fitim fitsin fit (squat)

ben suguat bacaklar kalınlaşsın dıye yapmaya calışıyordum. siz inceltir diyorsunuzz.

Squat yapan herkesin inceldi o yüzden söylüyoruz. Ağırlıkla yaparsanız kalınlaşma olur.
Çoğu insan baştaki kas şişmelerini kalınlaşma sanıyor. Aylık tempoyu bitirenlerin hepsinde incelme var.

Bildirim zamanı:
20 min haigh intensity workout
100 squat
10 min abs
30 üçgen
30 istiridye
30 işeyen köpek
2 şarkı boyunca oryantal

Orucum kızlar bugün, çok rahatsız olmazsam ramazanda da spor yapmayı düşünüyorum.
Şimdilik iyiyim, susadıkça da yüzümü kollarımı falan yıkadım.
allah yardım etsın askım
ben de gece saatımı kurdum ama kalkamadım
sabah da tamamen unuttum kalkınca su içtim.. akşam duamı yapıyım barı allah kabul etsın bıtanem

Squat yapan herkesin inceldi o yüzden söylüyoruz. Ağırlıkla yaparsanız kalınlaşma olur.
Çoğu insan baştaki kas şişmelerini kalınlaşma sanıyor. Aylık tempoyu bitirenlerin hepsinde incelme var.
Anneaamm iyiki bırakmışım ben kalınlaştırmaya çalışıyordum malum çöp gibi bacağım var zaten :) kilo almaya devam ediyorum ben ağırlıkla devam edeyim 1 hafta sonra fotoğraf paylaşırım bende :)

allah yardım etsın askım
ben de gece saatımı kurdum ama kalkamadım
sabah da tamamen unuttum kalkınca su içtim.. akşam duamı yapıyım barı allah kabul etsın bıtanem
Amin canlarım ben hepiniz için dua ederim. Allah hayırlı isteklerinizi kabul etsin, vatana millete hayırlı insanlar eylesin.
ben de oynarım bunda vallahıııı
Eee yani :)
Tamam yaptığın sporu da paylaşabilirsin. Böylece hem biz hem de kendin kontrol sağlarız.
Bu arada günaydın hepimizin Kandil'i mübarek olsun :)
Sağol canım senin de mübarek olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…