- 22 Ocak 2017
- 2.817
- 4.745
- 83
bence saçmaMerhaba herkese ,
İşyerinde bir arkadas var. Mecburen her öğle Yemeğini birlikte yiyoruz. Ama kafam pek uymuyor. Mesela bugün beraber yemek yerken yanınıza bi çift oturdu bana dedi ki " ya baksana ne yakışıklı çocuk ama hiç o kız olmuş mu şimdi ona beni niye bulmuyor böyle yakışıklılar " dedi.
Patron karısıyla ortak Çalışıyor adam zengin haliyle kadının rahat bir yaşantısı var. Onun için de " hep rahat olsa ne olur bu adamla aynı yatağa girince insanın midesi bulanır , bunun nesine vurulduysa " falan dedi.
Görüntü Dünya'da hersey mi demek ?
Ne diyeceğim :)Valla bana kalsa kim nasil istiyorsa oyle birini bulsun derim, guzellik oncelikli diyen guzelini bulsun, parasi olsun diyen zengin, ..
O arkadasiniz kendi icin istedigini istesin gonulden istesin cabalasin onun olsun, ama herkes onun gibi dusunmez ve ayni seyi istemez, bu yasina kadar ogrenememis mi ki acaba, bir hatirlatin siz :)
Evet onu birkaç kişiden daha duydum Aşkın rengi Irkı olmuyor :)Irka mezhepe bile gelmiyor bu sevda işleri benim de üniden sarışın renkli gözlü bir arkadaşım siyahi birisiyle evli şu an ve o kadar da mutlular ki.
Bu arkadaşta düşünce kirliliği ön plan da o yüzden kısmeti yok bana kalırsa
Çok guzel söz :))Begenmek lazim o konu dogru. Ama herkes guzel degil ya da yakisikli degil. Muhim olan begenmek sevmek ve ayni evde sadece yakisiklilik pek bi ise yaramiyo:)
Guzele 3 gunde doyulur, guzel huyluya 3 yilda doyulmaz:)
Zeka ve karakter gerek işte.Üşüyenprenses konusunda da yazmıştım şimdi de yazıyorum,tanıdığım iki güzel kadın geçimsiz oldukları ve hayatı erkeklere zindan ettikleri için terkedildiler,güzellik ilişki başlatmak için gerekli olsa da devam etmesi için yeterli değil,yakışıklılık için de geçerli bu.
Kişiliği de çok ön plana çıkıyor bu durumda. Yani o da etkili oluyor.bence saçma
çünkü benim beğendiğimi başkası beğenmez benim beğenmediğimi başkası beğenebilir
her ne kadar kadınlarda benzer tipte olanlar beğeniliyorsa da erkeklerde bu bariz mesela
ben bir kenan imirzalıoğluna ya da kıvanç tatlıtuğa bakmam ama tombiş yanaklı sevgilime baktım bakarım gibi..
Denge Olmalı tabi biraz ama aşırı da bu konu kompleks haline getirilmemeli. Çünkü gereksiz bana kalırsa.Arkadasiniz cok mu guzel dunya guzeli olsa ancak bu derece sacmalar.sorunuza gelince guzellik hersey degil ama etkisi de var.mesela cevrem guzel oldugumi soyler kendimi ovmek icin soylemiyorum ama girdigim ortamlarda bunun avantajlarini goruyorum.bana sacma geliyor ama malesef guzellik insanlar icin onemli olabiliyor ilk bakista.tabi sizin arkadas cok sacmlamis yok cirkinle evlenmem.benim esim yakisikli degil ama bana gore en yakisiklisi o.
Benim çevrende de hep guzel kadınlar çirkin adamlarla evli. Ama el üstünde tutuluyorlar. Bence onun nedeni kadının daha güzel olması.Tip ilişkiyi başlatır ama devam ettiremez. Her insanın önceliği farklıdır kimi tip der kimi para kimi saygınlık önemli olan uyuşmak ve yürütmek.
Çevremde baktığımda da güzel olan bazı kadınlar tip olarak çirkin adamlarla evliier. Ama ilişkileri ve kadına davranış sekli o kadar güzel ki o adamların ben de onlara hayranım.
Sadece tip olarak çok yakışıklı olanlar beni pek etkilemiyor.
Arkadaşınıza da heee deyin geçin bence.
Mecburi arkadaşlık ne de olsa
Mecburi arkadaşlık olmasa bende takışmayacağımdabunlar insanların aklına gelen şeyler evet ama bunları bir de sizinle bu şekilde paylaşması çok varoşça. ben çok fazla takılmazdım kendisiyle yerinizde olsam. ve evet.. maalesef dış görünüş erkekler için her şey. biz kadınlar dış görünüşe onlar kadar önem vermiyoruz. pis erkekler. kaka erkekler.
Bence değil güzellik el üstünde tutulmak için sadece bir sebep olamaz ama ilk etapta güzellik birçok kapıyı açar. Aralarında ilişki boyutunu biz bilmiyoruz. Mesala biz eski eşimle yakışırdık. Ama o kadar uyumsuzduk ki...Benim çevrende de hep guzel kadınlar çirkin adamlarla evli. Ama el üstünde tutuluyorlar. Bence onun nedeni kadının daha güzel olması.
Haklısınız.Bence değil güzellik el üstünde tutulmak için sadece bir sebep olamaz ama ilk etapta güzellik birçok kapıyı açar. Aralarında ilişki boyutunu biz bilmiyoruz. Mesala biz eski eşimle yakışırdık. Ama o kadar uyumsuzduk ki...
Siz de böyle bir insanla boş muhabbet yapıp geçin bence. Çok da o güzel kafanızı bu kadinin dediklerine takmayin.
Benim ayaklari gorse arkadasiniz kosarak uzaklasir herhaldeMecburi arkadaşlık olmasa bende takışmayacağımda
Bi de şey dedi sen kaç numara ayakkabı giyersin dedi 37-38 dedim.
Oha 37 numara ayak mı olur benimki 35 gecen bi yerde ayakkabı denedim tezgahtar almalısınız Külkedisi gibi ayaklarınız dedi. Falan diye Anlattı. Bunları anlatması tuhaf değil mi
Mecburi arkadaşlık olmasa bende takışmayacağımda
Bi de şey dedi sen kaç numara ayakkabı giyersin dedi 37-38 dedim.
Oha 37 numara ayak mı olur benimki 35 gecen bi yerde ayakkabı denedim tezgahtar almalısınız Külkedisi gibi ayaklarınız dedi. Falan diye Anlattı. Bunları anlatması tuhaf değil mi
Kendini ovdugu oluyor mu ben cok guzelim falan diyor mu pekiDenge Olmalı tabi biraz ama aşırı da bu konu kompleks haline getirilmemeli. Çünkü gereksiz bana kalırsa.
Malesef bazı kendini bilmez insanlar için görüntü hersey demek.Evlendim evleneli eşimin ailesi ve etrafındakiler beni hiç begenmediler boyum kısa diye.Hatta öyle bir psikolojik baskı vardıki bir keresinde kayınbabamların evine gitmiştik 4 gün kaldık orada 4 gün boyunca kayınbabam kızım senin boyun niye bu kadar kısa sorup durdu anneanneme cekmişim babamda kısaydı zaten deyip durdum her gün.Çirkin falanda degilim eşim benden 15 yasda büyük yani bakıldıgında artılarımda fazla ama genede boyumdan dolayı begendiremedim kendimi.Gecende eşimin tanıdıgı gelmiş işyerime kendisini tanımıyorum beni görmüş yanındakilere dönmüş demişki yazık bu adamda ne sansız evlilikten yana yüzü gülmemiş şuna bak demiş.eşimde bana söyledi sadece boyundan dolayı böyle söylemiş dedi.cok kızdım ne kadar cahil bir insanmış böyle konusabiliyor.o ebe kendine baksın önce dedim.hayırdır gözümü varmıs yada kızını vercekmişte yarım kalmıs dedim.Devedede boy var dedim.Acayip kızdım ya saydım herseyi.Eşimde dedi bu sekilde senin boyunla alakalı cok yorum oluyor ama beni ilgilendirmiyor anlasaldikten sonra dedi.Etrafım hep cahil dolu.Evlendim evleneli bu durumu yasıyorum boyum 1.50 diye yemediğim laf kalmadı.sanki böyle olmayı ben istedim.Merhaba herkese ,
İşyerinde bir arkadas var. Mecburen her öğle Yemeğini birlikte yiyoruz. Ama kafam pek uymuyor. Mesela bugün beraber yemek yerken yanınıza bi çift oturdu bana dedi ki " ya baksana ne yakışıklı çocuk ama hiç o kız olmuş mu şimdi ona beni niye bulmuyor böyle yakışıklılar " dedi.
Patron karısıyla ortak Çalışıyor adam zengin haliyle kadının rahat bir yaşantısı var. Onun için de " hep rahat olsa ne olur bu adamla aynı yatağa girince insanın midesi bulanır , bunun nesine vurulduysa " falan dedi.
Görüntü Dünya'da hersey mi demek ?
Benim de canım kardeşim 1.50 ama dünyanın en güzel kadını bana göre.Malesef bazı kendini bilmez insanlar için görüntü hersey demek.Evlendim evleneli eşimin ailesi ve etrafındakiler beni hiç begenmediler boyum kısa diye.Hatta öyle bir psikolojik baskı vardıki bir keresinde kayınbabamların evine gitmiştik 4 gün kaldık orada 4 gün boyunca kayınbabam kızım senin boyun niye bu kadar kısa sorup durdu anneanneme cekmişim babamda kısaydı zaten deyip durdum her gün.Çirkin falanda degilim eşim benden 15 yasda büyük yani bakıldıgında artılarımda fazla ama genede boyumdan dolayı begendiremedim kendimi.Gecende eşimin tanıdıgı gelmiş işyerime kendisini tanımıyorum beni görmüş yanındakilere dönmüş demişki yazık bu adamda ne sansız evlilikten yana yüzü gülmemiş şuna bak demiş.eşimde bana söyledi sadece boyundan dolayı böyle söylemiş dedi.cok kızdım ne kadar cahil bir insanmış böyle konusabiliyor.o ebe kendine baksın önce dedim.hayırdır gözümü varmıs yada kızını vercekmişte yarım kalmıs dedim.Devedede boy var dedim.Acayip kızdım ya saydım herseyi.Eşimde dedi bu sekilde senin boyunla alakalı cok yorum oluyor ama beni ilgilendirmiyor anlasaldikten sonra dedi.Etrafım hep cahil dolu.Evlendim evleneli bu durumu yasıyorum boyum 1.50 diye yemediğim laf kalmadı.sanki böyle olmayı ben istedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?