Siz sadece kötü değil aynı zamanda terbiyesiz bir insansınız.sizinki 1.65 in altında galiba ?
google amcadanmi buldun
Neden dış görünüş önemseniyor diye size sitem etriğimi hatırlamıyorum.İlla ki örnekleri vardır ben geneli konuşuyorum hanımefendi. Benim için karşı cinste dış görünüş önemli. İçi iyi olsun insan olsun bla bla bla kimse zaten "yakışıklı olsun ama taş kalpli olsun beni yerden yere vursun iki kelimeyi bir araya getiremeyen cahilin biri olsun ama yakışıklı olsun" demiyor ama karşı cinsle ilişkide her zaman ilk kriter dış görünüştür. Üzgünüm insanın doğasını ben yaratmadım "neden dış görünüş önemseniyor" siteminin muhatabı ben değilim bu yüzden.
Ayrıca tamam mutlaka vardır o boyda erkeğe bakan kadın da, siz de kabul etmelisiniz ki kendisi hayatta bakmayacağı tiplerden için "ya canım bence tipe bakma iyi çocuksa daha ne" diye duyar kasan çok kadın var, lafım daha çok onlaraydı.
Herkes duyar kasıyor herkes çok olgun herkes sadece insanlığa değer veriyor. İnternette bu böyle olduğuna göre ben galiba dışarda farklı bir evrende yaşıyor, bambaşka bir insan ırkıyla muhatap oluyorum.
Siz sadece kötü değil aynı zamanda terbiyesiz bir insansınız.
Ve bunca sayfa yazının size hiçbir faydası olamaz.
Çünkü sizin kişiliğiniz bu.
Yazık.
Sen hangi yaşayamadığın şey için bu ezik adama hırs yaptın?doğruyu söyleyince 9 köyden kovuluyorum. Ama öyle yani, yaşayamadıkları şeyler için hırs yapıp daha çok kendilerini geliştiriyorlar.
Zamaninda beni etkileyen birj olmustj benden kısaydi ben 164 üm o da 159 civari falandi keldi. Ama bi bakislari vardi insanin icine islerdi cok kültürlü bir insandi. Cok iyiydi hani insanlar onum gibi olsa dunya cennet olursu öyle biriydi. Ve ben o kadar cok sevmeme ragmen acilmadimmo yaslarda cocuktum sonradan ha begenmezsem olgusununkafama taktim. Pisman degilim ama onunla evlenseydim mutlu olursum simdi anliyorum ki hersey güzellik degilmis.
Buradaki kadinlara yaziyosun iste neden kisa boylu hiriyle evlendiniz diyel bence büyuk konusmanhayatın karsina ne cikaracagini bilemezsin. Asla deme insan en cok asla yapmam dediklerininyapar.
Bunu dert edecek biri olsaydım kendimden uzun biriyle evlenirdim.Bilinen bir şeyi hala tartışmanın mantığı nedir anlamış değilim. Düz hesap kalmış aklımda.
http://www.yenisafak.com/aktuel/turk-halkinin-boy-ortalamasi-kac-santim-349487
Kimse sokakta çıplak ayak yürümüyor. İllaki giyilen ayakkabılar, topuklar vs uzatıyor insanları. Sizin derdiniz kocanızın sizden kısa olması. Daha doğrusu benim burada kısa erkeklere bu şekilde laf ediyor olmam. Peki çok özel değilse sizi nasıl etkiledi bu adam, hiç mi düşünmediniz boyu da benden kısaymış diye?
Bu çocuk da mezun olduktan sonra isterse güzel bir kız bulabilir, bölüm ve meslek dolayısıyla iş ve iyi maaş garantisi var. Buna bile kapağı atmak isteyen fesat ve paragöz kızlar olacaktır. Sevgiden ziyade bir çeşit karşılıklı çıkar ilişkisi gibi. Daha sonra aralarında sevgide olabilir tabii.
hemşireleri bilirimBenim bahsettiğim çocuk öğretmendi hemşire bir kızla evlendi. Kızın onun parasına gelme ihtimali yok yani. Güzel davranmasını bilen güzel hissettiren dürüst ve akıllı bir çocuktu. Belki senin arkadaşın da böyledir.
Yani sadece parası için bakılabilir diye düşünme.
O çocuğun sana şiirler yazmasını kur yapmasını seviyordun ama başka kızla görünce gururun kırıldı sanırım her ne kadar sevmesen de...Sana aşık olduğunu peşinde dolaşacağını düşünüyordun ama "onun gibi birinin bile" kolayca vaz geçebileceği bir kız olmak zoruna gitti...
Benden iyi bilmiyorsunuz maalesef. Büyüme- Gelişme bilen bir insanım. Şuanda pediatristlerin elindeki verilere göre bahsettiğim ortalama var. Erkekler ergenliğe ortalama 2 yıl daha geç girdikleri için kadınlardan daha uzun oluyorlar. Hatta şuanda 1.65den küçük erkek boyu patolojik kabul ediliyor ve yakalanmışsa müdahele edilmesi gerekiyor. Aksi malpraktistir.
Yani ben uzunum demiyorum ama onun kadar kısa da değilim. (şimdi senden uzun diyeceksiniz ama kendi cinsine göre ortalamada kısa, ki topuklu giydiğimde rahatça geçiyorum onu.)
Hiç demagoji yapamıycam 1.65 altı cidden çok kötü erkekte.
Burda sana iyi insan olma masalları okuyanlardan hiçbiri de bakmazdı bu özelliklerde birine emin ol.
neyimizi biliyorsun anlat bakalım. malpraktisin kelime anlamını bile bilmeden 1.65 altı erkeği yakalayıp müdahele edilmemesinin bu konuya girdiğini sanıyorsun üstelik. kafan güzelmiş vallaha çok şaşkınım nöronlar arası iletişim sıkıntılı sanırsam...hemşireleri bilirimneyse gene fesat olacam konuşunca.
Ben daha vazgeçtiğini düşünmüyorum ama her an x onunla etkileşime girebilir. Kendim araya girmeyeceğim.
Tabii ki de bakmazdım, bakmadım da nitekim. Zaten 165 altı erkek de bana bakmaz kendinden kısa kızlara bakar. Konu sahibi de kısaymış.
Ama kalkıp da "ona bile parası için bakan olur, ezik, laf söyleyemiyor, boy konusunda kompleksli o yüzden kendini geliştirmiş vs vs" gibi şeyler söylenmesi hiç hoş değil. Söyleyenin kompleksini yansıtan ifadeler bunlar. Beğenmiyorsan beğenmiyorsundur, ama başka bir kızın ona ilgi göstermesini bile anormal bulmak nedir. Kaldı ki belki de arkadaşça ilgi gösteriyor aralarında birşey yok ama buna bile hakkı yok herhalde...
Lütfen kusura bak ama ikinci paragraftan sonrasını gerçekten okuyamadım.Merhaba, ben üniversitede öğrenciyim. Bir çok defa benden hoşlandığını söyleyen, şiir falan yazıp, zaman zaman çiçek gönderen bir çocuk var. Ancak fiziksel olarak çok kötü. Boyu 1.65'in altında. Açıkçası ilk kez benden hoşlandığını söylediğinde red ettikten sonra gidip aynaya baktım ben o kadar çirkin miyim diye. Çoğu ortamda da ezilen tipler varya işte o ezik tiplerden birisi. Aslında oldukça kültürlü,bilgili birebir kaldığımızda kendini iyi ifade edebilen birisi. Çok efendi, asla küfür etmez, kimseye kötü bir şey söylemez. Kesin bir dille ama kibarca birçok defa red etmeme rağmen hala etrafımda dolanıyor ve beni ikna edeceğini söylüyordu.
Neyse son olaya geçeceğimde fazla uzatmamak için önce kısaca özetleyeyim. bizim 10 kişilik bir grubumuz var takıldığımız 3 erkek 7 kız. Burada da X diye bir kız var. Sanki bu X ile biraz yakınlaştılar gibi oldu. Niye olduğunu bilmesemde bu beni aşırı huzursuz etti. Bu X de o kadar çirkin bir kız da değil. Üstelik çocuktan da biraz daha uzun. Ne gördü bu çocukta anlamadım.
Olayı anlatayım; (Yukarıdaki özetle de yetinebilirsiniz merak eden olursa diye yazdım, isteyen direk diğer paragrafa atlasın.)
Bu pazar günü pikniğe gitmiştik grupça. Gruptaki diğer erkekler Adanalı ve geçtiler bir mangalın başına bu da diğerine sonra bununla dalga geçtiler yakabilecen mi sen, millet aç kalmasın sonra. Aç kalmak istemeyen bu tarafa gelsin vs gibi. Her ortamda böyle eziklenir sesini de çıkaramaz hiç. İşinize bakın dedi sadece. Neyse bende çok acıkmıştım, aç kalmamak için Adanalı arkadaşların tarafına yanaştım usul usul. Çocukta o tarafa geçmeme bozuldu epey. Bu sırada dalga geçmeler uzayınca bu X de aa niye öyle diyorsunuz niye aç kalalım vs gibi destek çıktı buna. X'e de sen o zaman o taraftan ye aç kalırsan buraya gelme ama deyip güldüler.
Sonuç: 45 dakika geçtiğinde onların mangal yanmış sebzeler közlenmiş ve köz salatası yapılmış ilk posta tavuklar pişmişti. Bizim mangal 35. dakikada yarım şişe parfüm dökülerek zorlukla yakılmış, ateş üzerine yeni sebzeler koyulabilmişti. Bu sırada bu çocukta X'e bak burası en güzel yeri, bak bu en güzel pişen vs diye pişenlerden ona torpil yaparak verdi. 1 saat sonrasında ise onlar köfteleri atıyorken biz dışı pişmiş içi çiğ tavuk yiyorduk. Bu X kişisi de çocuğa sen hep pişircem diye hiç yiyemedin canım yaa diyerek özenle kemikleri ayıklayıp salatasını falanda koyarak güzelce ekmek arası yapıp verdi. Pikniğin sonuna kadar epey yakınlaştı bunlar selfie çekmeler, snap atmalar vs. Bu sıradada bu çocuk adanalılara tek bir laf bile sokmadı. Ya da artık tırstıda bir şey mi diyemedi bilmiyorum
Benim merak ettiğim bu X bu çocukta ne buldu. Kendinden daha kısa erkekle çıkılır mı(Benden uzun ama Xden kısa) ? Ve asıl soru bu benim niye bozulmama neden oldu. Dün gece sinirimden zor uyudum. Acaba bende bir şeyler mi hissediyorum yoksa sadece ilgilenmesi mi hoşuma gitti?
Sizce fiziksel olarak etkilenmeme rağmen, ona bir şans vermeli miyim? Çünkü bana göre bir erkek en az 1.70 olmalı. Bu 1.65 in altında ve dış görünüş olarak oğlan çocuğuna benziyor, asla yaşının ağırlığını gösteren bir tipi yok. Belki karakter olarak diğer erkeklerden daha oturmuş olabilir ama hiç tipi olmaz mı ya? Kafam çok karışık. Yaşım 22 onun 23 bu arada.
neyimizi biliyorsun anlat bakalım. malpraktisin kelime anlamını bile bilmeden 1.65 altı erkeği yakalayıp müdahele edilmemesinin bu konuya girdiğini sanıyorsun üstelik. kafan güzelmiş vallaha çok şaşkınım nöronlar arası iletişim sıkıntılı sanırsam...
hemşireleri bilirimneyse gene fesat olacam konuşunca.
Ben daha vazgeçtiğini düşünmüyorum ama her an x onunla etkileşime girebilir. Kendim araya girmeyeceğim.
Doktora bu nedenle başvurup, müdahele edilmemiş ise ve bu hasta dava açarsa kazanabilir. Bir daha baktım erkekte 1.65 kadında 1.55 demiştim kadın 1.50 olacakmış.
Sanırım hemşiresiniz tartışmak istemiyorum. Sizde neleri kast ettiğimi biliyorsunuzdur zaten. ( Bütün hemşireler öyledir anlamında demiyorum)
nasil bilirmissin bakalim soylede bizde bilelimhemşireleri bilirimneyse gene fesat olacam konuşunca.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?