnm bnm .. bayagıdır gorusemıyoruzz .. nasılsınn ?
Evet tatlıcım öyle oldu, ne yapalım bu aralar bende yoğunluk hat safhada. Öğleden sonram 2 gün boştu onda da kurs ayarladılar. Neyse ki bu hafta bitiyor. Sen neler yapıyorsun?

Gavur gelin mi

Evet tatlıcım öyle oldu, ne yapalım bu aralar bende yoğunluk hat safhada. Öğleden sonram 2 gün boştu onda da kurs ayarladılar. Neyse ki bu hafta bitiyor. Sen neler yapıyorsun?
olsun az kaldı .. sonra uc ay kafanı dınlıcen..ben de yogunum bu ara canımm kosturmaca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…