Fiziksel şiddet-sözlu siddet

Umutunicindemut

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2015
35
2
1
Merhabalar. Ben 20.03.2014 tarihinde ikinci evliligimi gerceklestirdim. ilk evliligim iki hafta surmustu. Evlendigimde ailesi ile yasayacagimi bilmiyordum. Dugunden sonra yasayacagimiz eve gittigimde annesi. Sizofren akrabalari ve 2 yetiskin erkek kardesle ayni evde buldum kendimi. Ve ciddi anlamda darp edilerek baba evine geri dondum. Bosandik zor bir surecti beni cok yipratmisti ama 1 senenin sonunda bosanmistik Tum o surecte cok aci cektim tedaviler gordum zamanla aci gecmedi ama normal yasama geri donme cabasi icine girdim o surecte esimle tanistim. Bana surprizler ilgi alakasi bana iyi geldi onunla konusabilmek anlatmak bana cok iyi geldi. Kendimi ozel hissettim. Yasama sarilmam gerektigini hayatin devam ettigini gosterdi. Bi sure sonra babalarin arkadas oldugunu ogrendik ve aileler de laf olmasin isim koyalim dediler ve 6 aylik tanisma donemi de dahil evlendik.(esimin de 2. Evliligiyim birkac yillik bir evliligi olmus ve bosanmislar.)dugunumde ailesi altin takamayiz dediler tamam dedim. kayin pederim takida onume 5 tl atti sustum. Balayimin 1. Gunu kv aradi hemen donuyordunuz baslatmayin balayiniza el opmeye cagirdi gittik. Benim ailemin elini opecegimiz gun kv ablasina gittik aksam 6 da bende gelcem sizle dedi bende bugun gitmicez anne yarin gitcez dedim esim de birakiyorum bunu babasinin evine lazim degil bana dedi aglayarak annemin evine girdim.
Sonra ozur diledi agladi annem uzulmesin millete rezil olmayalim dedim baristim. sonra ki 4 ay hersey guzeldi. Sonra evden disari onsuz cikamaz oldum. Herseyimi elestirmeye basladi.

Son düzenleme:
bence sen bu evliliğe devam edersen annen ölür üzüntüden, nerden buluyorsun bu tipleri, çalışıyor musun, çalışmıyorsan işe gir ve kurtul bu adamdan, seni sevmiyor resmen ve sana saygısı yok, senin yanında başkasına sarkacak kadar rahat biri, demekki seni sevmiyor canım, çocuk falan sakın yapma, çalış ayaklarının üzerinde dur, olabilir ikinci evliiliğin de bitebilir, insanlar ne der mantığıyla gezersen bir gün kanserden ölürsün kahrından

Düzelen var mı bilmem ama
Ömrünüzü bu adamın (!)
Düzelmesi için harcayacak mısınız?
Ömür boyu mutsuz mu olacaksınız?

bu dengesizliklerinin belirtisini flört dönemlerinde gördün mü hiç? yoksa çok mu iyi gizliyo erkekler ne denli pislik olduklarını.
ancak eşin tedavi olursa ya dabi terapiste giderseniz düzelebilir. al önüne konuş diycem de adam olmaz.

Konunuzu paragraflara ayırıp düzenlerseniz okunması daha kolay olacaktır.

Evliliğinizde sevgi ve saygı dışında her şey var. Bulamadığınız çıkış hangisi , dış kapı mı ? Kendiniz için akıl , beden ve ruh sağlığınız için dış kapıdan çıkış seçeneğinizi kullanın.

"Esi boyle olup duzelen var mi " demişsiniz.

Sanki adamlar bir hastalığa yakalanmış da hastalığı atlatmaları kaç gün sürüyor diye soruyorsunuz. Yapmayın bunu kendinize. Bu adam düzelse ne düzelmese ne ?

Boşanırsanız üzüntüden kimse ölmez. Boşanmayıp bu hayatı yaşamaya çalışırken siz ölebilirsiniz.

arkadaşım niye bu evliliği sürdürmen gerek bence annen bu evlilik sürdükçe üzüntüsünden ölür..
adam kafanızı vestiyere vurmuş.. kv aramış balayının 1. günü koşa koşa geri dönmüş... sizi annenizi evden kovmuş.. vs vs..

sizin sürdürmeyi istediğiniz şey evlilik değilki.. ortada evlilik olsa fikir verelim tamam ama bu eziyeti sürdürmek istemeniz bence sizin de pek sağlıklı düşünemediğinizin göstergesi..

NE düzelmesi senin aklın yerindemi.. hani ben hep yapıcı olmaya çalışırımda bunun yapılacak bi yanı yok.. aklını başına topla sana ailene sürekli hakaret eden bir adama niye katlanıyorsun.. bırak hepsini 15 yaşındaki kuzenine sarkan bi adamın yanında durmanı söylemiyorum bile.. sapık kafayı yemiş bir adamı niye çekiyorsun.. iki kere boşandı demesinler diyemi.. annen seni her gün böyle görünce ölmeyecekmi... nasıl uyuyacak yatağında kızımı öldürürmü kapıya koyarmı diye.. ALLAH aşkına git otur babanın ananın dizinin dibinde azıcık huzur iste elin manyağını niye çekiyorsun.. değişirmi değişmez...

çok zor senin hayatın..
bence üçüncü evlilği asla yapma..
işini kur hayatını kurtar... elin olur herşeyin olur..
inişli çıkışlı ilişki yaşa ama evlilik asla....
böle çok zor yaa Allah sabırlar versin.

Flort ve nisanlilik donemimde cicekler surprizler beni goremeden yapamamalar espriler yuzum asilsin ne yapacagini sasirmalar boyle bir adamdi anlayisli demokrat falan. Calismak istedigimde calista bul babanin evinde kendini diyor evleneli 20 kere soyledim valismak istiyorum sana guvenmiyorum diye. Beni heran ortada birakabilirsin o yuzden gelecegimi kurmam gerek dedim isteseymis calisan es alirmis. Herkes diyor ne sanslisin gozunun icine bakan esin var ne sanslisin uzerine titriyor evet ilk basta bende oyle diyordum ama hic oyle degil

Bir kere bosandim ailem yiprandi. Abim vefat etti annem siroz hastasi oldu hergece agliyor. Babam abimin esi ve cocugu icin gelecek hazirlamaya calisiyor ben becillik yapip simdi ailemi mi uzeyim birde milletle mi ugrastirayim.

tamam işte boşanın..
sizi mutsuz eden isteklerinize saygı göstermeyen kısıtlayan bir insanla yaşamaya devam etmeye çalışmaktaki ısrar neden?

Ailesiyle yaşayacağını bilmiyordun da daha önce oturacağınız evi siz kurmadınız mı? yoksa kurulu bir düzenim var diye kekledi de seni direk bacadan düşer gibi eve mi götürdü? Senin annen baban yok mu, bunları daha önce konuşmadılar mı?

Tabi ki konusuldu evleri vardi guzeldi de bende tekrar hic bisey aldirmadim. Nolcak dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…