- 16 Temmuz 2023
- 6.189
- 16.954
- 178
- Konu Sahibi birmuallime12
-
Burda kimse sizinle dalga geçmedi, geçmiyor. Sinirimiz zıpladı burda. Neden ısrarla 4 kere affettiniz şiddet görmenize rağmen? Ve neden hâlâ şikayet etmediniz? Bunu düşünüyorum ve aklım almıyor. Tehditlerine aldırış etmeyin size hiçbir halt yapamaz. Uzaklaştırma aldırın. Evin önüne koruma da aldırın mutlaka. Çeksin cezasını sürünsün pislik.İnsan başına gelmeden anlamıyor burda benle dalga geçen herkesi Allaha havale ediyorum ve kınıyorum
İlk kez değil ki, bu beşinci olmuşİlk kez başıma geldiği için böyle davranmam normal değil mi sizde sizinde başınıza gelse önce bi afallarsınız ben şu an ağrılarımdan basımı kaldıracak halde değilim hala dalga geciyorlar
Yazdıkların o kadar anlamsız ki yabancısın sanmışlar normal değil miYabancı derken ?
Kes sesini haddini bil hadsiz insanların yorumlarını dikkate almıyorum bilginizeYazdıkların o kadar anlamsız ki yabancısın sanmışlar normal değil mi
2.ci evliliğin. Durumun ortada ama beni bu hallerin şüpheye düşürmedi değil. Hiç mi görmedin öğrenmedin bu hayattan yahu. Sen bizimle kafa mı buluyon. Aklının bir ucunda onun pişmanım demesi zaten seni tatmin etmiş. Zaten barışmayı planlamışsın. Yani hangi terapist bunu söyler Allah aşkına. Bizimle cahil kafasıyla dalga mı geçiyorsun anlamadım. Durumunda fazla birşey yokmuş . 4 seansta bitermiş. Birde haspam kendini gene önede çıkarmış. Seni birşeyler öfkelendirmiş normal demiş resmen.Bugunlerde geçecek elbet doktor benim fazla birşey olmadığını söyledi ve seni hoşlanmadığın şeyler öfkelendirmiş muhtemelen dedi 4 seans da biter dedi
Sinirleneceğin zaman başka şeyler güzel şeyler düşün dedi
Bende o şekilde yapacagım doktor bir kaç tavsiye verdi onları uygulayacağım
Mesajı bu terapi sonrası
Sizin ilke kez başınıza gelmemiş ama 4 kere affetmişsinizİlk kez başıma geldiği için böyle davranmam normal değil mi sizde sizinde başınıza gelse önce bi afallarsınız ben şu an ağrılarımdan basımı kaldıracak halde değilim hala dalga geciyorlar
Hayda ilk kez başıma geliyor bu normal değil mi
O zaman ogretmen olduğunuzu iddia ediyorsaniz, Türkçe'de var olan noktalama isaretlerini kullaninki yazdiginiz yanlis yorumlanmasin.Darp raporu alırsam ne hak iddia edebilirim ben bu konuda yabancıyım biri beni aydınlatırsa sevinirim
Darp raporu alırsam ne hak iddia edebilirim ben, bu konuda yabancıyım biri beni aydınlatırsa sevinirim
Tamam 12 yaşında oğluna öğret o zamanSizin ilke kez başınıza gelmemiş ama 4 kere affetmişsiniz
Hadi bilmiyorsunuz(ki asla inanmam) hemen gidip darp raporu alınması gerektiğini 12 yaşında ki oğlum bile biliyor yapmayın insanların sinir uçları ile oynamayın
Hanımefendi öğretmeme gerek yok biliyor zatenTamam 12 yaşında oğluna öğret o zaman
oglunuzu övecek yer burası değilHanımefendi öğretmeme gerek yok biliyor zaten
İlk kez başınıza gelmemiş ama, daha önce 4 kere şiddet görmüş ve affetmişsiniz.İlk kez başıma geldiği için böyle davranmam normal değil mi sizde sizinde başınıza gelse önce bi afallarsınız ben şu an ağrılarımdan basımı kaldıracak halde değilim hala dalga geciyorlar
Oğlunu övmüyor sana durumu anlatmaya çalışıyor. 12 yaşında çocuk bile darp raporu alınması gerektiğini bilirken siz nasıl bilmiyordunuz diyor?oglunuzu övecek yer burası değil
Çünkü onu demek yasak, onun yerine şikayet butonunu kullanmanız lazım ki butona basanlar oldu takipteyim diye yazdım da topiğe.Fake desek banlaniyoruz ama akıl mantık alıyor mu allah aşkına. Her cumle tutarsiz biri sıkıştırınca başka taraftan sallıyor.
Kadesi indirdim onu bildiği için elimden telefonu aldı kapıyı kitledi üstümde güç uyguladı çaresiz kaldımİlk kez başınıza gelmemiş ama, daha önce 4 kere şiddet görmüş ve affetmişsiniz.
Eşim beni dövse, ilk şiddetleriniz için diyorum, şok geçince ilk işim haklarımı öğrenmek olurdu, maddi imkanım mı yok baroya giderdim, oraya gidemiyor muyum internetten araştırırdım, şimdi nasıl üye olup konu açtınız, ilk şiddette de üye olup konu açabilirdiniz. Hele de adam sizi içi boş şeylerle tehdit ediyor inanıyorsunuz, hiçbir şey yapmadınız insan polise gider bu adam beni öldüresiye dövdü tehdit ediyor der, polise gitmek afallasanız da akıl edilemeyecek bir şey değil.
Yapmayın gözünüzü seveyim, ülkede her gün ortalama 3 kadın öldürülüyor, insan onları okuyup haberlerini izleyip başıma böyle bir şey gelse ben ne yaparım diye araştırır yine de bir fikri olur, ki eşimden tokat bile yemedim ama kadesi de biliyorum darp halinde ne yapmam gerektiğini de biliyorum.
Bilmiyor değil aslında işine gelmiyor .Darp raporu alırsa çok sevgili eşi işinden olursa yaOğlunu övmüyor sana durumu anlatmaya çalışıyor. 12 yaşında çocuk bile darp raporu alınması gerektiğini bilirken siz nasıl bilmiyordunuz diyor?
Sen anlamak istemiyorsun ama hepimiz çok üzüldük, herkesin sinir uçları felç oldu burada
Sen burda insanlara çok sallıyorsun özellikle bak senin profilin aynen fake atıyorum kardeşim dayak falan yemedim burdaki insanların sinirini hotlatmaya çalışıyorum oldu muFake desek banlaniyoruz ama akıl mantık alıyor mu allah aşkına. Her cumle tutarsiz biri sıkıştırınca başka taraftan sallıyor.
Ya kes sesini beni öldüresiye döven adam umrumda değilBilmiyor değil aslında işine gelmiyor .Darp raporu alırsa çok sevgili eşi işinden olursa ya
Ya beynim uyuştu gerçekten, işinden de olsun, saygınlığından da olsun, özgürlüğünden de olsun. Nedir bu adam koruma merakı?Bilmiyor değil aslında işine gelmiyor .Darp raporu alırsa çok sevgili eşi işinden olursa ya
Ben anlamadım ne istiyorsun sen buradaki insanlardan?Tamam 12 yaşında oğluna öğret o zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?