fitim fitsin fit (squat)

Tatlım spor geçmişin varsa jillian ile listedeki kadar squat yap. Videonun ortalarında yumruk attığımız kısımdan sonra-totodan ter aktığı bölüm- Squatlarını yap liste sayısınca. Hepsi normal olsun. Yok yapamıyorum dersen Leslie videosunu yarıda durdurup orada da yapabilirsin.

30günlük squat maratonunu tamamladığında da sumo squat ile 50den başlarsın tekrar.

benide gruba alırmısınız La Lune
Elbette ne demekHoşgeldin
Selam fıstıklaaaarrr bugünkü sporumu yazim biraz az oldu ama pazar dinlenme günüm boş gecmek istemedim
300 thigh master aletiyle bacak çalışma
25 squat
Bazen de az olsun ki vücudu şaşırtalım daha fazla kalori yapsın, daha fazla kas yapsın.
Senin neyin varr
Nazar degdi bizim kizlara
Ben hep diyorum koymayın bikinili resimlerimizi diye dinleyen yok Al işte hepimiz hasta olduk. Hep o muhasebecinin dondurmaları yüzünden.
Canm la lune mesguldur simdi valiz yerlestiriyodur
Takimimizdasin

Aynen canım yaa. Bir de migrenle cebelleştim akşam. Şükür bugün daha iyiyim. Birazdan gelsin jillian.

Yeşil çaylar şirketten.

Yolculuk sonrası şişen vücudun ödemini alır. Yediğiniz tuzlu-gazlı gıdaların vücutta tuttuğu fazla suyu atmanızı sağlar. Topiğe uğrayan ve imkanı olan arkadaşlar bugün içtikleri yeşil çayların fotosunu topiğe yüklüyor.

Bu da Fitness düşmanı kadınlara gelsin! Eşinizin-sevgilinizin sizi takip etmesini mi tercih edersiniz yoksa fit hatunlara bakıyor mi diye kendinize zehir ettiğiniz bir tatil mi?

Selam tatlıcım. Çooo...k harika ama bir o kadar da yorucu geçti. Şifayı kaptım hastayım. Ama sporuma kaldığım yerden devam. Çünkü 2-3 kg aldım tatilde

Paylaş tabii biz de seni çok seviyoruz.

Merhaba luneciimmm özledik yahuuu gecmiş olsun canim bende hastayim ve bende annemlerde geçirdiğim 1 haftada 2 kilo aldm yoksa bi ikiz miyiz

Sporumu yaptım yalnız 10 günlük ara beni ya çok hamlatmış ya da hasta olduğum için bu kadar çok zorlandım. Nefes nefese kaldım ya hu. Gözümün altı bile terledi. Ne ettin jillian bacı bana.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…