- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
Günaydın kızlaarrrDünkü sporumu yaziimm
140 squat
400 thigh master aletiyle bacak çalışma
50 mekik
Annemgldeyiz yine[/QUOTE
Gunaydin bitaneM
Yine harikalar yaratmissinnn:)
Geldim sonunda bacaklarım şiş bir şekilde size yazıyorum. Hep aklımdaydınız. Bugün spor yapamasam da yarın mutlaka başlayacağım.özledik seni canım erzuruma geçmeni bekliyoruz :) bugün dışarı çıktım anca geldim sporumu yapıyordum bir kısmını bitrdim yemeği bekliyorum :)
Merhaba hoşgeldinBen 75'den tekrar alıcam bugün ya. İki gün nasıl geçti ne yaptım farkında bile değilim. Çok yoğunum, çok yoruluyorum maalesef.
Bu akşam 75 squat ve 20'şer saniyeden seri plankleri yapıcam inş. :)
Ahh kuzum bende seni çok özledim, geleyim de hasret giderelim diye gözümde tüttünüz.Ben geldimmm:)
Napiyosunuzz:)
Evime geldim cok sukurrr
La lunecim cok ozledim seni de :)
Benim buzdolabımda da sadece limon var.Su bile icemiyorum o derece :) buzluga su koydum soguk ictim tadini almiyim diye sirf.. Yatagimdaym smdi mis gibii:)
Saol onerin icin bitanem tatilden donduk ya alisvers yapilmadi limon yok henuz evde :)))
Selam sivriSelamlar bende 158 45 kiloyum bende katılmak istiyorum kizlar ben kendi kendime duzensiz calisiyordum ama buraya katilirsam duzenli yaparim diye dusundum ..
Cizelgede ki squat sayilarini agirlik kullanarak mi yapiyorsunuz yoksa agirliksiz mi yapiyorsunuz siz ?
Selam tatlım hoşgeldin. Tatilde ibreler oynadı biraz ama çeki düzen veririz hemenGünaydın fıstıklaaaarrr evime geldim arti 2 kiloylaama squatimi aksatmadm yaptm bugün diger sporlarimida ekleyip düzenli beslenicem
Günaydın fıstıklaaaarrr evime geldim arti 2 kiloylaama squatimi aksatmadm yaptm bugün diger sporlarimida ekleyip düzenli beslenicem
Waoooowww muhteşem!Eveeettt bildirim zamani
135 squat
500 thigh master aletiyle bacak çalışma
100 mekik
100 sağa sola dönme bel için
15 yarım şınav
50 selülit savar hareketi
Kediyi de al kucağına o da yapsın. Adı ne? Bayılırım tam kedi hastasıyım.her ne kadar sporumu yapmama engel olan bir kedim olsa da en sonunda bitirdimmm
- 110 squat
- 8 egzersiz 100'er tane
- 15 dk trambolinnn :)
Ara dinlenme 10snyi geçmeyecek şekilde var. Yoksa aştan başlamış gibi oluyor.kuzum birşey soracağım squat da dinlenme var mı arada sizde
ben nefes darlanıyor kaç zamandır spor yaparım yıllar oldu ama :S
Merhaba Aynur hoşgeldin.aynur ben
evlıyım ıstanbulda yasıyorum :)
Hastaydım bebişim şimdi daha iyiyim pazartesi başlıyorum bildirim yaparımSen nerelerdesinnnnnn
Geçmiş olsun tatlım neyin var? Gripse salgın var herhalde bende çok rahatsızım.Hastaydım bebişim şimdi daha iyiyim pazartesi başlıyorum bildirim yaparım
hosbulduk memnun oldumm,erzurum gıtmek ısteyıpte gıdemedıgım şehırlerden bır tanesıdırr aslında cokta uzak sayılmam aslen erzıncanlıyım çünkü :)Merhaba Aynur hoşgeldin.Ben Rahime Erzurumdayım.
Ooo 2 saat arası bence mutlaka gelmelisiniz ama baharda falan. Çok soğuk şu aralar.hosbulduk memnun oldumm,erzurum gıtmek ısteyıpte gıdemedıgım şehırlerden bır tanesıdırr aslında cokta uzak sayılmam aslen erzıncanlıyım çünkü :)
ben kar yagışını cok severım asıl oranın tadını şimdi almak ısterdımmOoo 2 saat arası bence mutlaka gelmelisiniz ama baharda falan. Çok soğuk şu aralar.
Bugün kar yoktu ama olduğu bir zaman bekleriz.ben kar yagışını cok severım asıl oranın tadını şimdi almak ısterdımm
inşallah fırsatım olurBugün kar yoktu ama olduğu bir zaman bekleriz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?