ben suguat bacaklar kalınlaşsın dıye yapmaya calışıyordum. siz inceltir diyorsunuzz.
Taş oldulaaarr taaşşBiz her hafta spora devam edenlerle özelden görüşüp fotoğraf paylaşıyoruz çok büyük değişimler var
Günaydın bitanemmGünaydın güzellerim.
çağırsaydın karsılıklı oynasaydıkkkBildirim zamanı:
20 min haigh intensity workout
100 squat
10 min abs
30 üçgen
30 istiridye
30 işeyen köpek
2 şarkı boyunca oryantal
çağırsaydın karsılıklı oynasaydıkkk
allah yardım etsın askımOrucum kızlar bugün, çok rahatsız olmazsam ramazanda da spor yapmayı düşünüyorum.
Şimdilik iyiyim, susadıkça da yüzümü kollarımı falan yıkadım.
ben de oynarım bunda vallahıııı
Anneaamm iyiki bırakmışım ben kalınlaştırmaya çalışıyordum malum çöp gibi bacağım var zaten :) kilo almaya devam ediyorum ben ağırlıkla devam edeyim 1 hafta sonra fotoğraf paylaşırım bende :)Squat yapan herkesin inceldi o yüzden söylüyoruz. Ağırlıkla yaparsanız kalınlaşma olur.
Çoğu insan baştaki kas şişmelerini kalınlaşma sanıyor. Aylık tempoyu bitirenlerin hepsinde incelme var.
senın de kandılın mubarek olsunn :)Bu arada günaydın hepimizin Kandil'i mübarek olsun :)
amin senınde canımSelam kızlar kandiliniz mübarek olsun, oruç tutanların oruçları kabul olsun, Rabbim günahlarına kefaret saysın inşallah..
Amin canlarım ben hepiniz için dua ederim. Allah hayırlı isteklerinizi kabul etsin, vatana millete hayırlı insanlar eylesin.allah yardım etsın askım
ben de gece saatımı kurdum ama kalkamadım
sabah da tamamen unuttum kalkınca su içtim.. akşam duamı yapıyım barıallah kabul etsın bıtanem
Eee yani :)ben de oynarım bunda vallahıııı
Tamam yaptığın sporu da paylaşabilirsin. Böylece hem biz hem de kendin kontrol sağlarız.Anneaamm iyiki bırakmışım ben kalınlaştırmaya çalışıyordum malum çöp gibi bacağım var zaten :) kilo almaya devam ediyorum ben ağırlıkla devam edeyim 1 hafta sonra fotoğraf paylaşırım bende :)
Sağol canım senin de mübarek olsun.Bu arada günaydın hepimizin Kandil'i mübarek olsun :)
allah kabul etsınLa Lune
Selam kızlar kandiliniz mübarek olsun, oruç tutanların oruçları kabul olsun, Rabbim günahlarına kefaret saysın inşallah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?