Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar fiyto sarımsak özlü şampuan!!!

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

bakalım araştırıp soruşturayım ben onu ..teşekkürler bilgiler için..

sarımsak şampuanı çok iyi geliyo

ben de öyle düşünüyodum ama onceki sayfalarda bi arkadas bi doktorun sarımsaklı şeyler saça iyi gelmez dediğini söylemişti ,kafa karıştırıcı şeyler bunlar.... son olarak karanfilli suya başladım ben :) her duyduğumuzu yapmasak olmaz sanki

evde tesadüfen allerga keratin buldum..herhangı bır bıtkısel sampıan kullanmıorum elseve kullanıorum yıllardır ve banyo sonrası gliss sıvı sac kremı kullanıorum.acaba allergayı glissin içine kırsam olurmu?? yada saf zeytınyagı ve cam terebentın karısımım var onamı kırsam bilemedim beenn :))

aynen ya her duyduğumuzu yapmazsak bir yerimiz şişer sanki

Son düzenleme:
kızlar bu keratin ampulü nereden bulabilirim acaba bilen var mı???

bana o keratin ampulü satan adam özellikle tembihledi sadece bitkisel şampuana diye o yüzden iyice araştırmadan yapmayın derim

belki merak eden olur diye yazayım dedim :) memnun kaldım fiyto dan, sanki saçım uzadı, bi de daha temiz hissi veriyo bana bununla yıkayınca..

aynen canım bende öyle hissediyorum sarımsak kokmuyor ve saç tellerim daha kalın duruyor :) 3
haftadır kullanıyorum memnunum şimdilik

aynen canım bende öyle hissediyorum sarımsak kokmuyor ve saç tellerim daha kalın duruyor :) 3
haftadır kullanıyorum memnunum şimdilik

bu arada yeni favori şampuanım dfn garlı :) memnunum ondan da, denemek istediğiniz şeyi söyleyin ben denerim yanii

Son düzenleme:

Bende 2 aydır bu şampuanı kullanıyorum çokta memnun kaldım.Düzenli kullanımda saç dökülmesini önlüyor.Losyonunu 20 dakika şampuanı 2-3 dakika bekletiyorum sonuç güzeldi önceden sert olan saçım şimdi yumuşacık..çok etkili bi şampuan yani benim için öyle (

benim bi de merak ettiğim şey bu tip şampuanlar saç boyasını akıtırmı ki,yeni boyattım da

kızlar benimde eşim kullanıyor gayet memnun

bende kullanıyorum ama benim saçlarım daha çok dökülmeye başladı ve saç diplerinde sivilceler çıktı.benim aldığım sahtesimiydi acaba?

bende kullanıyorum ama benim saçlarım daha çok dökülmeye başladı ve saç diplerinde sivilceler çıktı.benim aldığım sahtesimiydi acaba?

sahtesi olmaz bence ama şampuanın içine bişey mi kattın acaba ya da katmadıysan içindeki bişey sana alerji yapmış olabilir,üzüldüm inşallah geçer çabucak

yok içine hiçbir katmadım fakat dün saçlarımı yıkadığımda dökülme dahada çoğaldı.tararken bile hemen hemen bir avuç saç döküldü.artık bu şampuanı bırakıcam,mecitefendinin ısırgan özlü şampuanını kullanıcam.daha öncede m.efendinin defne şampuanını kullanmıştım.dökülmem ilk yıkamada durmuştu.hatta saçlarımı daha canlı göstermişti.

bak dfn garlı da iyi , ona başladım ben yeni ,deneyebilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…