Ayyy beniim öyle olsa ne renkler sürerim yaa. Minik benim dudaklarım bir sen bir Ezgi zaten. Yediniz bitirdiniz beni kıskançlıktan.
Benım leke gıbı sadece benım gorebıldgm ufacık bişey var yanagımda onu soyledım vermedı valla bılmıyom ama eczacı hep alısverıs yaptıgım yer ya musterısıyım yanı bıde onerdıgı krem daha uygun fıyatlıydı lunecım yarın doktorada sorcam sonra alırım bakalım bende..Cildinde bir problem mi var neden uygun olmasın ki?
Hamilelere, akneli ciltlere, kızarma problemi olanlara, yaşlanma problemi olanlara uygun da sana mı uygun değilmiş?
Diğerinden daha çok komisyon alıyor olmasın?
Anneme dıyorum bende cok param olsun sigortlatcam dudaklarımı dıye sewıyorum ben dudaklarımı ya makyajı agır yapmadgm alısık olmadgm ıcın kırmızı garıp gelıyo yoksa olur sanırım denemek lazm
Evet bunun gıbı ama bunu dahada buyutmusler
İnstagramdakı resımlerımden boyut bellı ama hepsı rujsuzdur orda
Eşin çok şanslıİnstagramdakı resımlerımden boyut bellı ama hepsı rujsuzdur orda
Unutur muyuz hiç?benden size gelsin bakalım hazır netim gelmişken unuttunuz mu beni
büyük dudakların bir albenisi var ya her renk ruj yakışıyor benimkilerde büyük olsaydı ya ne güzel işte sür rujları gez benceEvet bunun gıbı ama bunu dahada buyutmusler
Bende çok şanslıyım :) Ayrıca senın eşinde çok şanslı hayatım sendeki dümdüz karında bizde yokEşin çok şanslı
Yok eşim şanssız, şimdi o da hem diyete hem spora başladı. Bizim hatun aldı başını gidiyor yanına yakışmıyorum diye.Bende çok şanslıyım :) Ayrıca senın eşinde çok şanslı hayatım sendeki dümdüz karında bizde yok
Öğrenciler umrumda değil de ailemle 2 ay bana yetmiyor, koca bir yıl yalnızım.tikka az kaldı sabret tatil geliyor ya öğrencisiz 3 ay seni bekliyor
Canım valla ben çok memnunum, yok böyle bir şey, en ufak kızarma dahi olmuyor. Vichy kullanırken kaşınmaktan helak oluyordum artık..Bu arada tikkam ben de solante aldım. Kırmızısından.
Yarın başlıyorum kullanmaya vichy ile değişimli kullanırım.
Bende sordum o solante yı eczacı benım cıldıme uygun olmadıgını soyledı helliocare mı ne onu vercektı almadım yarın cıldıyeye randevum var sorcam bakalım doktora..
Öğrenciler umrumda değil de ailemle 2 ay bana yetmiyor, koca bir yıl yalnızım.
Canım valla ben çok memnunum, yok böyle bir şey, en ufak kızarma dahi olmuyor. Vichy kullanırken kaşınmaktan helak oluyordum artık..
Allah Allah, benim cildim çok hassas olmasına rağmen çok işe yaradı.
Nişan topiğindeki herkes evlendi galiba, o yüzden mi girmiyorlar acaba? Sen de evleniyorsun yakında, demiştim ama ben sona kalacağım diye..
baktı giderek güzel bir vücudun oluyor demştir gözüdışarı kaymasın bende fit olmalıyım sonra baklavaları yok diye beğenmezsen diye korkmuştur lune yazıkYok eşim şanssız, şimdi o da hem diyete hem spora başladı. Bizim hatun aldı başını gidiyor yanına yakışmıyorum diye.
Bir salamadı kendini ağız tadıyla.
Yok canım, bizim hiçbir şeyimiz belli değil. Tek belli olan bu yaz aileler tanışacak ve isteme/söz olacak. Benim bütün hayallerim bu yaz nişan, seneye düğün üzerine kuruluydu. Çok zor öyle olması..Canım sizin düğün tarihi belli mi?
Ben de sürdüm hadi bakalım..
Yok canım, bizim hiçbir şeyimiz belli değil. Tek belli olan bu yaz aileler tanışacak ve isteme/söz olacak. Benim bütün hayallerim bu yaz nişan, seneye düğün üzerine kuruluydu. Çok zor öyle olması..
Ya ben dışarıda sürmeye cesaret edemem bunu, duruyor bir kenarda.. Bir de kırmızı ruj dişi olduğundan daha sarı gösteriyor sanki ya..Harikasın canım, ne yakışmıştır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?