- 17 Ağustos 2025
- 102
- -31
- 1
- 28
- Konu Sahibi birmuallime12
-
Evet biliyorum seni öldürürüm dediFotolari bize degil polise savciya vermen lazim. Yoksa malesef sonun bu adamla kadin cinayeti. Kendi annen baban yok mu hadi senin gozun kor olmus aklin calismiyor elinden tutacak hic mi kimsen yok.
Hiçbir terapist ilk görüşmelerde bu sonuca varamaz. Yalan söylüyor.Terapiste gittiği zaman senin bir şeyin yok üzüldüğün bir durumdan dolayı olmuş demiş yani öfke problemi yokmuş kendisi öyle söylüyor
Bi kaç gün bekliycek heralde kafası yerine gelsin, morluklar geçsinSakin kafayla darp raporu almayı ilk sende duydum.
Ahhhh canımmmm ahhh güzelll kadın o adamın eli kolu kırılsın. Annenize Allahtan şifa diliyorum. Sakın geri dönmeyin lütfen hedeflerinin peşinden git. Seni ö*dürmemesi için dua edicem. Kendine bir iyilik yap kimseyi dinleme acilen darp raporu al uzaklaştırma kararı al ve ayrılık mahkemesi aç.Lütfen izini kaybettir. Ahh canımmm benim çok üzüldüm çokLütfen yardımcı olun 1 senelik evliyim çocuğum yok eşimle severek evlendik ben KPSS’ye hazırlanıyorum 78 puan aldım bilmiyorum işe yaramaz belki ama sıralamaya giremedim tabi Agsye gireceğim diyince hayır giremezsin benim iznim olmadan dedi ve kolumdan sıkmaya başlamıştı kaba kuvvet uyguluyordu bana kendisi askeri personel eğitime falan gidemezsin diyordu bana sürekli en ufak tartışmamızda şiddet uyguladı elimi yüzümü morarttı hep affettim 4 kere affetttim hep yemin etti afffettim evliliğimiz bitmesin diye ona tölerans gösterdim beni yargılayacaksınız belki ama son tartışmamız zaten mesajını okudum borcun mu var dedim seni ilgilendirmez dedi telefonu elimden aldı ve vurdu sonra 2 saat boyunca bu adamdan dayak yedim kafamdan tutup kanepenin üstünde dudağımı patlattı yüzüme 10 kez yumruk attı kulağıma yumrukladı kendimden geçmiştim kolumdan tutup beni sürüdü bir gün sonra eşyalarımı toplayıp aile evine geldim çok kötüyüm ağzımdan yemek bile yiyemiyorum babası bavulunu topla gönder gitsin dedi çok kırgınım inanın yaralar iyileşir zamanla ama benim çektiklerim ne olacak bilmiyorum terapiye gideceğim nolur evliliğimiz bitmesin diye yalvarıyor ama ben artık mahvoldum annem şans ver diyor ama ben kpss çalışıp kendi ayaklarımın üstünde durmak istiyorum başka seçeneğim yok siz bana lütfen yargılamadan yardımcı oluneşim çok yalvarıyor ama artık tükendim cidden
2.evliligim millet ne der diye düşünmüyor değilim
Özür dilesin kocası gelsin alsın diye mi acaba?Bi kaç gün bekliycek heralde kafası yerine gelsin, morluklar geçsin
Ahhhh canımmmm ahhh güzelll kadın o adamın eli kolu kırılsın. Annenize Allahtan şifa diliyorum. Sakın geri dönmeyin lütfen hedeflerinin peşinden git. Seni ö*dürmemesi için dua edicem. Kendine bir iyilik yap kimseyi dinleme acilen darp raporu al uzaklaştırma kararı al ve ayrılık mahkemesi aç.Lütfen izini kaybettir. Ahh canımmm benim çok üzüldüm çok
Maksat benim yüreğimi dağlasın, asabımı zıplatsınDarp raporu almayacaksin, ayrilmayacaksin, Bizden ne istiyorsun, neden fotograflari burdan paylastin?
Ayrılmasan zaten evi terketmezdim evden çekip gitmezdim ben boşanma davası açarsam hak iddia edemem diye düşünüyorum zaten bana dediği tek şey şu Boşanma davası açarsan bir şey veremem diyorDarp raporu almayacaksin, ayrilmayacaksin, Bizden ne istiyorsun, neden fotograflari burdan paylastin?
Aman yarabbi bir kere vuran hep vurur terapistinizi değiştirin sizi normal yönlendirmiyor. Ya da siz ayrılmak istemediğiniz için size öfke terapisimi yapıyor. Eşinizin tedavi olması lazım.Bugunlerde geçecek elbet doktor benim fazla birşey olmadığını söyledi ve seni hoşlanmadığın şeyler öfkelendirmiş muhtemelen dedi 4 seans da biter dedi
Sinirleneceğin zaman başka şeyler güzel şeyler düşün dedi
Bende o şekilde yapacagım doktor bir kaç tavsiye verdi onları uygulayacağım
Mesajı bu terapi sonrası
Dönmeye devam edersen eninde sonunda öldürecek seni, o kesin zaten. İsterse 10. Evliliğin olsun bu utanılacak bir şey değil. Kimse durduk yere eşinden ayrılmaz.Bu ikinci evliliğim şansım yok sanırım bir kez daha gidersem sanırım beni öldürür çünkü can havliyle karşılık verdim başka birisi olsa seni öldürürdü dedi bana
Sizi manipüle ediyor, yalan yalan yalan.Bugunlerde geçecek elbet doktor benim fazla birşey olmadığını söyledi ve seni hoşlanmadığın şeyler öfkelendirmiş muhtemelen dedi 4 seans da biter dedi
Sinirleneceğin zaman başka şeyler güzel şeyler düşün dedi
Bende o şekilde yapacagım doktor bir kaç tavsiye verdi onları uygulayacağım
Mesajı bu terapi sonrası
O yuzden bugun gidip darp raporu alman lazimAyrılmasan zaten evi terketmezdim evden çekip gitmezdim ben boşanma davası açarsam hak iddia edemem diye düşünüyorum zaten bana dediği tek şey şu Boşanma davası açarsan bir şey veremem diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?