fitim fitsin fit (squat)

aynen canım nazar değdi bize nazar bir günde atlattım bereket :) şimdi pilatesimi yaptım geldim
Sporumu yaptım yalnız 10 günlük ara beni ya çok hamlatmış ya da hasta olduğum için bu kadar çok zorlandım. Nefes nefese kaldım ya hu. Gözümün altı bile terledi. Ne ettin jillian bacı bana.
hem hastalık hemnde yorgunluktandır canım gün geçtikçe eski haline dönersin zaten hasta hasta pekte yorma kendini ama iyice halsiz düşme

günaydınlaaaar Lunecim canım hoşgeldin özledik seni
Gezdin gezdin şifayu kaptın suçu da benim dondurmalara attın oldu mu şimdi bu

canım çok sağol bilgilendirme için nerden nasıl başlasam bulamıyordum bir türlü birde beni düşündüren hala fazla kilolarım var squat yaptıkça bacaklar kalınlaşıyormuş sanırım fazla kilolarınızı atıp squat yapın falan duydum ne düşünüyorsun kafamı karıştırdı bu biraz beklesem mi biraz daha acaba bilemedim 63 lerdeyim şuan boyum 162 daha var yani bir 5 kilo daha verip mi başlasam ay bilemedim iste ya topik çok hoş yalnız buraya girince squat yapasım geliyor

gelin bi igne yapayim
tatlım stajda takım mı giyiyorsunuz çok ilginç bizde kot pantolonla takılırlardı stajda demek bizde disiplin yokmuş diş hekimliği yardımcılığı okuyorsun sanırım öyle okumuştum bir yerde de sanırım jillian topiğnde çok yakışmış ama

Cok tesekkr ederim canm sen nrde staj yapiyodun:)
Disiplin on planda bizde beyaz beyaz dolasiuoruz ortada :)

Üstünde de regl oldum iyi mi? Sanırım bünyem kaldıramadı.
günaydınlaaaar Lunecim canım hoşgeldin özledik seni
Gezdin gezdin şifayu kaptın suçu da benim dondurmalara attın oldu mu şimdi bu
Yerim seni yaa gel kızma tatlım benim. Alındı mı tartı kaç kilosun bakalım?

Kilon varsa ayrıca bacaklara da çok yük binmemesi için ver ondan sonra yaparsın. Toto sıkılşasın istiyorsan üçgen yapabilirsin squat sayısınca.
Üçgen ne dersen de:

Ağırlıksız yapıyorum ben, ağırlıkla yapmak istersen de eline su şişesi alabilirsin 500ml olanlarından.
Daha sonra istediğin kiloya gelince de squata başlar taş olursun. Beslenme programın var mı?

Biz acitmayizz
Gel gel gel guzelimm gel hic acimicakk
Nerde kız yeriniz? Şu kompozit dolgu işini size mi yaptırsam? 6 yaşından beri dişçilerdeyim, hatta birine aşk şiiri bile yazmıştım 8 yaşındayken.

20lik diş faciamdan sonra korku başladı. Belki güveneceğim biri olsa başka olur.

Ben sana kızar mıyım hiç tatlışım
76 kiloymuşum keşke sormasaydın

G.antepteyiz bebegmm
Ama ben cocuk bolumundeyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…