- 18 Aralık 2010
- 1.350
- 3.887
- 333
Merhaba, ben üniversitede öğrenciyim. Bir çok defa benden hoşlandığını söyleyen, şiir falan yazıp, zaman zaman çiçek gönderen bir çocuk var. Ancak fiziksel olarak çok kötü. Boyu 1.65'in altında. Açıkçası ilk kez benden hoşlandığını söylediğinde red ettikten sonra gidip aynaya baktım ben o kadar çirkin miyim diye. Çoğu ortamda da ezilen tipler varya işte o ezik tiplerden birisi. Aslında oldukça kültürlü,bilgili birebir kaldığımızda kendini iyi ifade edebilen birisi. Çok efendi, asla küfür etmez, kimseye kötü bir şey söylemez. Kesin bir dille ama kibarca birçok defa red etmeme rağmen hala etrafımda dolanıyor ve beni ikna edeceğini söylüyordu.
Neyse son olaya geçeceğimde fazla uzatmamak için önce kısaca özetleyeyim. bizim 10 kişilik bir grubumuz var takıldığımız 3 erkek 7 kız. Burada da X diye bir kız var. Sanki bu X ile biraz yakınlaştılar gibi oldu. Niye olduğunu bilmesemde bu beni aşırı huzursuz etti. Bu X de o kadar çirkin bir kız da değil. Üstelik çocuktan da biraz daha uzun. Ne gördü bu çocukta anlamadım.
Olayı anlatayım; (Yukarıdaki özetle de yetinebilirsiniz merak eden olursa diye yazdım, isteyen direk diğer paragrafa atlasın.)
Bu pazar günü pikniğe gitmiştik grupça. Gruptaki diğer erkekler Adanalı ve geçtiler bir mangalın başına bu da diğerine sonra bununla dalga geçtiler yakabilecen mi sen, millet aç kalmasın sonra. Aç kalmak istemeyen bu tarafa gelsin vs gibi. Her ortamda böyle eziklenir sesini de çıkaramaz hiç. İşinize bakın dedi sadece. Neyse bende çok acıkmıştım, aç kalmamak için Adanalı arkadaşların tarafına yanaştım usul usul. Çocukta o tarafa geçmeme bozuldu epey. Bu sırada dalga geçmeler uzayınca bu X de aa niye öyle diyorsunuz niye aç kalalım vs gibi destek çıktı buna. X'e de sen o zaman o taraftan ye aç kalırsan buraya gelme ama deyip güldüler.
Sonuç: 45 dakika geçtiğinde onların mangal yanmış sebzeler közlenmiş ve köz salatası yapılmış ilk posta tavuklar pişmişti. Bizim mangal 35. dakikada yarım şişe parfüm dökülerek zorlukla yakılmış, ateş üzerine yeni sebzeler koyulabilmişti. Bu sırada bu çocukta X'e bak burası en güzel yeri, bak bu en güzel pişen vs diye pişenlerden ona torpil yaparak verdi. 1 saat sonrasında ise onlar köfteleri atıyorken biz dışı pişmiş içi çiğ tavuk yiyorduk. Bu X kişisi de çocuğa sen hep pişircem diye hiç yiyemedin canım yaa diyerek özenle kemikleri ayıklayıp salatasını falanda koyarak güzelce ekmek arası yapıp verdi. Pikniğin sonuna kadar epey yakınlaştı bunlar selfie çekmeler, snap atmalar vs. Bu sıradada bu çocuk adanalılara tek bir laf bile sokmadı. Ya da artık tırstıda bir şey mi diyemedi bilmiyorum
Benim merak ettiğim bu X bu çocukta ne buldu. Kendinden daha kısa erkekle çıkılır mı(Benden uzun ama Xden kısa) ? Ve asıl soru bu benim niye bozulmama neden oldu. Dün gece sinirimden zor uyudum. Acaba bende bir şeyler mi hissediyorum yoksa sadece ilgilenmesi mi hoşuma gitti?
Sizce fiziksel olarak etkilenmeme rağmen, ona bir şans vermeli miyim? Çünkü bana göre bir erkek en az 1.70 olmalı. Bu 1.65 in altında ve dış görünüş olarak oğlan çocuğuna benziyor, asla yaşının ağırlığını gösteren bir tipi yok. Belki karakter olarak diğer erkeklerden daha oturmuş olabilir ama hiç tipi olmaz mı ya? Kafam çok karışık. Yaşım 22 onun 23 bu arada.
Haklı olduğunuz bir konu var. Bu tür silik tipler daha çok hırs yaparak hayatta daha çok başarılı olabiliyorlar. Ama yitip giden gençliğin acısını çıkaracak kadar mutlu olabiliyorlar mı yoksa hırs küpü olarak mı yaşıyorlar bilemicem...
Hiç demagoji yapamıycam 1.65 altı cidden çok kötü erkekte.
Burda sana iyi insan olma masalları okuyanlardan hiçbiri de bakmazdı bu özelliklerde birine emin ol.
doğruyu söyleyince 9 köyden kovuluyorum. Ama öyle yani, yaşayamadıkları şeyler için hırs yapıp daha çok kendilerini geliştiriyorlar.nasil bir insanlar toplulugusunuz siz ya.
ne tarz dusunceler bunlar?
bu tur silik tipler falan?
cocuk gelmis sana acilmis reddetmissin, bi daha pesinden baskasiyla yakinlasmasina laf atmalar, arkasindan ezik demeler.
universite akuyorsun azcik kafanin icindeki organi kullanmasi tavsiye ederim, en azindan cabalayabilirsin
Yahu bu yalana cidden inanıyor musun ? 1950 yılında yapılmış olması muhtemel bu araştırma sonucunu da nerde kompleksli bir kız varsa direk öne sürüyor. 160 boyunda kız orta boylu değil düpedüz kısa boyldur.Yahu çocuğun yüzüne bir şey dediğim yok. İçimden geçeni söyledim sadece üsluptan dolayı burada bu kadar tepki geliyor. Türkiye'de kadınların boy ortalaması 1.60 erkeklerin 1.73. Ben ortalamaya göre gayet normalim. Bu tarz yorumlar çok geldi ne olduğunu bilmesem inanacam da neyse...
doğruyu söyleyince 9 köyden kovuluyorum. Ama öyle yani, yaşayamadıkları şeyler için hırs yapıp daha çok kendilerini geliştiriyorlar.
Yahu bu yalana cidden inanıyor musun ? 1950 yılında yapılmış olması muhtemel bu araştırma sonucunu da nerde kompleksli bir kız varsa direk öne sürüyor. 160 boyunda kız orta boylu değil düpedüz kısa boyldur.
Ortalıkta bu kadar uzun boylu kız varken ortalamanın 160 olabilmesi için 140'ların falan da çok olması gerekir. Etrafında kaç arkadaşın senden kısa? Ben söyleyim 2'dir, 3'tür. Kesinlikle yeni nesilde ortalama 160 değildir. Bu arada o ortalamaya orta yaştan sonra boyu 4-5 cm kısalan teyzeler de alınıyor biliyorsun değil ni ?
Şu an genç bir insan 160'sa direk kısadır.
Yani kısa boylu olmak kötü bişey değil bunu asla söylemedim ama "ben normalim o kısa" demeniz de saçma. İkiniz de kısa boylusunuz önce bunu kabulenin.
Şahsen sizin gibi "insanların dıl görünüşüne önem veren biri" olsam ve 173 boyunda bir erkek olsam 160 boyunda kızla çıkmazdım.
Kendinizi savunun ama lütfen sizin de fiziken o çocuktan üstün olmadığınızı kabul edin.
Her yorumunuzun şaka gibi olmasıBu çocuk da mezun olduktan sonra isterse güzel bir kız bulabilir, bölüm ve meslek dolayısıyla iş ve iyi maaş garantisi var. Buna bile kapağı atmak isteyen fesat ve paragöz kızlar olacaktır. Sevgiden ziyade bir çeşit karşılıklı çıkar ilişkisi gibi. Daha sonra aralarında sevgide olabilir tabii.
Yahu bu yalana cidden inanıyor musun ? 1950 yılında yapılmış olması muhtemel bu araştırma sonucunu da nerde kompleksli bir kız varsa direk öne sürüyor. 160 boyunda kız orta boylu değil düpedüz kısa boyldur.
Ortalıkta bu kadar uzun boylu kız varken ortalamanın 160 olabilmesi için 140'ların falan da çok olması gerekir. Etrafında kaç arkadaşın senden kısa? Ben söyleyim 2'dir, 3'tür. Kesinlikle yeni nesilde ortalama 160 değildir. Bu arada o ortalamaya orta yaştan sonra boyu 4-5 cm kısalan teyzeler de alınıyor biliyorsun değil ni ?
Şu an genç bir insan 160'sa direk kısadır.
Yani kısa boylu olmak kötü bişey değil bunu asla söylemedim ama "ben normalim o kısa" demeniz de saçma. İkiniz de kısa boylusunuz önce bunu kabulenin.
Şahsen sizin gibi "insanların dıl görünüşüne önem veren biri" olsam ve 173 boyunda bir erkek olsam 160 boyunda kızla çıkmazdım.
Kendinizi savunun ama lütfen sizin de fiziken o çocuktan üstün olmadığınızı kabul edin.
Yahu çocuğun yüzüne bir şey dediğim yok. İçimden geçeni söyledim sadece üsluptan dolayı burada bu kadar tepki geliyor. Türkiye'de kadınların boy ortalaması 1.60 erkeklerin 1.73. Ben ortalamaya göre gayet normalim. Bu tarz yorumlar çok geldi ne olduğunu bilmesem inanacam da neyse...
Sanırım kendi boy standartlarınızdan oluşan bir çevrede bulunuyorsun ve boyunuz normal geliyor . Benim boyum 1.72 voleybolcu arkadaşlarımın omuzuna geliyordum hangi normallikten söz ediyorsun konu sahibi ?
Güncel bilgi yaniBenden iyi bilmiyorsunuz maalesef. Büyüme- Gelişme bilen bir insanım. Şuanda pediatristlerin elindeki verilere göre bahsettiğim ortalama var. Erkekler ergenliğe ortalama 2 yıl daha geç girdikleri için kadınlardan daha uzun oluyorlar. Hatta şuanda 1.65den küçük erkek boyu patolojik kabul ediliyor ve yakalanmışsa müdahele edilmesi gerekiyor. Aksi malpraktistir.
Yani ben uzunum demiyorum ama onun kadar kısa da değilim. (şimdi senden uzun diyeceksiniz ama kendi cinsine göre ortalamada kısa, ki topuklu giydiğimde rahatça geçiyorum onu.)
Türkiye standartlarındaki normallikten söz ediyorum. Endokrincilerin kabul ettiği sınır kadında 1.55 erkekte 1.65(Bunların altına müdahele ediliyor ilaçla) ve Türkiye ortalama boyları da daha öncede söyledim kadın 1.60 erkek 1.73. Bu sayıları uydurmuyorum ya da kafamdan sallamıyorum, araştırırsanız bulabilirsiniz.
Güncel bilgi yanianlıyorum
İstanbulun orta yerinde yaşıyorum her coğrafyadan insan tanıyorum ama sizden kısa kız niyeyse göremiyorum.
Neyse yaşayamadığımız şeyler yüzünden hırs yaptığımızı ve o boyda bir erkeğe ancak parası yüzünden bakılabileceğini yazmışsınız.
Kocam benden 7 cm kısa. Çünkü ömrümde beni hiç benim boyumda bir erkek beğenmedi ve kocamın amerikan merkez bankasında hissesi var
Dermişim
Canim nedenyasamasin gencligini gayette o grupla ilisigini kesince mutlu mesut yasadi sevgilileri oldu.Haklı olduğunuz bir konu var. Bu tür silik tipler daha çok hırs yaparak hayatta daha çok başarılı olabiliyorlar. Ama yitip giden gençliğin acısını çıkaracak kadar mutlu olabiliyorlar mı yoksa hırs küpü olarak mı yaşıyorlar bilemicem...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?