Seninki de mi okuyor kuzum?tikkkam bende sana yakın duurumdayım bazen gerçeken bunalıp ağlıyorum yada çirkefleşiyorum edepsiz tipler gibi isyan ediyorum
ne güzel anlatıyorum edepsiz tipler gibi
Norwe ben tahmin ettim sanırım, ön sıralardasın yarışmada.bas belaları yaa birini çektirirkende 4 tane falan iğne yaptı sonrasında 3 gün hasta yaptm kusmaktan öldüm
ne olduysa anlamadım :S
erkek bul en kaslı kollusundan lunemÜsttekiler çıkıyor canım da alttakiler çıkmıyor.
Benim şöyle tuttuğunu koparan pehlivan gibi bir dişçi bulmam lazım.
fısıfıfııtıısısı söylemek yasak ama önde değilimNorwe ben tahmin ettim sanırım, ön sıralardasın yarışmada.
Dur hemen dikkatlice bakıp geliyorum.fısıfıfııtıısısı söylemek yasak ama önde değilim
yaa nası tanımadın:)
hayır canım işle ilgili sıkıntı var ondada o yüzden dedimSeninki de mi okuyor kuzum?
Poponun önüne çantan gelmiş ondan tanıyamadım.kk bayanları kokoş seviyorlar yaa yarışmalarda
ben bugün yürüdüm km sine baktım google mapden 3.2 km yürümüşüm :)
O zaman gelip buraya yazmalısın canım. Senin düzenini takip edebilmem için.
sanırım tanıdın gibiPoponun önüne çantan gelmiş ondan tanıyamadım.
Daha o da değilse atıcam kendimi çatıdan.
Canım özelde çalışacak benimki, öyle istiyor. Biliyorsun eş durumu değişti, 3 yıl 1 gün dahi kesintisiz sigortası yatmış olması lazım.. Artık kafaya takmamaya çalışacağım bir çıkar yolu bulunur inşallah..Canım sen de iyi ki varsın. Ailenin olduğu yere iste bence. Eş durumu yaparsın her türlü.
Ailenin destekçi olması çok güzel. Olur canım, kafana takma.
Hepsi bir aşama işte. Allah kolaylaştırsın.
Ben de kuzum ben de bazen isyan boyutuna getiriyorum işi.. Ama gerçekten herkes mutlu görünüyor, ben neden böyleyim diye düşünüyorum. Allah sabır versin bize..tikkkam bende sana yakın duurumdayım bazen gerçeken bunalıp ağlıyorum yada çirkefleşiyorum edepsiz tipler gibi isyan ediyorum
ne güzel anlatıyorum edepsiz tipler gibi
Çok haklısın canım, babamla konuştuk dün, çocuk da kendine göre haklı falan dedi. Bir çıkar yol bulunur takma kafana dedi. Bayağı konuştuk bir nebze olsun rahatladı içim..
Aslında hafiften çürüme başlamış şimdi baktım daAma ağrı sızı yok. Her gün fırçalıyorum oysa ki.. Yakın zamanda bir diş doktoruna gitmek istiyorum zaten, tel taktırma niyetim var. Devlet karşılamıyor dimi bunu?
git bir doktora kız sende hepiniz korkak çıktınız olamdı şimdidead benim 20 likler hep dipte kaldı yarısı açık yarısı kapalı hepsi biri tamamen gömülü gözükmüyor
biride çok aprıyordu çektirdimdiğeride çürümüş
yarışma başladı mı hemen bende bakayım o zaman bir oy atayımsağol kuzum benim sen varmısın yarışmadabeni tanıdın mı
ah tikkam kendimi görüyorumCanım özelde çalışacak benimki, öyle istiyor. Biliyorsun eş durumu değişti, 3 yıl 1 gün dahi kesintisiz sigortası yatmış olması lazım.. Artık kafaya takmamaya çalışacağım bir çıkar yolu bulunur inşallah..
Ben de kuzum ben de bazen isyan boyutuna getiriyorum işi.. Ama gerçekten herkes mutlu görünüyor, ben neden böyleyim diye düşünüyorum. Allah sabır versin bize..
Kızlar benim bulunduğum yerdeki hastanede çalışan diş hekimi diş bile çekmiyor. Tanıdık kaç kişi gitti, ile gidin diyormuş, ben çekemiyorum diyormuş. Çok şaşırdım ya, yani diş hekiminin en temel olayı değil midir diş çekmek? 20lik diş de değil, çocuk dişi..
Aynen ben de işte, bak facei bile kapattım sırf görmemek çin çünkü cidden çok üzülüyorum artık..ah tikkam kendimi görüyorum
insanlar ne mutlu diye bazen sinirleniyorumm
İnan ben de çok merak ediyorum bütün gün ne yaptığını, kız sen de öyle de oh kafan rahat etsinçok ilginç ne yapıyormuş arkadaş
bizim köyede bir imam atanmıştı oda ölü yıkayamıyordu ezanda okuyabildiği söylenemezdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?