- 10 Temmuz 2014
- 19.710
- 17.813
- 248
Tamam guzelim gecmis olsunHastaydım bebişim şimdi daha iyiyim pazartesi başlıyorum bildirim yaparım
Gayet iyisin bence canmselam fıstık kızlar
sevdim bu grubu hergün yaptıklarımı bende paylaşıcam
bende spor salonundan geldim
bugün pek modumda değildim
45 dk kardiyo yaptım
50 squat yaptım
iç ve dış bacak çalıştım
gidiyordum kuzum ama yorgun gibiydim 50 li ikişer yapardım ve kol bacak vs çalışma onları yapmadım bileğim ağrıyor nedense heralde zorladım geçendeGayet iyisin bence canm
Bugun mu yazildin spora yoksa gidiyo muydun hatirlayamadim
Ama gidiyodun sanirim dimi
Paylas tabki canmgidiyordum kuzum ama yorgun gibiydim 50 li ikişer yapardım ve kol bacak vs çalışma onları yapmadım bileğim ağrıyor nedense heralde zorladım geçende
bende paylaşayım dedim daha motive oluyorum böyle gördükçe arkadaşları :)
aaa utandımPaylas tabki canm
Kizlar senin vuccudunu gorse baya motive olur bence
Kiz daha neyine fit olcanaaa utandım
eklerim bi ara belki az daha fit olam
Sumo da yap normal de yap canimselam kızlar bende squat programına başlayacağım inşallah çarşamba leslieyle beraberşimdi 5 10 yapıyorum ama jillianla zor oluyor yani neyse az kaldı zaten bu arada bu squatları hep aynı mı yapcaz hani birde bacaklarını açıp yapılan varya yarısını ondan mı yapıyorsunuz nasıl yapıyorsunuz sorayım dedim şimdilik 10 normal 10 da iç bacak için olan varya somo squat galiba adı ayakları yana açıp ondan yapıyorum da
Kiz daha neyine fit olcan
Yok olcan goremicez seniöle deme popomu sevmiorum yayvan popo kücültene kadar canım çıktı
daha da kücülmeli
Senin neyin varr[QUO. Neyin="chatlax, post: 39309296, member: 147315"]Kızlar günaydın. Dün çok moralin bozuktu sporum kaldı erkenden yattımsiz nasılsınızz
Canm la lune mesguldur simdi valiz yerlestiriyodur
Sen hep harika olmak zorunda misinnnSelam fıstıklaaaarrrbugünkü sporumu yazim biraz az oldu ama pazar dinlenme günüm boş gecmek istemedim
300 thigh master aletiyle bacak çalışma
25 squat
valla bilmiyorum ki canım öyle birden oldu anlamadım bende. bugün iyiyim ama sporumu yaptım bu akşamSenin neyin varr
Nazar degdi bizim kizlara
onun topiği diye soyleyeyim dedim tatlımCanm la lune mesguldur simdi valiz yerlestiriyodur
Takimimizdasin
Yasâsinnbikinili plaj zevkiiiionun topiği diye soyleyeyim dedim tatlımteşekkürler yaşasın fit kızlar birliği
Selam tatlıcım. Çooo...k harika ama bir o kadar da yorucu geçti. Şifayı kaptım hastayım. Ama sporuma kaldığım yerden devam. Çünkü 2-3 kg aldım tatildeLunecim hosgeldin canimm
Nasil gecti tatilin anlattt:)
Paylaş tabii biz de seni çok seviyoruz.selam fıstık kızlar
sevdim bu grubu hergün yaptıklarımı bende paylaşıcam
bende spor salonundan geldim
bugün pek modumda değildim
45 dk kardiyo yaptım
50 squat yaptım
iç ve dış bacak çalıştım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?