fitim fitsin fit (squat)

Ben geldik kizlarrrr bugun ki sinavda bitti :)

kızlar bugün çok zor bi gündü
sabah son sınavımı da yaptım iyi geçti sonra kıyafet falan bakmaya gıttım sonra eve geldım
daha üstümü değşştirmeden annem mesaj attı napıyon diye eve geldim dedim
hastanedeyiz diye mesaj attı telaşla aradım
hastanedeyız şimdi baban- dedi elim ayağım boşaldı
babanla hastanedeyiz amcan kalp krizi geçirdi yoğun bakımda dedi daha da kötü oldum bilincimi kaybettim resmen hemen üzerimi değştirdim ağlaya ağlaya hastaneye gıttım otobuste de ağladım gittim yengeme sarıldım ağlaştık sonra amcam anjiyo ya girmiş tehlikeyi atlatmış çok şükür eve geldim şimdi

amcamın yeri o kadar ayrı ki bende çünkü bundan 5 yıl önce ben babamı kaybetme duygusunu yaşadım kaza geçirmişti
yine bu kalp krizi geçiren amcamlara gelmiştik ben eve çıkmıştım babam büfeye gidicekti sonra kapı çaldı mahallenin bakkalı bi şeyler dedi yengeme yengem bana baktı koşmaya basladı ben de koştum arkasından bı gıttım kı ambulans insanlar bilincimi kaybettim bağırdım ağladım babama bi araba vurmuştu, hani filmlerde dizilerde olur ya bi ambulans olur insan topluluğu olur hastanın yakını bilinçsizce bağırır herkesın içinde, aynen öyleydim. ilk söyledğim şey 'nerde o vuran adam' olmuştu
babam benı duymuş olucakki ambulanstan bana el kaldırdı ' ben iyiyim' demek istedi..
babam gitti biz hastane hastane dolaştık nerde diye, sonra bulduk.. ben ağlıyodum doktor gelsin görsün babasını dedi
sadece gözleri görünüydu her yeri kan içindeydi. ağlama dedi bana
acil odasından cıktım kalp krizi geçiren amcama sarılarak avazım çıktığı kadar ağladım.. babam 1 bucuk yıl içinde iyileşti 11 ay alçıda yattı iki bacağı parçalı kırıktı şimdi çok iyi çok şükür.. o yuzden amcamın yeri bende çok ayrı
uzun oldu ama o kadar doluyum ki
gün içinde nelere nelere üzülüyoruz Rabbim göstermesin sağlıktan önemlisi yokmuş bi kez daha anladım
uzun oldu kusura bakmayın kızlar çok doluyum gerçekten

Çok çok geçmiş olsun umarım çabuk atlatır..Allah tüm hastalara acil şifalar versin sizin amcanıza da ..

bende dondurdum tıkka .. cok rahatlık .. sanırsın herkes mutlu .. kımseyı cekemem .. facebook benı gerıyor ..

Cok gecmis olsun tatlim kiyamam sana ben yaaa cok sukur iyiymis amcan. Allah acil sifa versin toplasin kendini .. Insan yakinini kaybetme korkusuyla yuzlesnce cok kotu oluyor bilirim. Allah sevdiklerimizi yanimizdan ayirmasin

Cok gecmis olsun tatlim kiyamam sana ben yaaa cok sukur iyiymis amcan. Allah acil sifa versin toplasin kendini .. Insan yakinini kaybetme korkusuyla yuzlesnce cok kotu oluyor bilirim. Allah sevdiklerimizi yanimizdan ayirmasin
Amin canımın ici iii çok saol:)

Ahh ezgim bitanem çoookk geçmiş olsun canim Allah anamiza babamiza sevdiklerime sağlık versin basimizdan eksik etmesin

İyiyim canım, yoğunuz bu aralar. Malum dönem sonu. Nasıl gidiyor çalışmalar?
Spora geçeceğim birazdan.
ıyı gıdıyor canım .. evt hepımız ıcın yorucu bu ay :) oh ne guzel bende hergun yuruyorumm bı saat

Bildirim zamanı:
Sporu öğleden sonra yaptım ama bildirime anca zamanım oldu.
1 saat tempolu yürüyüş
20 min high intensity workout
100 squat
30 üçgen
30 istiridye
30 işeyen köpek
10 min abs

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…