- 22 Mayıs 2015
- 84
- 57
- 3
Sabırsızlıkla bekliyorum o günleri ama o rakamları hiç yapamayacakmışım gibi ..Inşaallah çok istiyorum ama kilomda fazla onun etkisi de olabilir mi acaba?1.69 a 74 kgBaşta çok normal, zaman geçtikçe 100-150 gözünde büyümeyecek. Ben sanırım en fazla 180 yaptım ama saldım iyice son zamanlarda..
Eğer kilo fazlalığın varsa squat yapma, önce zayıflamaya çalış sonra sıkılaşmak için squat yap çünkü bacaklara fazla ağırlık binip zedelenebiliyormuş.Sabırsızlıkla bekliyorum o günleri ama o rakamları hiç yapamayacakmışım gibi ..Inşaallah çok istiyorum ama kilomda fazla onun etkisi de olabilir mi acaba?1.69 a 74 kg
Evet evet kesinlikle öyle yaşayarak anlamış bulunuyorum.Eğer kilo fazlalığın varsa squat yapma, önce zayıflamaya çalış sonra sıkılaşmak için squat yap çünkü bacaklara fazla ağırlık binip zedelenebiliyormuş.
Evet ama minik bir çanta al. Siyah olmasın, cübben de siyahsa üstünde kaybolur.Cubbemi de aldimm:))
Sıra elbise ve ayakabida:)
Kızlar çanta gerekli dimi çanta da almak lazm
Evet, en güzeli squatı ideal kiloya vardıktan sonra sıkılaşmak için yapmak.Evet evet kesinlikle öyle yaşayarak anlamış bulunuyorum.Leslie devam Teşekkürler Tikkabilla
bildirim için geldim fıstıklarrr
15 dk hızlu tempoda 2.5 km yürüyüş
15 dk orta tempo eliptik
200 ip atlama
25x3 butterfly
25x3 gögüs aleti adınu unuttum
25x3 alt karın pilates topu ile
50 ters mekik
20x3 iç bacak
20x3 dış bacak
70 squat
100 twist
streching
finish :)
bildirim için geldim fıstıklarrr
15 dk hızlu tempoda 2.5 km yürüyüş
15 dk orta tempo eliptik
200 ip atlama
25x3 butterfly
25x3 gögüs aleti adınu unuttum
25x3 alt karın pilates topu ile
50 ters mekik
20x3 iç bacak
20x3 dış bacak
70 squat
100 twist
streching
finish :)
gerçekten içim rahatladı çok mu tembelim diye düşünmeye başlamıştımSetler halinde yapıyoruz, ben 50li setler halinde yapıyorum arada da üçgen, işeyen köpek vs hareketler yapıyorum.
günaydın kızlar gerçi öğlen olmuş tünaydın o zaman
selam selinim nasılsın bizim cimcime nasılSlm deadiiii
selam selinim nasılsın bizim cimcime nasıl
Iyiyim balimmmcimcimenin keyfi yerinde bilgisayardan pepe izliyo ben spor yaparken sikilmasin diye takiyorum kulakligi pepe izliyo bende rahat rahat yapıyorum sporumu sen neler yapıyorsun
çok iyi fikirmiş bu sen spor yap diye hemde seni gaza getirir düşünsene canın istemese anne hadi spor yap diyecek yakındabir taşla iki kuş misali bende iyiyim canım raporluyum evde dinleniyorum bademciklerim şişmişti sesim kısıktı kaç gündür şimdi daha iyiyim ama hala halsizlik var bakalaım pazaretesiye kadar iyileşirim herhalde baya ama baya kötüydüm ya bikaç gün önce
sağol canım dinleniyorum zaten bende çıkıyorum şimdi tamam mı görüşürüz şeker pancarımmAman canim dikkat et kendine iyce dinlen bitanemm
sağol canım dinleniyorum zaten bende çıkıyorum şimdi tamam mı görüşürüz şeker pancarımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?