Fiyasko🧿

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kocanız niye ağladı tam olarak?

Bak sana bisi anlatayım burhan. Abuk subuk açtığım kişi konuları var ya hah ondan önce on numara efsane bir çocukla tanıştım. Mesleği soylemeyim tanıdık falan çıkar buradan ama kariyerli adam bi de. İlgili tatlı yakışıklı hırslı nazik bana deli gibi aşık ve eğlenceli. Ustune kariyerli ve evlenmek istiyor. Bu çocuk üçüncü ayimizda telefonda ossurdu. Sonra durdu kusura bakma dedi. Ben de ayıp olmasın diye noldu ki dedim. Ses için dedim duymadın mı dedi. Yoo dedim ben net duyamıyorum kulağımda sorun var. Hani utanmasin hesabı. Sonra bu bi daha ossurdu ertesi gün. Sonra bi daha sonra bi daha. Resmen adam ikiniyor. Yuzyuze geldik bu gene ossurdu. Yemin ederim osssurup duruyor adam. Benim midem bulandı artık çocuğa yanit vermiyorum ayrıldım. Ama baska bahane buldum. Bir hafta sonra ozledim zaten yazıp duruyordu yazdım buna hemen aradı özledim bilmemne. Ben de özledim dedim zart zart gene ossurdu adam. Ses duymuyorum sanıyor ama benim konsantre gitti tamamen işim var dedim kapadım. Sonra gene ayrıldım adamdan o da yazdı durdu vazgeçti. Adama diyemedim ben duyuyordum diye. Bi de ikiniyo artık o kadar rahat. Valla trol hikaye değil bak. O yüzden iyi demissin bence. Keşke bende deseydim çok tatlı adamdı. Ama ossuruyodu. Belki devam etmezdi dikkat ederdi utansaydi

Abuk subuk açtığım kişi konuları var ya hah ondan önce on numara efsane bir çocukla tanıştım.

Abuk subuk açtığınız kişi konularındaki adamlar; bu on numara efsane çocuktan daha iyilermiş yalnız.

On numara efsane bir çocuk değil de; çok kötü bir insanmış. Yanında işitme sorunu olan birisi olsa; nasılsa duymaz diye; o insanın burnu sanki koku da almıyormuş gibi davranabilecek birisiymiş. Ne kendine ne de çevresindeki insanlara zerre kadar saygısı yokmuş.

Neee tadın mi kaçmış g*t kadar arabada oksijen bırakmadın deseydin aslında normal gibi bişey ama bende uyuz olurum böyle şeylere insan pırt yapacakda tuvalete gitmeli ulu orta nasıl salıyorlar evlenince cart curt bırakmaz inşallah hiç bişey olmamış gibi mesaj at ya da ara olan olmuş kaderin cilvesi diyip geçmek lazım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…