fitim fitsin fit (squat)

Canım sen de iyi ki varsın. Ailenin olduğu yere iste bence. Eş durumu yaparsın her türlü.

Ailenin destekçi olması çok güzel. Olur canım, kafana takma.
Hepsi bir aşama işte. Allah kolaylaştırsın.
Canım özelde çalışacak benimki, öyle istiyor. Biliyorsun eş durumu değişti, 3 yıl 1 gün dahi kesintisiz sigortası yatmış olması lazım.. Artık kafaya takmamaya çalışacağım bir çıkar yolu bulunur inşallah..

tikkkam bende sana yakın duurumdayım bazen gerçeken bunalıp ağlıyorum yada çirkefleşiyorum edepsiz tipler gibi isyan ediyorum
ne güzel anlatıyorum edepsiz tipler gibi
Ben de kuzum ben de bazen isyan boyutuna getiriyorum işi.. Ama gerçekten herkes mutlu görünüyor, ben neden böyleyim diye düşünüyorum. Allah sabır versin bize..

tikka devlet karşılıyor ama 20 yaşına kadar karşılıyordu en son üniversite hastanelerinde özelde yaptırman lazım ne kadar fiyat verirlerbilmiyorum ama gidip konuşman lazım
dead benim 20 likler hep dipte kaldı yarısı açık yarısı kapalı hepsi biri tamamen gömülü gözükmüyor
biride çok aprıyordu çektirdim diğeride çürümüş
git bir doktora kız sende hepiniz korkak çıktınız olamdı şimdi

sağol kuzum benim sen varmısın yarışmada beni tanıdın mı
yarışma başladı mı hemen bende bakayım o zaman bir oy atayım

Kızlar benim bulunduğum yerdeki hastanede çalışan diş hekimi diş bile çekmiyor. Tanıdık kaç kişi gitti, ile gidin diyormuş, ben çekemiyorum diyormuş. Çok şaşırdım ya, yani diş hekiminin en temel olayı değil midir diş çekmek? 20lik diş de değil, çocuk dişi..

ah tikkam kendimi görüyorum
insanlar ne mutlu diye bazen sinirleniyorumm

çok ilginç ne yapıyormuş arkadaş
bizim köyede bir imam atanmıştı oda ölü yıkayamıyordu ezanda okuyabildiği söylenemezdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…