lune grip oldum ya birde havalar bir sıcak bir soğuk iş yerinde klima var o günde tam karşısında kalmıştım o zaman şikayetimyoktu tabi serin serin diye sonradan böyle çıktı işte sesim kısık boğazım ağrıyor ilaç kullanıyorum şimdi biraz daha iyiyim cumartesi çok kötüydüm her yerim ağrıyordu midem bulanıyordu yerimden kalkamadım akşama kadar uyumuşum pazar biraz daha iyiydim bugün sesim kısıldı işteGeçmiş olsun canım havalara dikkat et, doktora göründün mü?
katılmadımya katılacaktım sonra kombin yapamadım ayakkabı ve çantalarımın bir kısmı evde kalmış buraya getirmemişim birde net yok telden yükleyemem diye vazgeçtim sonra gidip oy atayım ama bakayım sizi tanıyacakmıyımTıkka Lune sen varsın bence bizden sadece
Melekes katılmadı diye biliyorum pancar da katılmadı
Dead katılsaydı soylerdii:)
tikka az kaldı sabret tatil geliyor ya öğrencisiz 3 ay seni bekliyorEvet kuzum, herkeslerde bir yorgunluk var galiba.. Şahsen bende artık bir bıkkınlık oluştu, çok sıkıldım okuldan da her şeyden de.. Utanmasam derse ağlayarak gireceğim, o derece..
yok kız delirmemişsindirCanım benimm tabiki yazarım bitanem sin
Ama degisimlerden falan heralde bugün çok kötü hissettim kendimi okula makyaj falan yapmadm saçımi yapmadm öylesine gittim (benim için anormal bi durum
Yok bebegm bi sebep kafayı yedim herhalde
Okul kapansa da daha seminer dönemi var 1 temmuza kadar offf
Ben de dün ağladım durdum, çok dolmuş içim.. Arada ağlamak iyi geliyor. Bu aralar ruh halim iyi değil. Facebook u dondurdum ilk defa çünkü milleti ailesiyle vs gezerken görmek istemiyorum Herkes mutlu, herkes sevdikleriyle beraber, geziyor gününü gün ediyor, ben burda mahkumlar gibi okul-ev sadece.. Ne bir arkadaşım var ne bir şey..
Farklı değiliz kuzum ben ne buraya gırdım nede 4 gundur evden cıktım bugun annemın zoruyla cıktm pazara gıttık. tam gundur pijamalarımla ruh gıbıydım evde suandada iyi hissetmıyorum valla..
Kalkın bir tayt giyip ruj sürün. Kendiniz için bir bakım maske falan yapın. Gerisi gelir.Canım benimm tabiki yazarım bitanem sin
Ama degisimlerden falan heralde bugün çok kötü hissettim kendimi okula makyaj falan yapmadm saçımi yapmadm öylesine gittim (benim için anormal bi durum
Yok bebegm bi sebep kafayı yedim herhalde
Sen de ruj sürmeye hadi.lune grip oldum ya birde havalar bir sıcak bir soğuk iş yerinde klima var o günde tam karşısında kalmıştım o zaman şikayetimyoktu tabi serin serin diye sonradan böyle çıktı işte sesim kısık boğazım ağrıyor ilaç kullanıyorum şimdi biraz daha iyiyim cumartesi çok kötüydüm her yerim ağrıyordu midem bulanıyordu yerimden kalkamadım akşama kadar uyumuşum pazar biraz daha iyiydim bugün sesim kısıldı işte
katılmadımya katılacaktım sonra kombin yapamadım ayakkabı ve çantalarımın bir kısmı evde kalmış buraya getirmemişim birde net yok telden yükleyemem diye vazgeçtim sonra gidip oy atayım ama bakayım sizi tanıyacakmıyım
tikka az kaldı sabret tatil geliyor ya öğrencisiz 3 ay seni bekliyor
yok kız delirmemişsindirama bunalmışsın belli şimdi sınavlar üst üste geldi zormuşta çoğu sende sıkıldın tabi doğal olarak kaç alcam geçtim mi falan onları düşünmekten bunalmışsındır birde arada mezuniyetidüşünüyorsan gayet normal duygusallaşman sakin ol herşey yolunda hepsi geçecek
Resmini de koy makyaj paletinin. Bende sürdüğüm ruju ekleyeyim.Yerim sizi yaaa
Yeni bi makyaj Paleti almış kardesim bi makyaj yapayım bari:)
İşte bunu kutlamalıyız!bu arada müjde internetim bağlandı sonundabakınız bol smiley kullanıyorum çok mutluyum bugün
sen söyleyince süresim geldi gidip süreyim bendeSen de ruj sürmeye hadi.
Yok bitanem arada bildiriım gelıyor hatta az once gırdıgımde baktım uzun suredır yazmıyorum herkes degısmıs bızım muhabbet ettıgımz zamanlardan kımse yok tadı kaçtıydı zaten oranın ya ben o yuzden bıraktım orayı..Canım sen bizim nişan topiğine takılıyor musun hala? Ben aylar oldu girmedim, dün bir gireyim dedim herkes yabancı..
Kalkın bir tayt giyip ruj sürün. Kendiniz için bir bakım maske falan yapın. Gerisi gelir.
Aaa hani benim fit ve bakımlı kızlarım?
Bende gidiyorum ruj sürmeye hadi.
evet bencede yaİşte bunu kutlamalıyız!
evet bencede yaİşte bunu kutlamalıyız!
Yok bitanem arada bildiriım gelıyor hatta az once gırdıgımde baktım uzun suredır yazmıyorum herkes degısmıs bızım muhabbet ettıgımz zamanlardan kımse yok tadı kaçtıydı zaten oranın ya ben o yuzden bıraktım orayı..
Lunemm sen istersinde ben sürmezmiyim
sen söyleyince süresim geldi gidip süreyim bendehatta sürdüm bile ama ben iyiyim lune hasta olsamda iyiyim bomba gibiyim bişeyim yok bence
Bende rujumu eklıyım derdım ama nıvea dudak koruyucu benım renksız
Bana koyu renkler yakısmıyo lune kırmızı ruja bayılırım ama dudaklarım cok ırı benım yakıstıramıyorum kendıme daha pastel renkler kullanıyom o yuzdenYok mu şöyle kırmızı mor falan.
Bende sordum o solante yı eczacı benım cıldıme uygun olmadıgını soyledı helliocare mı ne onu vercektı almadım yarın cıldıyeye randevum var sorcam bakalım doktora..Bu arada tikkam ben de solante aldım. Kırmızısından.
Yarın başlıyorum kullanmaya vichy ile değişimli kullanırım.
Ayyy beniim öyle olsa ne renkler sürerim yaa. Minik benim dudaklarım bir sen bir Ezgi zaten. Yediniz bitirdiniz beni kıskançlıktan.Bana koyu renkler yakısmıyo lune kırmızı ruja bayılırım ama dudaklarım cok ırı benım yakıstıramıyorum kendıme daha pastel renkler kullanıyom o yuzden
Cildinde bir problem mi var neden uygun olmasın ki?Bende sordum o solante yı eczacı benım cıldıme uygun olmadıgını soyledı helliocare mı ne onu vercektı almadım yarın cıldıyeye randevum var sorcam bakalım doktora..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?