fitim fitsin fit (squat)

canım herşeyin zamanı var sonuçta ne demişler geç olsun güç olmasın hayırlı bir evlilik olsun mutlu olursun inşallah biraz daha sabret tikkam ya ben buraya gelince seni çok iyi anladım biliyormusun ilçe çok biyer yok gezecek hiç arkadaşım yok herkes benden büyük zaten bana yakın olanlarda evli hep insan sıkılıyor birde ben yeni geldim şimdiden haftasonları geçmiyor seni tahmin edebiliyorum sıkılmış olamna gayet hak veriyor ve destekliyorum keşke yakın olsaydık gelirdim yanına

evet kırmızı ruj sarı gösteriyor doğru ışık yanılgısı yapıyor o nedenle diş hekimine giderken ruj sürmeden gidin bayanlar haberiniz olsun

Ruj sürmek mi? Hiç aklıma gelmedi.
Dead 20lik dişim çıkıyor. Çok ağrım var. Korkuyorum da sana mı getirsem acaba dişimi?
Çıkamıyor sanırım.

Dead 20lik dişim çıkıyor. Çok ağrım var. Korkuyorum da sana mı getirsem acaba dişimi?
Çıkamıyor sanırım.
bazı insanlar geliyor ya benimde hiç aklıma gelmez mesela ama kırmızı ruj sürüp gelen var yani şahidim zor oluyor dolgu yaparken falanda özellikle diş renginde olan dolguların renkleri var mesela üstünde yanlış renk seçiliyor daha açık yada koyu oluyor renk tutmayabliyorlune bence hazır tatilde geliyorken üniversiteye git zaten üniversitede hocalar alıyor bu 20 yaşları uzmanlar yani birde gn veriyorlar dişin durumuna göre erzurumda çok yoğundu ben bıraktığımda okul tatil olunca git gün al bence okullar açılmadan aldır dişini sonra sanada sıkıntı vermesin yandaki dişide çürütüyor kökünü falan eritebiliyor bazıları yamuk duruyorsa çenede seninki nasıl bilmiyorum ama hiç olmasalar daha yararlı yirmi yaş dişleri yani sadece sıkıntı yapıyorlar gel istersen buraya atla 9 saat sürüyor ordan

Neden zor tatlım? Aslında daha erkene alsanız sen de tayin isterdin rahatça.
Canım bu sene bitiyor onun okulu, son bir haftası işte.. İş bulması vs var. Askerlik var. Asıl sıkıntı şurda başlıyor. Ben seneye burdan tayin isteyeceğim ama nereye isteyeceğim işte? Ailemin olduğu şehre mi yoksa İstanbul'a mı? Düğün olması lazım ki İstanbul'a isteyeyim. Amaaaan geçen bu içime dert oldu bide buna ağladım oturdum da..

Siz de olmasanız var ya zaman hiçten geçmez, iyi ki varsınız canım arkadaşlarım benim

Nazar değmesin 20liklerim çok sağlam kuzum tam 20 yaşında çıktılar 6 yıldır hiç sorun yaşamadım.

üzme canını tikkam ya benim üniden ev arkadaşımda aynı durumda senle onunda erkek arkadaşı üniyi yarım bıraktı tekrar başka bölüm okudu geçen dönem bitirdi okulu üstten falan alıp zorla şimdi askere gidecek ama daha atanmadı işi yok arkadaşımında iki yıl olacak işe başlayalı o nedenle hiç yabancı değil anlattıkların sürekli onla konuştuğum için gerçekten belirsizlik zor bişey ama şöyle düşün allah başka dert vermesin bir bakmışsın herşey yoluna girmiş elinde olamayan şeyler insanın sen içini rahat tut inşallah hep mutlu olursusn tikka

Çok haklısın canım, babamla konuştuk dün, çocuk da kendine göre haklı falan dedi. Bir çıkar yol bulunur takma kafana dedi. Bayağı konuştuk bir nebze olsun rahatladı içim..

maşallah diyelim nadir sorunsuz ve zamanında çıkan 20 yaş dişi sende var demek güle güle kullan çabuk çürüyorlar ama dikkat et onlarıda iyi fırçala tikka arkalara arkalara
Aslında hafiften çürüme başlamış şimdi baktım da Ama ağrı sızı yok. Her gün fırçalıyorum oysa ki.. Yakın zamanda bir diş doktoruna gitmek istiyorum zaten, tel taktırma niyetim var. Devlet karşılamıyor dimi bunu?

maşallah diyelim nadir sorunsuz ve zamanında çıkan 20 yaş dişi sende var demek güle güle kullan çabuk çürüyorlar ama dikkat et onlarıda iyi fırçala tikka arkalara arkalara
dead benim 20 likler hep dipte kaldı yarısı açık yarısı kapalı hepsi biri tamamen gömülü gözükmüyor
biride çok aprıyordu çektirdim diğeride çürümüş

Bebeğim doğrudur. Burada yaptırmam zaten. Özele giderim büyük ihtimalle.
Çok zor ya. Hem kocaman kökü var diğeri de çeneye kaynamıştı. Çok zor oldu çekimi.
5-6 yıldır ağrıyor ha çıkar ha çıktı diye bekledim ama bu yaz aldıracağım. 2si gitti kaldı ikisi.
bildirim yapmaya geldim :))

50 üçgen
60 squat
30 bisiklet çevirme
40 mekik

Nasıl gidiyor sizce?
Çok yavaş, nerelerdesin kaç gündür?
Canım sen de iyi ki varsın. Ailenin olduğu yere iste bence. Eş durumu yaparsın her türlü.
Ailenin destekçi olması çok güzel. Olur canım, kafana takma.
Hepsi bir aşama işte. Allah kolaylaştırsın.

Çıkamıyor sanırım.
bende 4 tane çıktı biri uyur halde hala biri yandan fırlamış üstte ikisi altta yarım birinide çektirdim ağrısı feci idi
gecmiş olsunn hemen aldır zaten panaromik röntgende çıkıp çıkmayacağını anlarlar

tikkkam bende sana yakın duurumdayım bazen gerçeken bunalıp ağlıyorum yada çirkefleşiyorum edepsiz tipler gibi isyan ediyorum
ne güzel anlatıyorum edepsiz tipler gibi

Üsttekiler çıkıyor canım da alttakiler çıkmıyor.
Benim şöyle tuttuğunu koparan pehlivan gibi bir dişçi bulmam lazım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…