- 8 Nisan 2011
- 6.716
- 141
- 123
iyiym askımm sen nasılsınnnnnnasilsin fistik
bende iyyim balim oooohh rahatsin artik deseneiyiym askımm sen nasılsınnnnn
yarına son sınavım kaldı yihhuu
evet bıtanemm yarını da atlatıyım rahatım :):)bende iyyim balim oooohh rahatsin artik desene
evet bıtanemm yarını da atlatıyım rahatım :):)
sonra yıne yogun bı hafta baslıcak mezunıyet ve bütlerbütlere kalıcam sanırım bıkac dersten
Ooo bitmiş işte.evet bıtanemm yarını da atlatıyım rahatım :):)
sonra yıne yogun bı hafta baslıcak mezunıyet ve bütlerbütlere kalıcam sanırım bıkac dersten
Setler halinde yapıyoruz, ben 50li setler halinde yapıyorum arada da üçgen, işeyen köpek vs hareketler yapıyorum.bu 100 200 squatları hemen ard arda mı yapıyosunuz kızlar sonra setler halinde mi
Cubbemi de aldimm:))
Sıra elbise ve ayakabida:)
Kızlar çanta gerekli dimi çanta da almak lazm
Hadi bakalım kurtuluyorsun. Benimkinin de bitti bugün çok şükür, yarın proje sunumu kaldı. Güzel geçmiş hepsi ufukta büt görünmüyor inşiyiym askımm sen nasılsınnnnn
yarına son sınavım kaldı yihhuu
Başta çok normal, zaman geçtikçe 100-150 gözünde büyümeyecek. Ben sanırım en fazla 180 yaptım ama saldım iyice son zamanlarda..Şu minik küçücük diye yaptığım sizlerinkinin yanında sayıca az squatlar üst bacaklarımda korkunç hamlama yaptı kızlar.Oturmak kalkmak ,merdiven inip çıkmak yok böyle bişeyÖyle 100 -200 düşüncesi bile o kadar zor ki.Leslie yaparken hiç sıkıntı yoktu tabi.squat küçük acısı kocamaaann Etkisi de gördüğümüz üzere harika hepinizi takdir ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?