fitim fitsin fit (squat)

Günaydın kızlaarrr Dünkü sporumu yaziimm
140 squat
400 thigh master aletiyle bacak çalışma
50 mekik
Annemgldeyiz yine

[QUO. Neyin="chatlax, post: 39309296, member: 147315"]Kızlar günaydın. Dün çok moralin bozuktu sporum kaldı erkenden yattım siz nasılsınızz[/QUOTE]
Senin neyin varr
Nazar degdi bizim kizlara

özledik seni canım erzuruma geçmeni bekliyoruz :) bugün dışarı çıktım anca geldim sporumu yapıyordum bir kısmını bitrdim yemeği bekliyorum :)
Geldim sonunda bacaklarım şiş bir şekilde size yazıyorum. Hep aklımdaydınız. Bugün spor yapamasam da yarın mutlaka başlayacağım.
Ben 75'den tekrar alıcam bugün ya. İki gün nasıl geçti ne yaptım farkında bile değilim. Çok yoğunum, çok yoruluyorum maalesef.
Bu akşam 75 squat ve 20'şer saniyeden seri plankleri yapıcam inş. :)
Merhaba hoşgeldin
Ben geldimmm:)
Napiyosunuzz:)
Evime geldim cok sukurrr
La lunecim cok ozledim seni de :)
Ahh kuzum bende seni çok özledim, geleyim de hasret giderelim diye gözümde tüttünüz.

Selam sivriHoşgeldin, yorumlarını beğeniyorum çoğu zaman. Ağırlıksız yapıyoruz canım. Zaten o hali bile yeterince yorucu
Günaydın fıstıklaaaarrr evime geldim arti 2 kiloyla ama squatimi aksatmadm yaptm bugün diger sporlarimida ekleyip düzenli beslenicem
Selam tatlım hoşgeldin. Tatilde ibreler oynadı biraz ama çeki düzen veririz hemen

Günaydın fıstıklaaaarrr evime geldim arti 2 kiloyla ama squatimi aksatmadm yaptm bugün diger sporlarimida ekleyip düzenli beslenicem
Eveeettt bildirim zamani
135 squat
500 thigh master aletiyle bacak çalışma
100 mekik
100 sağa sola dönme bel için
15 yarım şınav
50 selülit savar hareketi
Waoooowww muhteşem!

her ne kadar sporumu yapmama engel olan bir kedim olsa da en sonunda bitirdimmm
  • 110 squat
  • 8 egzersiz 100'er tane
  • 15 dk trambolinnn :)
Kediyi de al kucağına o da yapsın. Adı ne? Bayılırım tam kedi hastasıyım.
kuzum birşey soracağım squat da dinlenme var mı arada sizde
ben nefes darlanıyor kaç zamandır spor yaparım yıllar oldu ama :S
Ara dinlenme 10snyi geçmeyecek şekilde var. Yoksa aştan başlamış gibi oluyor.

Merhaba Aynur hoşgeldin. Ben Rahime Erzurumdayım.
hosbulduk memnun oldumm,erzurum gıtmek ısteyıpte gıdemedıgım şehırlerden bır tanesıdırr aslında cokta uzak sayılmam aslen erzıncanlıyım çünkü :)

hosbulduk memnun oldumm,erzurum gıtmek ısteyıpte gıdemedıgım şehırlerden bır tanesıdırr aslında cokta uzak sayılmam aslen erzıncanlıyım çünkü :)
Ooo 2 saat arası bence mutlaka gelmelisiniz ama baharda falan. Çok soğuk şu aralar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…