Fiziksel olarak etkilenilemeyen erkek??

cnm benim X ile onlar coktan yakinlasti ve o tren kacti cok hayal kurma cicim

Kısa boylu ezik insan kişisi sana da merhaba

*Sana yapılmasını istemediğin bir şeyi başkasına yapma. Derler.

Yahu çocuğun yüzüne bir şey dediğim yok. İçimden geçeni söyledim sadece üsluptan dolayı burada bu kadar tepki geliyor. Türkiye'de kadınların boy ortalaması 1.60 erkeklerin 1.73. Ben ortalamaya göre gayet normalim. Bu tarz yorumlar çok geldi ne olduğunu bilmesem inanacam da neyse...

Allah askina boyun kac ?

o x'e bravo. sizin hicbirinizde olmayan insanlik onda varmis. sen aralarina girme cunku o cocugu hak etmiyorsun. ikisi cok mutlu olurlar.

Bir insandan önce etkilenilmesi gerek sevgili olmak için buna sonuna kadar katılıyorum. amaaa.. etkilendin mi? hayır. e sorun ne? neden hoşlanmadın diye sürekli hakaret etme gereği duyuyorsun ki. güzellik yakışıklılık asla genel kanı olamaz. ve bir ilişkide saygı, güven, zeka uyumu, iyi hissetme en önemli olan şeyler bunlardır. seni merak ediyor mu, ne yaptığını bilmek istiyor mu, sesini duymadan uyur mu özler mi sesini.. bak daha tipe gelemedim..

Ruhunuz öyle çirkin ki dilerim diğer kızla yakınlaşmışlardır. Üzgünüm ama siz ne şiirler göndermeyi ne de saf ve temiz ilgiyi hak etmiyorsunuz.

Sana olan ilgisini kıskanıyorsun yani ondan hoşlanmasan bile yaptıkları ilgisi egonu besliyordu hoşuna gidiyordu. Şimdi de o ilgiyi kıskanıyorsun bu yani. Yoksa ondan hoşlandığın falan yok.
Yalnız sana diyim, o çocuk anasının gözü bak yumuşak atın çiftesi pek olur.Öyleleri hiç göründüğü gibi olmayabiliyor.
Üni deyken biraz boydan kısa bir çocuk vardı tipi böyle aynı tariflediğin gibi, boncuk dağıtan, duygusal bir tipti. "Ayy yazıkk" olurdu kızlar. Çocuk mezun oldu, atandı, gittiği yerden bebek gibi bi kızla evlendi...

Son düzenleme:
Begenmiyorsun. Istemiyorsunda. Kzilarin tipik hislrri. Ben istemesemde hep benim.pesimde gezsin. Benden baskasini begenmesin. Sen senin pesinden okadar kosupta bianda baskasina yonelmesini yediremedin kedine. Yani, hani bana asikti 1 gunde ne oldu gibisinden.
Hirslanmissin sadece.

Peki istemiyorsun madem niye x'le yakınlaşmaları ilgini çekti ve rahatsız etti.yani tamam dış görünüşü seni rahatsız ettiyse istemiyorsan kapa o sayfayı karşı taraf ne bulduysa buldu karakterli ve donanımlıysa bu bile yeter

Hiç demagoji yapamıycam 1.65 altı cidden çok kötü erkekte.
Burda sana iyi insan olma masalları okuyanlardan hiçbiri de bakmazdı bu özelliklerde birine emin ol.

Burda sana iyi insan olma masalları okuyanlardan hiçbiri de bakmazdı bu özelliklerde birine emin ol.
çok teşekkür ediyorum sonunda objektif bakabilen birisi geldi.

Sen bu konuyu ne icin actin? Sadece olumlu yorumlar almak icinmi? Hep beraber o x'i kötüliyelim mi diye? Kac kisi ayni yorumu yazmis, hepsi iki yüzlü bi senmi dogrusun? Burdan bile ne kadar kibirli bir insan oldugun belli.

Burda kimse begenmedigin insan ile beraber ol demiyor. Ancak senin yaptigin sadece begenmemek degil, o kisiyi yerden yere vurmusun. O cocuk ile alay edilirken sende bir cift laf edebilirdin, ancak sende o alay edenlerin tarafini tutmussun. Bu yaptigin gercekten cok cirkin hareketler. Lise zamaninda cocuklarin bu kadar acimasiz oldugunu biliyorum ancak gelmissin 22 yasina, hic yakismiyor bu davranislar güya olgun olacak bir insana.

Bide o cocugu yerden yere vurman yetmiyormus gibi, bide ilgi kaynagin yok oldugu icin üzülüyorsun. Seninki bastan sona kadar sadece begenmemek degil, seninki kibir ve simariklik. Ondan dolayi gercekten bu cocuktan uzak dur.

Bu çocuk da mezun olduktan sonra isterse güzel bir kız bulabilir, bölüm ve meslek dolayısıyla iş ve iyi maaş garantisi var. Buna bile kapağı atmak isteyen fesat ve paragöz kızlar olacaktır. Sevgiden ziyade bir çeşit karşılıklı çıkar ilişkisi gibi. Daha sonra aralarında sevgide olabilir tabii.

Ne ortammış arkadaş. Bence çocukda da biraz aptallık var ne diye ezdiriyor kendini sizin gibilere. Ayıp ya senin o ortamı kordine ediyo dedigin o çocugu eziyo dedigin tipler zibidinin dik alası. Nefret ederim arkadaşıni kücük düsürmeye calısan insanlardan. birilerinin üzerine basarak yükselmeye calısan tiplerden başkası değilsıniz.

Sana gelince canım cocugun sana olan hoslantısına saygi duyman gerekir. Hemen hemen herkesin hic hoslanmadigi insanlar kendilerinden hoslanmis olabilir. Bu durumda karsi tarafi incitmemek gerekir. Günah. Kalbine söz gecirememis ve senin gibi güzeller güzeline asik olmus. Sen onun sevgisini haketmiyosun rahat birak cocugu istedigi ile takilsin.
O cocuk adina cidden cok uzuldum arkadaslarinjn kendisi hakkinda ne dusundugunu bilse yuzunuze bile bakmazdi.
Benim bölumumdede vardi senin grubun gibj bir grup ve o grubun pesine takilan sana asik olan gibj bj cocuk cocukla o kadar dalga gecerlerdiki cocugu görunce kahkalar havada ucusurdu. Neyse bu cocuk mufettis oldu simdi onunla dalga gecenlerede iyi bi kapak yapti. Anliyacagin senin ezikledigin cocuk yarin saygin bir insan olabilir bi ihtimal ve sizin gjbilerden bir halt olmaz iste bu kesin.
Kendine yakisikli bi zibidi sec grubundan tabi bakan varsa yuzune olsaydi ezigi kaybetmen bu kadar koymazdi.

Acaba istiyor muyum yoksa sadece ilgilenmesi mi hoşuma gidiyordu. Kendime itiraf etmekte zorlansamda dün gece sinirden zor uyudum.
Cümlelerin çok itici çocuk özgüveni yüksek bir çocuk kimseyi takmamis siz ise arkadaşlarınızla bir okadar takıntılı anı yaşayamayan insanları eleştirmek için eleştiren ergenimsi tiplemeleri canlandırdınız gözümde

Şimdi bunca kadın içinden bir kadın çıkıp benim kocam/sevgilim 1.65 altında derse ne diyeceksiniz?
Adamın parasını pulunu sorarsınız muhtemelen.
O kafalar öyle çalışıyo çünkü.
O boyda bi adamın GERÇEKTEN sevilebileceğine inanmamak sizin özrünüz. M MissCyg

Haklı olduğunuz bir konu var. Bu tür silik tipler daha çok hırs yaparak hayatta daha çok başarılı olabiliyorlar. Ama yitip giden gençliğin acısını çıkaracak kadar mutlu olabiliyorlar mı yoksa hırs küpü olarak mı yaşıyorlar bilemicem...

sizinki 1.65 in altında galiba ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…