fitim fitsin fit (squat)

başlayıp da çekinenlere yeni yetme olarak tecrübe aktarayım :)

3 haftadır ekmek yemiyorum (bu kısım diyete girsede önemli) belim 72 cm di 3 hafta önce.

şu an 69 cm.

3 hafta önce göbeğimi içime çektiğimde bile düz karın olmuyordu şimdi karın kaslarım henüz olmadı ama içime çekince dümdüz olabiliyor. ve karın yağlarım elime geliyordu bayağı avuçluyordum 3 hafta önce. şu an zar zor derim geliyor elime çok az yağ var.

3 haftada squat, yürüyüş ki çok fazla değil günde maksimum 1 saat ayırdım. yani ben bu kadar kısa sürede beklemiyordum.

göbeğimin dümdüz olmasını istiyorum elbette, daha çoook çalışcam.

Bu arada göğüslerimde sıkılaşma var. bedenim göğüs bedenim büyük d-e cup olduğu için farkettim. önceden c kaptan taşardı şimdi c kapta oluyor, göğüs yağlarımda da erime var sanırım.

Dalga geçmiyorum ki, hareket bu tam olarak. 4 ayak pozisyonunda kaldırıp indiriyoruz ayağı. Popo kaldırmak için etkili bir hareket.

İlk sayfada yaptığımız hareketlerin isimleri var.
Üçgen ismini ben taktım o yüzden bulamamanız normal. Görünce tanırsınız muhtemelen.

Anam bi squat diye girdim bi ton hareket çıktı başıma
Hepsinin farklı özellikleri var. Bacak kalınlaştırma, inceltme vs gibi. İlk sayfada videoda yer alan hareket esas olanı.

Spor güzel şey değil mi?

Gunaydin kizlar :) bana dua edin bugun ortalamami cok etkileyecek 6 kredilik bi sinavim var eger guzel bi not alirsam yukselicek ortalamam:)) sinavdan sonra ugrarim ama yarinda sinavim var ceee diyip kacarik optum hepinizi :*

Bildirim zamanı fıstıklaaaarr

♥ 45 dk pilates ( skinny jeans - strec )

Squat sumo squat lunges heosi vardı bugün pilateste

Gunaydin kizlar :) bana dua edin bugun ortalamami cok etkileyecek 6 kredilik bi sinavim var eger guzel bi not alirsam yukselicek ortalamam:)) sinavdan sonra ugrarim ama yarinda sinavim var ceee diyip kacarik optum hepinizi :*

Allah zihin açıklığı versin canim

Günaydın kızlar :)
Günaydın tatlım.
Bildirim zamanı fıstıklaaaarr

♥ 45 dk pilates ( skinny jeans - strec )

Squat sumo squat lunges heosi vardı bugün pilateste

Umarım beklediğinden de güzel geçer, bilgilendirme bekliyoruz canım.

Öyle tabi ki ama evde egzersizi pek severek yapmıyorum. Yürüyüşü çok severim. Bi ebru şallı ile 3k yaptım 21 gün, 21. gün gelsin diye gına gelmişti artık. Daral basıyo evde beni. Ama şu popomda birazcık selülit kaldı onu sadece squat yaparak giderebilir miyim acep diye düşünüyorum... Sizlerin spor geçmişi var mı kızlar?

Sadece sporla selülitler gitmez maalesef. Bunun yanı sıra bol su içmek tuzu ve hazır gıdaları minimuma indirmek gerek.

Hazır gıda ve tuz tuketimi bizde minimumda zaten:) lakin su içmeyi unutabiliyorum.bazen 2 litre bazen 2 bardak : D

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…