fitim fitsin fit (squat)

Gayet iyisin bence canm
Bugun mu yazildin spora yoksa gidiyo muydun hatirlayamadim
Ama gidiyodun sanirim dimi

Gayet iyisin bence canm
Bugun mu yazildin spora yoksa gidiyo muydun hatirlayamadim
Ama gidiyodun sanirim dimi
gidiyordum kuzum ama yorgun gibiydim 50 li ikişer yapardım ve kol bacak vs çalışma onları yapmadım bileğim ağrıyor nedense heralde zorladım geçende
bende paylaşayım dedim daha motive oluyorum böyle gördükçe arkadaşları :)

Paylas tabki canm
Kizlar senin vuccudunu gorse baya motive olur bence

selam kızlar bende squat programına başlayacağım inşallah çarşamba leslieyle beraber şimdi 5 10 yapıyorum ama jillianla zor oluyor yani neyse az kaldı zaten bu arada bu squatları hep aynı mı yapcaz hani birde bacaklarını açıp yapılan varya yarısını ondan mı yapıyorsunuz nasıl yapıyorsunuz sorayım dedim şimdilik 10 normal 10 da iç bacak için olan varya somo squat galiba adı ayakları yana açıp ondan yapıyorum da

Sumo da yap normal de yap canim
Biz her gun yapmaya calisiyoruz
Leslieye baskiycaz zaten
Leslieyle isindiktan sonra full squat:)

Selam fıstıklaaaarrr bugünkü sporumu yazim biraz az oldu ama pazar dinlenme günüm boş gecmek istemedim
300 thigh master aletiyle bacak çalışma
25 squat

[QUO. Neyin="chatlax, post: 39309296, member: 147315"]Kızlar günaydın. Dün çok moralin bozuktu sporum kaldı erkenden yattım siz nasılsınızz
Senin neyin varr
Nazar degdi bizim kizlara [/QUOTE]
valla bilmiyorum ki canım öyle birden oldu anlamadım bende. bugün iyiyim ama sporumu yaptım bu akşam dün benim için dinlenme oldu

Lunecim hosgeldin canimm
Nasil gecti tatilin anlattt:)
Selam tatlıcım. Çooo...k harika ama bir o kadar da yorucu geçti. Şifayı kaptım hastayım. Ama sporuma kaldığım yerden devam. Çünkü 2-3 kg aldım tatilde
Paylaş tabii biz de seni çok seviyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…