- 25 Mayıs 2018
- 748
- 366
- 33
- Konu Sahibi mellifluous
-
demir eksikliğim var ama öncesinde de zayıftımVitamin eksikliğiniz varmı Dr gittinizmi az yiyorsunuzdur hareketlisinizdir metobolizmanizda hizliymis az hareket bol yemek
ben onu da içtim dediğiniz gibi çok uyku yapıyo işe yarasa hadi neyse ben de işe de yaramadıZamanında burada kilo alma topiginde öğrendiğim prakten şurup ile kilo almıştım ben. Hala arada iştahım kapansa kilo versem içerim. Yalnız ilk zamanlar inanılmaz uyku yapıyor ama dünyaları yesen doymuyorsun. Doktorlar iştah açıcı olarak çocuklara yazıyormuş bunu
bi de orantısız kilo almaktan korkuyorum. milletin ne dediği hadi neyse de kendim de hiç beğenmiyorum. kafam kocaman gibi sanki cüce gibi hissediyorum nerdeyse. kollarım bacaklarım çok biçimsiz.Boyum senden uzun, kilom senden düşük(tü). Şimdi 46 kiloyum. Önceden bende her söyleneni takıyordum, üzülüyorum ama şuan daha iyiyim. Ayrıca yiyorum diyorsun ama muhtemelen porsiyon olarak büyük kalori olarak küçük şeyleri yiyorsundur. Yani brokolinin ve onunla aynı ağırlıkta olan kuru incirin kalorisi aynı değil. Ağırlık olarak hafif, kalori olarak yüksek besinler tüketmen lazım. İki diyetisyene gittim, ikisi de ayrı ayrı diyet listesi hazırladı. Onlara uyuduğum sürece kilo alıyorum ve iştahım yerine geliyor, eğer aksatırsam yine iştahsız günlerime dönüyorum. Doktorum bana mutsuz ve sinirli olduğumda yemek yemeyi bir süre ertelememi tavsiye etti,aynı şekilde ya kalabalıkla ya da mutlu hissedeceğim bir yerde yemek yememi de söyledi. Bu arada iştah açıcı besinler tüketmende önemli. Düzenli uyku ve yemek saatlerini kaçırmamanda önemli.
Vitamin desteği alın Dr tavsiyesi ile /kardeşim kullandı arı sütü tek kullanımlık şişelerde 10 tane satılıyor sabah aç karnına için birde ekleme yaptim sonradan görmemişsiniz dut pekmeziyle arkadaşım çok zayıftı kilo aldidemir eksikliğim var ama öncesinde de zayıftım
öfBu arada demir eksikliği de iştahsızlık yapıyor. Ayrıca gaita testi yaptırdınız mı bilmiyorum ama bağırsaklarda parazit, kurt vs varsa bu da ne kadar yersen ye kilo almanı engelliyor. Ben tedavimin başında ne olur ne olmaz diye parazit ilacı kullandım, hatta evdekiler de kullandı.
Ben üniversite bitene kadar 40 li kilolarda gezip bunu aşırı kompleks yapan biri olarak sadece onunla kilo alabilmiştim. Bir de b12 vitamini+balık yağı hapı alıyordum. Hiç mi iştah açmadı prakten şaşırdım vallahi. Ben asla doymuyorum onu içince gece uykumdan uyanıp yemek yiyecek kadar iştah açıyorben onu da içtim dediğiniz gibi çok uyku yapıyo işe yarasa hadi neyse ben de işe de yaramadı
nerden alcam ne kadar fiyatıVitamin desteği alın Dr tavsiyesi ile arı sütü tek kullanımlık şişelerde 10 tane satılıyor sabah aç karnına için birde ekleme yaptim sonradan görmemişsiniz dut pekmeziyle arkadaşım çok zayıftı kilo aldi
Bende bu şekilde kilo aldım, gercekden çok kötü hissediyordum kendimi , insanın kendine özgüveni geliyo kilo alınca, şimdi doğum ettim göbek eritmeye calisiyorum , kilo alınır verilir , insanın kendi elindeZamanında burada kilo alma topiginde öğrendiğim prakten şurup ile kilo almıştım ben. Hala arada iştahım kapansa kilo versem içerim. Yalnız ilk zamanlar inanılmaz uyku yapıyor ama dünyaları yesen doymuyorsun. Doktorlar iştah açıcı olarak çocuklara yazıyormuş bunu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?