Fiziksel görüntü önemli mi ?

Mecbur uzak duramıyorum. Çünkü hemen yanında Çalışıyor. İş arkadaslıpı malum mecburi arkadaşlık.
Fiziksel yakınlık mesafeye engel değil ki.Ben istediğime mesafeyi öyle bir koyarım ki,1 cm ötemde bile olsa buzdan duvarı hisseder,kıramaz,aşamaz fakat ispatlayamaz da.
Sizin tercihiniz o yakınlık.Arkadaşlarımın bazısı sevmediğim muhabbetler yapar,ama asla benimle değil.Benim çizgim neyse ona uyar,gayet güzel bir çerçevede görüşürüz.

iyi de bu ülkede ve birçok ülkede kadınların ortalama ayak numaraları 38-38.5, ben 35 numaraya çocuk ayağı gözüyle bakıyorum :d tuhaf.
Ona biri Demiş ki
Kadının küçük Ayaklısı nadirdir.
O Yüzden nadir olduğunu düşünüyor

Nasıl ayarlarım bu mesafeyi ?

Sahsen en cok zamaninda Josh Holloway'in karisina sasirmistim. O aralar Lost firtinasi esiyordu ve nerdeyse tum kadinlar adama hayrandi. Ben Desmond'cu idim bana Sawyer cok cekici gelmezdi ama yakisikli adamdi gerçekten. O zamanlar karisina cok laf soylendi. Fakat adam seviyordu karisini asikti. O zaman daha iyi anladim gonul kimi severse guzel odur. Sonra daha hic kimsenin hakkinda bu niye bununla diye dusunmedim. Bana ne ki zaten seven almis :)

En itici insan tiplerini koysak sıraya bu ilk 3 e oynar herhalde.
Ben de mesela dış görünüşe takığım ama sadece kendimde. Karşıdakinin burnu mu yamuk çenesi mi eğri farketmem göz rengini görürüm ama bak o ayrı niyeyse. Benim de bir arkadaşım yapıyor bunu biraz o bile rahatsız ediyor bazen. Cildi çok kötü o kızın yaşlı gibi değil mi? Kızın bacakları töbe Allahım kat kat görmedin mi? Böyle şeylerle tanımlıyor arada insanları. Ve asla görmemiş oluyorum dediklerini ne diyeceğimi şaşıyorum başta.
Sevdiğim de bir insan soğumaktan çok korkuyorum bu yüzden.

Nasıl ayarlarım bu mesafeyi ?
İstemediğin konuşmalardan hoşlanmadığını belli ederek.Örneğin ben böyle muhabbetlere lakayt kalırım,ve yorum yapmadan konu değiştiririm,tekrar mı aynı konuya geliyor,senlik benlik bir şey yok,onları mı konuşacağız sıkıldım derim.
Ya beni sıkıcı bulur uzaklaşır,ya da normal muhabbete dönerek görüşmeye devam eder.

Evet onu birkaç kişiden daha duydum Aşkın rengi Irkı olmuyor :)
Arkadas peşimden Koşan çok ama kimseyi beğenmiyorum diyor.
Beğenmez durur tam birini beğendim der hayatı tepe taklak oluverir.eşimin amcasının oğlu da öyle oğlan istiyo ki 10 yıl sonra da yaşlanmış olmasin evlendiği gibi kalsın .Annesi kız buldu coğrafya öğretmeni hanım hanımcık uysal bunlar zaten insanın yüzünü guzellestiren sebepler bence.Yoksa dünya güzeli olsun edep terbiye görmesin neye yarar.Ama işte bazılarının mayası onu götürüyo.Bizim bu bekar oğlana almak lazım o arkadasini

Guzellık yakısıklılık o kadar göreceli ki
Bırıne gore cok guzel bırıne gore cırkın
Bende yakışıklı bebek yuzlu erkeklerı begenmem

Konuyu değiştir sabote et diyorsun yani.

Uzun boylu geniş omuzlu kirli sakallıysa aralarını yapabiliriz

Valla güzellik o kadar önemli olsaydı ben hayatım boyunca "insanların" çirkin bulduğu adamları beğenmezdim heralde diye düşünüyorum.. Bi kere eniştem bi kız arkadaşım için demişti ki kendi güzelliğin ortaya çıksın diye mi çirkin arkadaşlar buluyosun kendine Bi tane arkadaşım da sen çirkin seviyosun demişti genelleme yapıp Şimdiki eşim bayaa yakışıklı bi adam, ilk defa biriyle yakıştırılıyorum etrafım tarafından.. Ama yine de Engin Hepileri'yi Okan Bayülgen'i çok beğenmeye ve çekici bulmaya devam ediyorum.. Ben insanların güzelliğinden çok beni çeken bi aurası olmasına önem veriyorum sanırım Bi de sağa sola bakıp ayy o çirkin bu çirkin diyen insanlara da uyuz oluyorum.. Ben olsam o arkadaşıma "senin de için çirkin onu napcaz" derdim.

Işte sürekli mecburi arkadaşlık yapmak zorunda kaldığım için öyle bir cümle kuramıyorum.

Sisinde bilinçaltınızda hep güzel görünme ön planda kalma isteği varsa ondan olabilir secimleriniz.

Işte sürekli mecburi arkadaşlık yapmak zorunda kaldığım için öyle bir cümle kuramıyorum.

Sisinde bilinçaltınızda hep güzel görünme ön planda kalma isteği varsa ondan olabilir secimleriniz.
Ya işte öyle bişey değil bu, mesela şimdiki eşim oldukça yakışıklı herkesin bayıldığı bi adam.. Ama ben onun tipine aşık olmadım.. Eski eşim çirkin bi adamdı ona da aşıktım.. Bana yakışıklı geliyodu.. Bana göre o sırada dünyanın en yakışıklı adamıydı.. Yani güzelliğin göreceli olması diye bişey varya o tam bende geçerli işte, mesela okan bayülgeni beğeniyo olmamın benim ön planda olmamla ne gibi bi alakası olabilir ki??

Arkadaşınız çok sığ ve kompleksli bir insan

Sen daha güzelsen belki de Kendin daha da ortaya çıkmak için genelde kendine göre daha az gösterişli Olanları tercih ediyor olabilirsin.

Bende onunla pek arkadas olmak istemiyorum ama çalıştığım yerde baska kimse yok

O zaman anlayacağı dilden cevabını ver insanların kimle evlendiği ne yaptığı biiz ilgilendirmez sevmiş evlenmiş de geç yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…