Fitniss ve zumba ile zayiflama ?

EvluBayan000

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Şubat 2018
943
368
23
29
Kizlwr ben 73kg ile spora basladim oglen spor salonunda 2 saat kardiyo ve agirlik calisiyorum aksamda zumba dansina gidiyorum. Ve yedigime dikkat ediyorum
Sizce arada aksamlari da gitmelimiyim. ? Zatiflamaya nekadar faydasi olur. Sizlerde deneyimlerinizi yazarmisiniz?

Kizlwr ben 73kg ile spora basladim oglen spor salonunda 2 saat kardiyo ve agirlik calisiyorum aksamda zumba dansina gidiyorum. Ve yedigime dikkat ediyorum
Sizce arada aksamlari da gitmelimiyim. ? Zatiflamaya nekadar faydasi olur. Sizlerde deneyimlerinizi yazarmisiniz?
Sorunuz tam anlaşılmıyor. Öğlen fitness, akşam zumba yapıyorum demişsiniz zaten. Akşamları arada ne yapmak istiyorsunuz? Yine fitness mi? Öğlen 2 saat spor, üzerine zumba, üzerine yine fitness mı? :silah:

Sorunuz tam anlaşılmıyor. Öğlen fitness, akşam zumba yapıyorum demişsiniz zaten. Akşamları arada ne yapmak istiyorsunuz? Yine fitness mi? Öğlen 2 saat spor, üzerine zumba, üzerine yine fitness mı? :silah:
Oglen fitniss, aksam da zumba yapsam zararimi olur yararimi bilemedim

Her gün fitness yapmıyorsunuz di mi? Bence değiştirerek yapın. Fitness yapmadığınız günler zumba. Hem farklı kas grupları çalışır, diğerlerinin dinlenme payı olur.
Suan 3 gun oldu baslayali. Hergun en az 1bucuk saat fitniss yapiyorum aksamlarida 30dk zumba yaptim

Suan 3 gun oldu baslayali. Hergun en az 1bucuk saat fitniss yapiyorum aksamlarida 30dk zumba yaptim
En sağlıklısını salondaki uzmanlar bilir. Ama benim kardeşim mesela bir dönem ağır spor yapıyordu, o 5 günü asla geçmiyordu. Çünkü kasların yeniden yapılanması için iyileşme zamanları olmalı.

Back
X