Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar fiyto sarımsak özlü şampuan!!!

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

aaa bak buna çok sevndm işte cnm :) valla benim de uzaması hızlandı hatta bi ara fotoğraf ekliyim diyorum burayaa

şampuanı kullandıktan önce ve sonra fotograf ekliyorum ama ilk fotograf fönlü ikincisi hemen banyo sonrası :)

Eklentiler

• $Fotoğraf0165.webp
    9,7 KB · Görüntüleme: 350
Hiç tavsiye etmiyorum saçı erken yağlandırıyor 2 sene kullandım tık yok aksine olanlar döküldü.

Hiç tavsiye etmiyorum saçı erken yağlandırıyor 2 sene kullandım tık yok aksine olanlar döküldü.

allah allah, benim de yağlanmayla ilgili hiç bişey yapmadı, aynı sürede yağlanıyo zaten yağlı her zamanki gibi 2 gunde bir yıkıyorum, şaşırdım :S

allah allah, benim de yağlanmayla ilgili hiç bişey yapmadı, aynı sürede yağlanıyo zaten yağlı her zamanki gibi 2 gunde bir yıkıyorum, şaşırdım :S

Benimde öyleydi ama doveyle yıkadım sonra daha kuru tuttu saçımı hala dökülüyor ama saçım uzuyo baya uzuyo ama çıkmıyo fiyto felan filan hikaye.O serum zaten hiç işe yaramıyo. Teşekkürler fiyto kafamda saç bırakmadın

üzüldüm cnm , fotografımı da koydum kafamda saç bırakmama durumu yok :) ama herkesin saç yapısı farklı tabi, Allah hepimize güzel saçlar versin..

canım bu şampuan nasıl bilmiyorum ama geçen tv8 e bi doktor katılmıştı sarımsak saça ve kaşa çok kötü gelir içinde sarımsak olan bi şey kullanmayın demişti ... bilemedim :26:

canım bu şampuan nasıl bilmiyorum ama geçen tv8 e bi doktor katılmıştı sarımsak saça ve kaşa çok kötü gelir içinde sarımsak olan bi şey kullanmayın demişti ... bilemedim :26:

Allah allah,aksine bilirsin ki millet sarımsak rendeleyip şampuanına koyuyo ya da zeytinyağlı sarımsak maskesi var ünlü, hatta kimileri de direk sarımsağı dökülen yerlere sürüyomuş, şaşırdım, ben de bilemedim şimdi :18:

evet canım bende biliyorum sarımsak çok ünlüdür yani bir sürü kişi sürer saçlarına... hatta KKda da bir sürü tarifi var ... doktor dedi ki bu çok meşhur doğru bilinen bir yanlıştır... saçına iyi gelen de zeytinyağı ile kullandığı için zeytinyağı iyi gelmiştir sarımsağı çıkarsalar demek ki daha da güzel olcak falan demişti... doktorun videosunu arıyorum ama bulamadım bulsam linkini koyardım canım :18:

çok saol cnm bunu dikkate alcam, bu arada benim en favori tarifim turplu su, bu konuda doktor bişey söylediyse bilgilendirebilirsin kamuoyunu

çok saol cnm bunu dikkate alcam, bu arada benim en favori tarifim turplu su, bu konuda doktor bişey söylediyse bilgilendirebilirsin kamuoyunu

yok bebişim bu konuda bi şey hatırlamıyorum ... hmmm demek turplu su, işe yarıyor mu bari ...

saçlarım ince telli ve seyrek yapıdalar. fiytoya bugün bende başladım. aktar tavsiyesiyle. yanında losyon hediye tabi. aktarım yanında hairmax diye bir ürün daha tavsiye etti. hediye losyon bitince ona devam edeceğim. gelişmeleri yazarım.

ben 2 aydır fiyto kullanıyorum içine keratin ampul kırdırıyorum memnunum umarım sizinde işinize yarar

benim saçlarım da aynen ince ve seyrek, üzüyolar beni fiyto umarım işimize yarar.

keratin ampul neymiş ki kuzum
keratin ampul doğal keratini ilaç gibi bi ampulün içine koyuyolar onu sadece bitkisel şampuanlara koyuyolar saçlarım inanılmaz hızlı uzadı...her yerde satılmıyomuş yalnız o keratin. üzerinde allerga yazıyo sanırım markası bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…