fitim fitsin fit (squat)

Merhaba teşekkür ederim cevap yazdığınız için. .
boy 165 kilo 59
Çok bir fazlalığınız yok, sarkma vs olmaz.
Sporla da daha sıkı görüneceğiniz için verdiğiniz kilo daha iyi yansıyacaktır bedeninize.
Nerelerin sıkılaşmasını istiyorsunuz?
Bir de spora ne kadar süre ayırabilirsiniz?

teşekkür ederim motive ettiniz beni...
göbegimin kollarının ve üst bacagimin sıkılasmasini istiyorum. ..
1saat ayirabilirim. ..

teşekkür ederim motive ettiniz beni...
göbegimin kollarının ve üst bacagimin sıkılasmasini istiyorum. ..
1saat ayirabilirim. ..
Üst bacak için squat ilk sayfayı detaylı inceleyin lütfen.
Diğeri için de kendi programımı önerebilirim.
Bu videonun yarısında durdurup squatı yapabilir ardından şu video ile karnınızı sıkılaştırabilirsiniz.
Daha sonra da ilk videoyu tamamlayıp sporunuzu bitirirsiniz.

İlk başlarda yapamıyor olabilirsiniz. Hareketler tam olmayabilir. Zamanla iyileşecektir.

teşekkür ederim harikasiniz. ..
inş en yakın zamanda başlayacağım gelişmeleri paylasirim. ..

benım kalın bacaklara ve ınce bir bele ıhtıyacım var neler yapsam kı
Neden kalın bacak istiyorsunuz ki
Biz inceltir diyoruz ama sağlıksız bi incelme değil mi yağlı gorunumden kaslı gorunume geçiyor daha toplu daha sert duruyor

cok zayıf bacaklarım var. sıska diyebılırız ve kalın bir bel. suguat başka bi topikte gördum orda katıldım gunluk yapmaya ama bi kaç gun sonra ara verdim geride başlayamadım. burayı da görünce yazmak istedim. zayıflatıyorsa yenıden başlamayayım.

Canım tamamen yanlış anlamışsin
Evet kiloda bi düşüş oluyo ama bu yağ kitlesinin düşüşü.
Kas kitlesi artıyor
Daha fit daha sağlıklı daha göze hitap eden bi görüntüye sahip oluyoruz
Squat ppoyu dolgunlastirir
Bacakları kaslandirir
Beli inceltir
Öhh maşallah. Her gün mü o kadar squat yapıyorsun? Bi 180 yaptım zor yürüyorum.
Daha benimki ne kii
Diğer bildirimleri gör sen :)

Hiç foto paylaşan oldu mu squatçılardan?

Sagolsun Gmelan hanımcıgım cok destek verdi bana bu konuda. oda aynen sizin yazdıklarınızı söylemişti. 70 tane yaptıktan sonra biraz yogunlugum oldu biraktım. bugun de burda inceltir kelimesini duyunca tekrar başlarsam incelcek düşüncesi oluştu. popoya ihtiyac yok hatta kuculsun isterim.belim cok kalın bacak çöp.gögus limon kadar ve ıkı cocuk annesiyim,ıkı doğum yağpmama ragmen bir ılerleme yok kilo alma yonunde. puff cok dertliyim yaaa bu koularda.

Canım ben bu squat takvimini bıraktım fitness hocası diyor ki bacaklarda kalınlaşma istiyorsan ağırlık ile yapman gerek hergün eline 5 kg ağırlıkla başka 3 set 12 tekrar şeklinde buna alışınca Ağırlığı artır ben 5 gün yaptım üst bacağım kalınlaştı kalça ise eskisine göre bir tık daha iyi. 12 defa yap 30 Sn dinlen 1 set oldu 12 defa yap 30 Sn dinlen şeklinde 3 set yap :) hareketin arkasından hemen yemek ye kalorin gitmesin yerine muz ye Yada 1 dilim Ekmek peynir ye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…