fitim fitsin fit (squat)

Başta çok normal, zaman geçtikçe 100-150 gözünde büyümeyecek. Ben sanırım en fazla 180 yaptım ama saldım iyice son zamanlarda..
Sabırsızlıkla bekliyorum o günleri ama o rakamları hiç yapamayacakmışım gibi ..Inşaallah çok istiyorum ama kilomda fazla onun etkisi de olabilir mi acaba?1.69 a 74 kg

Sabırsızlıkla bekliyorum o günleri ama o rakamları hiç yapamayacakmışım gibi ..Inşaallah çok istiyorum ama kilomda fazla onun etkisi de olabilir mi acaba?1.69 a 74 kg
Eğer kilo fazlalığın varsa squat yapma, önce zayıflamaya çalış sonra sıkılaşmak için squat yap çünkü bacaklara fazla ağırlık binip zedelenebiliyormuş.

Cubbemi de aldimm:))
Sıra elbise ve ayakabida:)
Kızlar çanta gerekli dimi çanta da almak lazm
Evet ama minik bir çanta al. Siyah olmasın, cübben de siyahsa üstünde kaybolur.
Evet evet kesinlikle öyle yaşayarak anlamış bulunuyorum.Leslie devam Teşekkürler Tikkabilla
Evet, en güzeli squatı ideal kiloya vardıktan sonra sıkılaşmak için yapmak.

Desene spor salonunun tozunu attırdım

Bildirim zamanı fıstıklaaaarr
♥ 35 dk pilates ( sadece karın )
♥ 200 squat workout 14 dk
♥ 200 thing master aletiyle iç bacak çalışma
Soğuma

selam selinim nasılsın bizim cimcime nasıl

Iyiyim balimmm cimcimenin keyfi yerinde bilgisayardan pepe izliyo ben spor yaparken sikilmasin diye takiyorum kulakligi pepe izliyo bende rahat rahat yapıyorum sporumu sen neler yapıyorsun

Iyiyim balimmm cimcimenin keyfi yerinde bilgisayardan pepe izliyo ben spor yaparken sikilmasin diye takiyorum kulakligi pepe izliyo bende rahat rahat yapıyorum sporumu sen neler yapıyorsun
çok iyi fikirmiş bu sen spor yap diye hemde seni gaza getirir düşünsene canın istemese anne hadi spor yap diyecek yakındabir taşla iki kuş misali bende iyiyim canım raporluyum evde dinleniyorum bademciklerim şişmişti sesim kısıktı kaç gündür şimdi daha iyiyim ama hala halsizlik var bakalaım pazaretesiye kadar iyileşirim herhalde baya ama baya kötüydüm ya bikaç gün önce

Aman canim dikkat et kendine iyce dinlen bitanemm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…