He bide 50 squat unutmusum yazmayi
Bildirim yapiyorum uzun bir aradan sonraa:
50 kopek iseme
50 havaya tekme
100 istiridye
50 havaya tekme
50 yana bacak kaldirma
100 pilates cemberiyle bacak calisma
50 ucgen
5 dk trambolin
Sinavlarim 4 tane daha var daha yarin 2 tanecumartesi sinav mi olur yaaaa bu kadar zaman ayirabildim ders calismam gerekiyor ama kendimi berbat hissettim iyice kalktim bunlari yaptim derse geri donuyorum ..
Bildirim zamanı fistiklaaaaarr
♥ insanity workout 30 dk
( bugün squat lunge abs ve sinav vardi hep hiç bu kadar sinav cekmemistim tabi ben yanda gösterilen basit versiyonlarini yapabiliyorum)
2 dk da soğuma
merhaba alt bacağım kalnlaşsın istiyorum tavsiyelerini var mı çok mesaj var okuyamadımGünaydın perim.
Var mı bugün spor?
Bacağın nasıl oldu?
kız öle demeNorwe seni tesbit edip bida bu kiza elbise vermeyin diyolarmis
20 dk tempolu yürüyüş
15 dk eliptik orta hız
240 ip atlama
15x3 mekik
50 squat
100 twist
esneme
minişşşşşşşşşşşşşşşşşşKızlar bakinn arka bahçemizde ne buldumm
Kızlar bakinn arka bahçemizde ne buldumm
minişşşşşşşşşşşşşşşşşş
Ufacık ya şaşkın gözlerle bana baktıi:)Ayyy cok sirin yaaaa
Allah razi olsun kuzum senden iyi yapmissin :)Ufacık ya şaşkın gözlerle bana baktıi:)
Bende ne vericegimi bilemedm ekmek verdim
Sabah da gidip süt koyucam bahçeye :)
Viyak viyak ses çıkarıyo kizz bi baktım kosturuyo bahcedeAllah razi olsun kuzum senden iyi yapmissin :)
Yerim ben onu yaaaa cok tatli zaten bon bon bakiyorViyak viyak ses çıkarıyo kizz bi baktım kosturuyo bahcedesaol bebegimm
Tamam askimm öyle yaparimmm:)Yerim ben onu yaaaa cok tatli zaten bon bon bakiyorekmegin icine sut dokup verebilirsin tatlim baya buyuk duruyor tek sutle doymaz :)
Ağırlıkla çalışmalısınız kalınlaşma için. Bacak ağırlığı kullanarak koşabilirsiniz. Ama dışarıda olmalı.merhaba alt bacağım kalnlaşsın istiyorum tavsiyelerini var mı çok mesaj var okuyamadım
20 dk tempolu yürüyüş
15 dk eliptik orta hız
240 ip atlama
15x3 mekik
50 squat
100 twist
esneme
Ama bakışa bak yaa. Annesini mi kaybetmiş minik?Kızlar bakinn arka bahçemizde ne buldumm
Sütlü ekmek versen hepsinden iyi olur kuzum. Sütü de biraz sulandır ki midesine dokunmasın. Naptın aldın mı elbiseyi?Ufacık ya şaşkın gözlerle bana baktıi:)
Bende ne vericegimi bilemedm ekmek verdim
Sabah da gidip süt koyucam bahçeye :)
30 dk jillian and 55 squat :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?