Bacaklarını Kırarım senin elbise giymiyceksin demedim miiii iiiGünün tek bildirimi benden mi geliyor kızlar?
Ahhaha buna elbise demeye şahit ister kuzum.Bacaklarını Kırarım senin elbise giymiyceksin demedim miiii iii
Sabah yapıcam aşkım sporu
Aşkım kendimi halsiz bitkin çaresiz kimsesiz hissediyorumAhhaha buna elbise demeye şahit ister kuzum.
Niye sabaha kaldı sporlar?
Sabah sabah bildirimine bakiyorum yatagimda ve vay beeee diyorumGunaydinnnnnn
ısınma
190 squat
200 mekik
8 min abs
40 üçgen
80 popo kaldirma
50 sumo squat
Dün gece yapicaktim öyle usendim ki anlatamamSabah sabah bildirimine bakiyorum yatagimda ve vay beeee diyorum
Gunaydinnnnn
Ben dun guya ders caliscaktim calismadim buz gibi havada battaniyeye sarinip oturdum balkondaDün gece yapicaktim öyle usendim ki anlatamamsabah kalktım yaptimmm:))))
Günaydın askimmmmm
Ben de erkenden uyudumm sabah kalktım yüzümü yikamadan sigarami içtim (kızlar bize kızicak :) sonra sporumu yaptım şimdi de odami toplayıp banyo yapıcam sonra kahvaltı sonra dışarı cikicamBen dun guya ders caliscaktim calismadim buz gibi havada battaniyeye sarinip oturdum balkondasigara keyfi yaptim sonra film izledim 4 tu yattgmda ya smdide yataktan kalkasin yok havada soguk zaten
Ben de erkenden uyudumm sabah kalktım yüzümü yikamadan sigarami içtim (kızlar bize kızicak :) sonra sporumu yaptım şimdi de odami toplayıp banyo yapıcam sonra kahvaltı sonra dışarı cikicam
Of ne çok isim varmış hee
Ben dun guya ders caliscaktim calismadim buz gibi havada battaniyeye sarinip oturdum balkondasigara keyfi yaptim sonra film izledim 4 tu yattgmda ya smdide yataktan kalkasin yok havada soguk zaten
Gunaydinnnnnn
ısınma
190 squat
200 mekik
8 min abs
40 üçgen
80 popo kaldirma
50 sumo squat
Bence de bence de..bugün neredeyse 10.gün benim dumansız hava sahasına girişimin..Darısı tüm isteyenlerin başına..Sporcu fit kızlara da zaten hiç yakıştırmam kiYazık o güzelim ciğerlere.
Günaydın ŞekerPancarı ..Günaydın güzeller :)
Icirtenler saolsun LunemYazık o güzelim ciğerlere.
kızlar selam herkese...
bende sizin gibi fit olmak istiyorum. ..
ama uzun zamandır yürüyüş dışında yaptığım bişey yok...
nereden baslamaliyim sizce. ..
kilo vermeye başladım ama göbek göğüs ve kollarda sarkma olur diye korkuyorum. ..
Icirtenler saolsun Lunem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?