Ortamı olmadığından değil, maddi durumu iyi aslında başka insanlarla da takıldığını biliyorum(sosyal medyadan). Bizim peşimize çok büyük ihtimalle benden hoşlandığı ve yakınlaşıp zaman geçirebilmek için geliyor.
Bu ne saçma sapan bi yazı ya.
Senin mantığına göre sadece çirkinler çirkinlerden mi hoşlanabilir yani?
Ne utanç verici ve aşağılayıcı bi düşünce.
Tipin çirkin mi bilemem de düşüncelerin kesinlikle çirkin.
Sen kimseden üstün değilsin.
Burda da gelip bi "çirkin" tarafından neden ikinci plana atıldığını mı soruyosun?
Kısa boylu ezik insan kişisi sana da merhaba
*Sana yapılmasını istemediğin bir şeyi başkasına yapma. Derler.
Allah askina boyun kac ?Yahu çocuğun yüzüne bir şey dediğim yok. İçimden geçeni söyledim sadece üsluptan dolayı burada bu kadar tepki geliyor. Türkiye'de kadınların boy ortalaması 1.60 erkeklerin 1.73. Ben ortalamaya göre gayet normalim. Bu tarz yorumlar çok geldi ne olduğunu bilmesem inanacam da neyse...
Yahu çocuğun yüzüne bir şey dediğim yok. İçimden geçeni söyledim sadece üsluptan dolayı burada bu kadar tepki geliyor. Türkiye'de kadınların boy ortalaması 1.60 erkeklerin 1.73. Ben ortalamaya göre gayet normalim. Bu tarz yorumlar çok geldi ne olduğunu bilmesem inanacam da neyse...
Peki istemiyorsun madem niye x'le yakınlaşmaları ilgini çekti ve rahatsız etti.yani tamam dış görünüşü seni rahatsız ettiyse istemiyorsan kapa o sayfayı karşı taraf ne bulduysa buldu karakterli ve donanımlıysa bu bile yeterMerhaba, ben üniversitede öğrenciyim. Bir çok defa benden hoşlandığını söyleyen, şiir falan yazıp, zaman zaman çiçek gönderen bir çocuk var. Ancak fiziksel olarak çok kötü. Boyu 1.65'in altında. Açıkçası ilk kez benden hoşlandığını söylediğinde red ettikten sonra gidip aynaya baktım ben o kadar çirkin miyim diye. Çoğu ortamda da ezilen tipler varya işte o ezik tiplerden birisi. Aslında oldukça kültürlü,bilgili birebir kaldığımızda kendini iyi ifade edebilen birisi. Çok efendi, asla küfür etmez, kimseye kötü bir şey söylemez. Kesin bir dille ama kibarca birçok defa red etmeme rağmen hala etrafımda dolanıyor ve beni ikna edeceğini söylüyordu.
Neyse son olaya geçeceğimde fazla uzatmamak için önce kısaca özetleyeyim. bizim 10 kişilik bir grubumuz var takıldığımız 3 erkek 7 kız. Burada da X diye bir kız var. Sanki bu X ile biraz yakınlaştılar gibi oldu. Niye olduğunu bilmesemde bu beni aşırı huzursuz etti. Bu X de o kadar çirkin bir kız da değil. Üstelik çocuktan da biraz daha uzun. Ne gördü bu çocukta anlamadım.
Olayı anlatayım; (Yukarıdaki özetle de yetinebilirsiniz merak eden olursa diye yazdım, isteyen direk diğer paragrafa atlasın.)
Bu pazar günü pikniğe gitmiştik grupça. Gruptaki diğer erkekler Adanalı ve geçtiler bir mangalın başına bu da diğerine sonra bununla dalga geçtiler yakabilecen mi sen, millet aç kalmasın sonra. Aç kalmak istemeyen bu tarafa gelsin vs gibi. Her ortamda böyle eziklenir sesini de çıkaramaz hiç. İşinize bakın dedi sadece. Neyse bende çok acıkmıştım, aç kalmamak için Adanalı arkadaşların tarafına yanaştım usul usul. Çocukta o tarafa geçmeme bozuldu epey. Bu sırada dalga geçmeler uzayınca bu X de aa niye öyle diyorsunuz niye aç kalalım vs gibi destek çıktı buna. X'e de sen o zaman o taraftan ye aç kalırsan buraya gelme ama deyip güldüler.
Sonuç: 45 dakika geçtiğinde onların mangal yanmış sebzeler közlenmiş ve köz salatası yapılmış ilk posta tavuklar pişmişti. Bizim mangal 35. dakikada yarım şişe parfüm dökülerek zorlukla yakılmış, ateş üzerine yeni sebzeler koyulabilmişti. Bu sırada bu çocukta X'e bak burası en güzel yeri, bak bu en güzel pişen vs diye pişenlerden ona torpil yaparak verdi. 1 saat sonrasında ise onlar köfteleri atıyorken biz dışı pişmiş içi çiğ tavuk yiyorduk. Bu X kişisi de çocuğa sen hep pişircem diye hiç yiyemedin canım yaa diyerek özenle kemikleri ayıklayıp salatasını falanda koyarak güzelce ekmek arası yapıp verdi. Pikniğin sonuna kadar epey yakınlaştı bunlar selfie çekmeler, snap atmalar vs. Bu sıradada bu çocuk adanalılara tek bir laf bile sokmadı. Ya da artık tırstıda bir şey mi diyemedi bilmiyorum
Benim merak ettiğim bu X bu çocukta ne buldu. Kendinden daha kısa erkekle çıkılır mı(Benden uzun ama Xden kısa) ? Ve asıl soru bu benim niye bozulmama neden oldu. Dün gece sinirimden zor uyudum. Acaba bende bir şeyler mi hissediyorum yoksa sadece ilgilenmesi mi hoşuma gitti?
Sizce fiziksel olarak etkilenmeme rağmen, ona bir şans vermeli miyim? Çünkü bana göre bir erkek en az 1.70 olmalı. Bu 1.65 in altında ve dış görünüş olarak oğlan çocuğuna benziyor, asla yaşının ağırlığını gösteren bir tipi yok. Belki karakter olarak diğer erkeklerden daha oturmuş olabilir ama hiç tipi olmaz mı ya? Kafam çok karışık. Yaşım 22 onun 23 bu arada.
çok teşekkür ediyorum sonunda objektif bakabilen birisi geldi.Hiç demagoji yapamıycam 1.65 altı cidden çok kötü erkekte.
Burda sana iyi insan olma masalları okuyanlardan hiçbiri de bakmazdı bu özelliklerde birine emin ol.
dediğim gibi milletin dürüst davranmadığını düşünüyorum. Bekara karı boşamak kolay, aynı şekilde davulun sesi de uzaktan hoş geliyor. Kendileri böyle bir durumla karşı karşıya kalsaydı rahatça o yorumları yazabilirler miydi orası soru işareti bende. Zaten fiziksel olarak etkilenemediğim yazdım konunun bir takım yararları da oldu bana. Sağ olsunlar yardımcı olmaya çalışan arkadaşlar da oldu.
Sana olan ilgisini kıskanıyorsun yani ondan hoşlanmasan bile yaptıkları ilgisi egonu besliyordu hoşuna gidiyordu. Şimdi de o ilgiyi kıskanıyorsun bu yani. Yoksa ondan hoşlandığın falan yok.
Yalnız sana diyim, o çocuk anasının gözü bakyumuşak atın çiftesi pek olur.Öyleleri hiç göründüğü gibi olmayabiliyor.
Üni deyken biraz boydan kısa bir çocuk vardı tipi böyle aynı tariflediğin gibi, boncuk dağıtan, duygusal bir tipti. "Ayy yazıkk" olurdu kızlar. Çocuk mezun oldu, atandı, gittiği yerden bebek gibi bi kızla evlendi...
Ne ortammış arkadaş. Bence çocukda da biraz aptallık var ne diye ezdiriyor kendini sizin gibilere. Ayıp ya senin o ortamı kordine ediyo dedigin o çocugu eziyo dedigin tipler zibidinin dik alası. Nefret ederim arkadaşıni kücük düsürmeye calısan insanlardan. birilerinin üzerine basarak yükselmeye calısan tiplerden başkası değilsıniz.sanırım haklısın. Fiziksel olarak hitap etmese de kafa yapısı olarak beni etkiliyor. Düşünce tarzı çok değişik. ezik dediğim, ortamlardaki diğer erkekler tarafından eziliyor genelde. Her ortamda ortamı domine eden birileri olur bilirsiniz bir de son sırada kimse davet etmese bile milletin peşine takılıp gezen olur. Bu çocuk bizim ortamda o son sıradaki peşe takılıp gezen işte. Ama başka ortamları nasıl bilmiyorum.
Cümlelerin çok itici çocuk özgüveni yüksek bir çocuk kimseyi takmamis siz ise arkadaşlarınızla bir okadar takıntılı anı yaşayamayan insanları eleştirmek için eleştiren ergenimsi tiplemeleri canlandırdınız gözümdeAcaba istiyor muyum yoksa sadece ilgilenmesi mi hoşuma gidiyordu. Kendime itiraf etmekte zorlansamda dün gece sinirden zor uyudum.
Şimdi bunca kadın içinden bir kadın çıkıp benim kocam/sevgilim 1.65 altında derse ne diyeceksiniz?Hiç demagoji yapamıycam 1.65 altı cidden çok kötü erkekte.
Burda sana iyi insan olma masalları okuyanlardan hiçbiri de bakmazdı bu özelliklerde birine emin ol.
Ne ortammış arkadaş. Bence çocukda da biraz aptallık var ne diye ezdiriyor kendini sizin gibilere. Ayıp ya senin o ortamı kordine ediyo dedigin o çocugu eziyo dedigin tipler zibidinin dik alası. Nefret ederim arkadaşıni kücük düsürmeye calısan insanlardan. birilerinin üzerine basarak yükselmeye calısan tiplerden başkası değilsıniz.
Sana gelince canım cocugun sana olan hoslantısına saygi duyman gerekir. Hemen hemen herkesin hic hoslanmadigi insanlar kendilerinden hoslanmis olabilir. Bu durumda karsi tarafi incitmemek gerekir. Günah. Kalbine söz gecirememis ve senin gibi güzeller güzeline asik olmus. Sen onun sevgisini haketmiyosun rahat birak cocugu istedigi ile takilsin.
O cocuk adina cidden cok uzuldum arkadaslarinjn kendisi hakkinda ne dusundugunu bilse yuzunuze bile bakmazdi.
Benim bölumumdede vardi senin grubun gibj bir grup ve o grubun pesine takilan sana asik olan gibj bj cocuk cocukla o kadar dalga gecerlerdiki cocugu görunce kahkalar havada ucusurdu. Neyse bu cocuk mufettis oldu simdi onunla dalga gecenlerede iyi bi kapak yapti. Anliyacagin senin ezikledigin cocuk yarin saygin bir insan olabilir bi ihtimal ve sizin gjbilerden bir halt olmaz iste bu kesin.
Kendine yakisikli bi zibidi sec grubundan tabi bakan varsa yuzune olsaydi ezigi kaybetmen bu kadar koymazdi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?