Tatlım spor geçmişin varsa jillian ile listedeki kadar squat yap. Videonun ortalarında yumruk attığımız kısımdan sonra-totodan ter aktığı bölümselam kızlar bende squat programına başlayacağım inşallah çarşamba leslieyle beraberşimdi 5 10 yapıyorum ama jillianla zor oluyor yani neyse az kaldı zaten bu arada bu squatları hep aynı mı yapcaz hani birde bacaklarını açıp yapılan varya yarısını ondan mı yapıyorsunuz nasıl yapıyorsunuz sorayım dedim şimdilik 10 normal 10 da iç bacak için olan varya somo squat galiba adı ayakları yana açıp ondan yapıyorum da
Elbette ne demek
Bazen de az olsun ki vücudu şaşırtalım daha fazla kalori yapsın, daha fazla kas yapsın.Selam fıstıklaaaarrrbugünkü sporumu yazim biraz az oldu ama pazar dinlenme günüm boş gecmek istemedim
300 thigh master aletiyle bacak çalışma
25 squat
Ben hep diyorum koymayın bikinili resimlerimizi diye dinleyen yokSenin neyin varr
Nazar degdi bizim kizlara
Canm la lune mesguldur simdi valiz yerlestiriyodur
Takimimizdasin
Veririz o kiloyu da biseycik olmazzz :)Selam tatlıcım. Çooo...k harika ama bir o kadar da yorucu geçti. Şifayı kaptım hastayım. Ama sporuma kaldığım yerden devam. Çünkü 2-3 kg aldım tatilde
Paylaş tabii biz de seni çok seviyoruz.
Tamam tatlıcım. Yine de fotosunu çek akşam yüklersin.Gecmis olsun canim benim..
Afiyet olsun ben simdi cikicam evden aksama kadar yokum ancak icerim yesil cayimi')
onun topiği diye soyleyeyim dedim tatlımteşekkürler yaşasın fit kızlar birliği
Selam tatlıcım. Çooo...k harika ama bir o kadar da yorucu geçti. Şifayı kaptım hastayım. Ama sporuma kaldığım yerden devam. Çünkü 2-3 kg aldım tatilde
Paylaş tabii biz de seni çok seviyoruz.
Veririz o kiloyu da biseycik olmazzz :)
Merhaba luneciimmmözledik yahuuu gecmiş olsun canim bende hastayim ve bende annemlerde geçirdiğim 1 haftada 2 kilo aldm yoksa bi ikiz miyiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?