Fiziksel olarak etkilenilemeyen erkek??

İlla ki örnekleri vardır ben geneli konuşuyorum hanımefendi. Benim için karşı cinste dış görünüş önemli. İçi iyi olsun insan olsun bla bla bla kimse zaten "yakışıklı olsun ama taş kalpli olsun beni yerden yere vursun iki kelimeyi bir araya getiremeyen cahilin biri olsun ama yakışıklı olsun" demiyor ama karşı cinsle ilişkide her zaman ilk kriter dış görünüştür. Üzgünüm insanın doğasını ben yaratmadım "neden dış görünüş önemseniyor" siteminin muhatabı ben değilim bu yüzden.

Ayrıca tamam mutlaka vardır o boyda erkeğe bakan kadın da, siz de kabul etmelisiniz ki kendisi hayatta bakmayacağı tiplerden için "ya canım bence tipe bakma iyi çocuksa daha ne" diye duyar kasan çok kadın var, lafım daha çok onlaraydı.

Herkes duyar kasıyor herkes çok olgun herkes sadece insanlığa değer veriyor. İnternette bu böyle olduğuna göre ben galiba dışarda farklı bir evrende yaşıyor, bambaşka bir insan ırkıyla muhatap oluyorum.

Tanıya tanıya sevmiş olabilirsiniz .Hissettiğiniz kıskançlık durup dururken kimse kimsenin ilgisini kıskanmaz . Herkes mangal ustası olacak diyede birşey yok . Onunda ustası olduğu başka yetenekleri vardır . Bu kadar şikayet edeceğinize mangalı siz yapsaydınız keşke .

nasil bir insanlar toplulugusunuz siz ya.
ne tarz dusunceler bunlar?
bu tur silik tipler falan?
cocuk gelmis sana acilmis reddetmissin, bi daha pesinden baskasiyla yakinlasmasina laf atmalar, arkasindan ezik demeler.
universite akuyorsun azcik kafanin icindeki organi kullanmasi tavsiye ederim, en azindan cabalayabilirsin

Hiç demagoji yapamıycam 1.65 altı cidden çok kötü erkekte.
Burda sana iyi insan olma masalları okuyanlardan hiçbiri de bakmazdı bu özelliklerde birine emin ol.

soz konusu konu sahibesiniz boyuda 1.60 hatta daha dusuk olma ihtimalide yusek, buda bir not olarak kalsin burda...

doğruyu söyleyince 9 köyden kovuluyorum. Ama öyle yani, yaşayamadıkları şeyler için hırs yapıp daha çok kendilerini geliştiriyorlar.

Yahu bu yalana cidden inanıyor musun ? 1950 yılında yapılmış olması muhtemel bu araştırma sonucunu da nerde kompleksli bir kız varsa direk öne sürüyor. 160 boyunda kız orta boylu değil düpedüz kısa boyldur.

Ortalıkta bu kadar uzun boylu kız varken ortalamanın 160 olabilmesi için 140'ların falan da çok olması gerekir. Etrafında kaç arkadaşın senden kısa? Ben söyleyim 2'dir, 3'tür. Kesinlikle yeni nesilde ortalama 160 değildir. Bu arada o ortalamaya orta yaştan sonra boyu 4-5 cm kısalan teyzeler de alınıyor biliyorsun değil ni ?

Şu an genç bir insan 160'sa direk kısadır.

Yani kısa boylu olmak kötü bişey değil bunu asla söylemedim ama "ben normalim o kısa" demeniz de saçma. İkiniz de kısa boylusunuz önce bunu kabulenin.

Şahsen sizin gibi "insanların dış görünüşüne önem veren biri" olsam ve 173 boyunda bir erkek olsam 160 boyunda kızla çıkmazdım.

Kendinizi savunun ama lütfen sizin de fiziken o çocuktan üstün olmadığınızı kabul edin.

zaytung haberi gibi kizlarla dolu etraf son zmnlarda :)
"daha hicbirseyi basardigi gorulmemis universite ogrencisi A.K. en hayatta guzeline layik oldugunu dusunuyor"
cok gulmustum, halen daha boylelerini gordukce guluyorum :)

kimse sana o cocugu begenmiyorsun diye laf etmedi. benimde begenmedigim kisiler oldu hayatimda bende kendimden kisa birini istemem. ama sen bildigin eziyorsun. sen begenmiyorsun diye kimsenin begenmeyecegini dusunuyor ve buna sasiriyorsun. hatta onu begenenenler sadece parasina gelir diyorsun. afedersinde hi taraflarin kalkmis belli.

Her yorumunuzun şaka gibi olması

Benden iyi bilmiyorsunuz maalesef. Büyüme- Gelişme bilen bir insanım. Şuanda pediatristlerin elindeki verilere göre bahsettiğim ortalama var. Erkekler ergenliğe ortalama 2 yıl daha geç girdikleri için kadınlardan daha uzun oluyorlar. Hatta şuanda 1.65den küçük erkek boyu patolojik kabul ediliyor ve yakalanmışsa müdahele edilmesi gerekiyor. Aksi malpraktistir.

Yani ben uzunum demiyorum ama onun kadar kısa da değilim. (şimdi senden uzun diyeceksiniz ama kendi cinsine göre ortalamada kısa, ki topuklu giydiğimde rahatça geçiyorum onu.)

Sanırım kendi boy standartlarınızdan oluşan bir çevrede bulunuyorsun ve boyunuz normal geliyor . Benim boyum 1.72 voleybolcu arkadaşlarımın omuzuna geliyordum hangi normallikten söz ediyorsun konu sahibi ?

Sanırım kendi boy standartlarınızdan oluşan bir çevrede bulunuyorsun ve boyunuz normal geliyor . Benim boyum 1.72 voleybolcu arkadaşlarımın omuzuna geliyordum hangi normallikten söz ediyorsun konu sahibi ?

Türkiye standartlarındaki normallikten söz ediyorum. Endokrincilerin kabul ettiği sınır kadında 1.55 erkekte 1.65(Bunların altına müdahele ediliyor ilaçla) ve Türkiye ortalama boyları da daha öncede söyledim kadın 1.60 erkek 1.73. Bu sayıları uydurmuyorum ya da kafamdan sallamıyorum, araştırırsanız bulabilirsiniz.

Güncel bilgi yani anlıyorum

İstanbulun orta yerinde yaşıyorum her coğrafyadan insan tanıyorum ama sizden kısa kız niyeyse göremiyorum.

Neyse yaşayamadığımız şeyler yüzünden hırs yaptığımızı ve o boyda bir erkeğe ancak parası yüzünden bakılabileceğini yazmışsınız.

Kocam benden 7 cm kısa. Çünkü ömrümde beni hiç benim boyumda bir erkek beğenmedi ve kocamın amerikan merkez bankasında hissesi var

Dermişim

Ben konuyu yeni gördüm cicugu resmen asagilamissin sana gire degilmis neden bu jadar taktin anlamadim sen hislanmaya bilirsi ama asagilamaya hakkin yok allah onu oyle yaratmış demekki X hoslamis ben bu insalari anlamiyorum tipin degilse neden kucumsuyorsunuz piknikte aslinda konusarak degil susarak en güzel cevabi vermis sizi aferin cocuga

google amcadanmi buldun

Bilinen bir şeyi hala tartışmanın mantığı nedir anlamış değilim. Düz hesap kalmış aklımda.
http://www.yenisafak.com/aktuel/turk-halkinin-boy-ortalamasi-kac-santim-349487

Kimse sokakta çıplak ayak yürümüyor. İllaki giyilen ayakkabılar, topuklar vs uzatıyor insanları. Sizin derdiniz kocanızın sizden kısa olması. Daha doğrusu benim burada kısa erkeklere bu şekilde laf ediyor olmam. Peki çok özel değilse sizi nasıl etkiledi bu adam, hiç mi düşünmediniz boyu da benden kısaymış diye?

Canim nedenyasamasin gencligini gayette o grupla ilisigini kesince mutlu mesut yasadi sevgilileri oldu.
Her sey guzellik degil ama aranizda fiziksel cekim yok zaten olsaydi x girmezdi araya.
Sen zaten bu cocukdan etkilenmiyorsun suan basina gelen durum sadece hani beni seviyordu ne olduda hemen x se gitti durumu. Kadinlar böyledir. Erkeklerde öyle ilgi gördükleri kisiye dogru kayar gönülleri. Kadınlar sevdigi tarafindan sevilmek ister istisnalari vardir tabi. Erkeklerde sevdigi tarafindan sevilmezse yoluna bakar. Cidden önemseme, bu hissettiklerin düsündüklerin gecici.
Bence bundan sonra sana yakisan arkadaslarin o cocugu eziklediginde onlara yaptiklarinin dogru olmadigini söylemen insaniyet namina. Gerisinin pek bi önemi yok. o cocuk agziyla kus tutsa senin gozunde degeri yok.Sen yoluna o yoluna.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…