fitim fitsin fit (squat)

Ayyy beniim öyle olsa ne renkler sürerim yaa. Minik benim dudaklarım bir sen bir Ezgi zaten. Yediniz bitirdiniz beni kıskançlıktan.
Anneme dıyorum bende cok param olsun sigortlatcam dudaklarımı dıye sewıyorum ben dudaklarımı ya makyajı agır yapmadgm alısık olmadgm ıcın kırmızı garıp gelıyo yoksa olur sanırım denemek lazm

Cildinde bir problem mi var neden uygun olmasın ki?
Hamilelere, akneli ciltlere, kızarma problemi olanlara, yaşlanma problemi olanlara uygun da sana mı uygun değilmiş?
Diğerinden daha çok komisyon alıyor olmasın?
Benım leke gıbı sadece benım gorebıldgm ufacık bişey var yanagımda onu soyledım vermedı valla bılmıyom ama eczacı hep alısverıs yaptıgım yer ya musterısıyım yanı bıde onerdıgı krem daha uygun fıyatlıydı lunecım yarın doktorada sorcam sonra alırım bakalım bende..

Bende çok şanslıyım :) Ayrıca senın eşinde çok şanslı hayatım sendeki dümdüz karında bizde yok
Yok eşim şanssız, şimdi o da hem diyete hem spora başladı. Bizim hatun aldı başını gidiyor yanına yakışmıyorum diye.
Bir salamadı kendini ağız tadıyla.

tikka az kaldı sabret tatil geliyor ya öğrencisiz 3 ay seni bekliyor
Öğrenciler umrumda değil de ailemle 2 ay bana yetmiyor, koca bir yıl yalnızım.

Bu arada tikkam ben de solante aldım. Kırmızısından.
Yarın başlıyorum kullanmaya vichy ile değişimli kullanırım.
Canım valla ben çok memnunum, yok böyle bir şey, en ufak kızarma dahi olmuyor. Vichy kullanırken kaşınmaktan helak oluyordum artık..
Bende sordum o solante yı eczacı benım cıldıme uygun olmadıgını soyledı helliocare mı ne onu vercektı almadım yarın cıldıyeye randevum var sorcam bakalım doktora..

Allah Allah, benim cildim çok hassas olmasına rağmen çok işe yaradı.

Nişan topiğindeki herkes evlendi galiba, o yüzden mi girmiyorlar acaba? Sen de evleniyorsun yakında, demiştim ama ben sona kalacağım diye..

Canım sizin düğün tarihi belli mi?

Yok eşim şanssız, şimdi o da hem diyete hem spora başladı. Bizim hatun aldı başını gidiyor yanına yakışmıyorum diye.
Bir salamadı kendini ağız tadıyla.
baktı giderek güzel bir vücudun oluyor demştir gözüdışarı kaymasın bende fit olmalıyım sonra baklavaları yok diye beğenmezsen diye korkmuştur lune yazık

Canım sizin düğün tarihi belli mi?
Yok canım, bizim hiçbir şeyimiz belli değil. Tek belli olan bu yaz aileler tanışacak ve isteme/söz olacak. Benim bütün hayallerim bu yaz nişan, seneye düğün üzerine kuruluydu. Çok zor öyle olması..

Yok canım, bizim hiçbir şeyimiz belli değil. Tek belli olan bu yaz aileler tanışacak ve isteme/söz olacak. Benim bütün hayallerim bu yaz nişan, seneye düğün üzerine kuruluydu. Çok zor öyle olması..

Neden zor tatlım? Aslında daha erkene alsanız sen de tayin isterdin rahatça.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…