- 13 Eylül 2015
- 21.919
- 68.884
- 598
Fiziksel yakınlık mesafeye engel değil ki.Ben istediğime mesafeyi öyle bir koyarım ki,1 cm ötemde bile olsa buzdan duvarı hisseder,kıramaz,aşamaz fakat ispatlayamaz da.Mecbur uzak duramıyorum. Çünkü hemen yanında Çalışıyor. İş arkadaslıpı malum mecburi arkadaşlık.
Evet kadınlarda özellikle çok büyük avantajHep cahilliklerinden.Anneannem hep derdi bodur tavuk her daim piliç olur diye.anneanneme cekmişim bende görseniz 70 yasında 55 gibi gösteriyor
Ona biri Demiş kiiyi de bu ülkede ve birçok ülkede kadınların ortalama ayak numaraları 38-38.5, ben 35 numaraya çocuk ayağı gözüyle bakıyorum :d tuhaf.
Nasıl ayarlarım bu mesafeyi ?Fiziksel yakınlık mesafeye engel değil ki.Ben istediğime mesafeyi öyle bir koyarım ki,1 cm ötemde bile olsa buzdan duvarı hisseder,kıramaz,aşamaz fakat ispatlayamaz da.
Sizin tercihiniz o yakınlık.Arkadaşlarımın bazısı sevmediğim muhabbetler yapar,ama asla benimle değil.Benim çizgim neyse ona uyar,gayet güzel bir çerçevede görüşürüz.
İstemediğin konuşmalardan hoşlanmadığını belli ederek.Örneğin ben böyle muhabbetlere lakayt kalırım,ve yorum yapmadan konu değiştiririm,tekrar mı aynı konuya geliyor,senlik benlik bir şey yok,onları mı konuşacağız sıkıldım derim.Nasıl ayarlarım bu mesafeyi ?
Beğenmez durur tam birini beğendim der hayatı tepe taklak oluverir.eşimin amcasının oğlu da öyle oğlan istiyo ki 10 yıl sonra da yaşlanmış olmasin evlendiği gibi kalsın .Annesi kız buldu coğrafya öğretmeni hanım hanımcık uysal bunlar zaten insanın yüzünü guzellestiren sebepler bence.Yoksa dünya güzeli olsun edep terbiye görmesin neye yarar.Ama işte bazılarının mayası onu götürüyo.Bizim bu bekar oğlana almak lazım o arkadasiniEvet onu birkaç kişiden daha duydum Aşkın rengi Irkı olmuyor :)
Arkadas peşimden Koşan çok ama kimseyi beğenmiyorum diyor.
Konuyu değiştir sabote et diyorsun yani.İstemediğin konuşmalardan hoşlanmadığını belli ederek.Örneğin ben böyle muhabbetlere lakayt kalırım,ve yorum yapmadan konu değiştiririm,tekrar mı aynı konuya geliyor,senlik benlik bir şey yok,onları mı konuşacağız sıkıldım derim.
Ya beni sıkıcı bulur uzaklaşır,ya da normal muhabbete dönerek görüşmeye devam eder.
Uzun boylu geniş omuzlu kirli sakallıysa aralarını yapabilirizBeğenmez durur tam birini beğendim der hayatı tepe taklak oluverir.eşimin amcasının oğlu da öyle oğlan istiyo ki 10 yıl sonra da yaşlanmış olmasin evlendiği gibi kalsın .Annesi kız buldu coğrafya öğretmeni hanım hanımcık uysal bunlar zaten insanın yüzünü guzellestiren sebepler bence.Yoksa dünya güzeli olsun edep terbiye görmesin neye yarar.Ama işte bazılarının mayası onu götürüyo.Bizim bu bekar oğlana almak lazım o arkadasini
Valla güzellik o kadar önemli olsaydı ben hayatım boyunca "insanların" çirkin bulduğu adamları beğenmezdim heralde diye düşünüyorum.. Bi kere eniştem bi kız arkadaşım için demişti ki kendi güzelliğin ortaya çıksın diye mi çirkin arkadaşlar buluyosun kendineMerhaba herkese ,
İşyerinde bir arkadas var. Mecburen her öğle Yemeğini birlikte yiyoruz. Ama kafam pek uymuyor. Mesela bugün beraber yemek yerken yanınıza bi çift oturdu bana dedi ki " ya baksana ne yakışıklı çocuk ama hiç o kız olmuş mu şimdi ona beni niye bulmuyor böyle yakışıklılar " dedi.
Patron karısıyla ortak Çalışıyor adam zengin haliyle kadının rahat bir yaşantısı var. Onun için de " hep rahat olsa ne olur bu adamla aynı yatağa girince insanın midesi bulanır , bunun nesine vurulduysa " falan dedi.
Görüntü Dünya'da hersey mi demek ?
Işte sürekli mecburi arkadaşlık yapmak zorunda kaldığım için öyle bir cümle kuramıyorum.Valla güzellik o kadar önemli olsaydı ben hayatım boyunca "insanların" çirkin bulduğu adamları beğenmezdim heralde diye düşünüyorum.. Bi kere eniştem bi kız arkadaşım için demişti ki kendi güzelliğin ortaya çıksın diye mi çirkin arkadaşlar buluyosun kendineBi tane arkadaşım da sen çirkin seviyosun demişti genelleme yapıp Şimdiki eşim bayaa yakışıklı bi adam, ilk defa biriyle yakıştırılıyorum etrafım tarafından.. Ama yine de Engin Hepileri'yi Okan Bayülgen'i çok beğenmeye ve çekici bulmaya devam ediyorum.. Ben insanların güzelliğinden çok beni çeken bi aurası olmasına önem veriyorum sanırım Bi de sağa sola bakıp ayy o çirkin bu çirkin diyen insanlara da uyuz oluyorum.. Ben olsam o arkadaşıma "senin de için çirkin onu napcaz" derdim.
Ya işte öyle bişey değil bu, mesela şimdiki eşim oldukça yakışıklı herkesin bayıldığı bi adam.. Ama ben onun tipine aşık olmadım.. Eski eşim çirkin bi adamdı ona da aşıktım.. Bana yakışıklı geliyodu.. Bana göre o sırada dünyanın en yakışıklı adamıydı.. Yani güzelliğin göreceli olması diye bişey varya o tam bende geçerli işte, mesela okan bayülgeni beğeniyo olmamın benim ön planda olmamla ne gibi bi alakası olabilir ki??Işte sürekli mecburi arkadaşlık yapmak zorunda kaldığım için öyle bir cümle kuramıyorum.
Sisinde bilinçaltınızda hep güzel görünme ön planda kalma isteği varsa ondan olabilir secimleriniz.
Arkadaşınız çok sığ ve kompleksli bir insanMerhaba herkese ,
İşyerinde bir arkadas var. Mecburen her öğle Yemeğini birlikte yiyoruz. Ama kafam pek uymuyor. Mesela bugün beraber yemek yerken yanınıza bi çift oturdu bana dedi ki " ya baksana ne yakışıklı çocuk ama hiç o kız olmuş mu şimdi ona beni niye bulmuyor böyle yakışıklılar " dedi.
Patron karısıyla ortak Çalışıyor adam zengin haliyle kadının rahat bir yaşantısı var. Onun için de " hep rahat olsa ne olur bu adamla aynı yatağa girince insanın midesi bulanır , bunun nesine vurulduysa " falan dedi.
Görüntü Dünya'da hersey mi demek ?
Sen daha güzelsen belki de Kendin daha da ortaya çıkmak için genelde kendine göre daha az gösterişli Olanları tercih ediyor olabilirsin.Ya işte öyle bişey değil bu, mesela şimdiki eşim oldukça yakışıklı herkesin bayıldığı bi adam.. Ama ben onun tipine aşık olmadım.. Eski eşim çirkin bi adamdı ona da aşıktım.. Bana yakışıklı geliyodu.. Bana göre o sırada dünyanın en yakışıklı adamıydı.. Yani güzelliğin göreceli olması diye bişey varya o tam bende geçerli işte, mesela okan bayülgeni beğeniyo olmamın benim ön planda olmamla ne gibi bi alakası olabilir ki??
Bende onunla pek arkadas olmak istemiyorum ama çalıştığım yerde baska kimse yokArkadaşınız çok sığ ve kompleksli bir insan
Ya işte öyle bişey değil bu, mesela şimdiki eşim oldukça yakışıklı herkesin bayıldığı bi adam.. Ama ben onun tipine aşık olmadım.. Eski eşim çirkin bi adamdı ona da aşıktım.. Bana yakışıklı geliyodu.. Bana göre o sırada dünyanın en yakışıklı adamıydı.. Yani güzelliğin göreceli olması diye bişey varya o tam bende geçerli işte, mesela okan bayülgeni beğeniyo olmamın benim ön planda olmamla ne gibi bi alakası olabilir ki??
Bende onunla pek arkadas olmak istemiyorum ama çalıştığım yerde baska kimse yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?