olsun az kaldı .. sonra uc ay kafanı dınlıcen..ben de yogunum bu ara canımm kosturmaca
Kına gecesinde oğlumun bi arkadaşıBenim annem de kim olursa olsun tüm gelinlerde düğünlerde ağlamıştır. Kvdem ve eşimi çok sevdiği için memnun olarak verdi beni. Bende kınada ağlamadım aksine bol bol güldüm, göbek attım.Kvdem ağlamış. Hatta biri dedi ki arkamdan bak kaynana bile ağladı gevur gelin ağlamıyor.
ıyıy yolculuklar .. moda yarısdmasında var mısın cnm
Kızlar bu cumartesi ben Trabzon'a gideceğim geziye, mesajı cumadan açsam olur mu?
He ya, ama göremedim arkamdaydı. Kına yakılırken toplanan kalabalığı bilirsin.
bılmıyorum kı tatlım 20 lı bı tarıhtı amaDaha katılmadım canım son günü ne zaman?
Kına gecesinde oğlumun bi arkadaşı
Kızın annesi oynuyo oğlanın annesi ağlıyor,bu nasıl iş demişti
Bende gelini istemediğimden değilde çok duygusal olunca ota ..... ağlıyo denilen türdenim
bılmıyorum kı tatlım 20 lı bı tarıhtı ama
Kıyamam sana aşk bocugummmBenim annem ısırır severken ama artık yapamıyor. Takma dişiyle fark etmeden acıttığını sağlam ısırmıştı bir kere. Benim bağırmamı da hoşuma gidiyor sanmış. Mosmor olmuştu kolum. Sonra çok üzüldü artık yapmıyor.
Bana da öyle diyo yarın bi gün evlencen öğren diyoCanımm yaaa yazık kadına yoksa sanamı demeliydim bilemedim
İyi yolculuklar tatlımdaKızlar bu cumartesi ben Trabzon'a gideceğim geziye, mesajı cumadan açsam olur mu?
Ben sana öğretirim gel yaparız ikimiz. Çok seviyorum yemek yapmayı ama eşime yediriyorum çoğu zaman o ayrıKıyamam sana aşk bocugummm
Bana da öyle diyo yarın bi gün evlencen öğren diyo
Ama daha yemek yapmayı bilmiyorum hem de hiç
Evet 2 haftadan fazla düzenli bildirim veren arkadaşlarla özel mesaj açıyor resimlerimizi yüklüyoruz.İyi yolculuklar tatlımda
Ben pek ne demek istediğini anlamadım bilmediğim bi uygulamamı var
Kıyamam sana aşk bocugummm
Bana da öyle diyo yarın bi gün evlencen öğren diyo
Ama daha yemek yapmayı bilmiyorum hem de hiç
Yala tabii dışından, yeme cıss.Evlenince öğrenirsin ymek isini kuzum ben bi makarna bi yumurta bilirdum evlendigimde simdi her türlüsünü yaliyorum
Ben de yerim ucundan ucundan amaBen sana öğretirim gel yaparız ikimiz. Çok seviyorum yemek yapmayı ama eşime yediriyorum çoğu zaman o ayrı
Makarnam da çok güzel olduğu söylenemezEvlenince öğrenirsin ymek isini kuzum ben bi makarna bi yumurta bilirdum evlendigimde simdi her türlüsünü yaliyorum
Yala tabii dışından, yeme cıss.
Evlenince öğrenirsin ymek isini kuzum ben bi makarna bi yumurta bilirdum evlendigimde simdi her türlüsünü yaliyorum
Koptum ya hahahahKiiizzz yaliyorum yazmisim yaaaaa
Koptum ya hahahah
Kuzum hiç tartılmadim yaKiloyu naptin kuzum verdin mi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?