Fiziksel şiddet-sözlu siddet

Yapılacak en doğru sey bosanmak ama bosanmayacagın belli hayatımda bu kadar sacma bosanmama nedeni duymadım..cocugum için boşanmıyorum diyeni duydum ama her türlü şiddetle basbasayım ama annem babam üzülmesin tanıdıklar aileler diye boşanamam demek çok mantıksız..bu senin hayatın sen dayak yiyince annen mutlu mu oluyor bu nasıl bişey anlayamadım delirmemek elde değil böyle gidrrse bilmem kaç yerinden bıcaklandı diye haber olan kadınlara dönmezsin inşallah bu adam hem psikopat hem sapık.. Birde altı ay evlenmeye karar vermek için çok az.. cicim aylarında herkes askından ölür dur bakalım bir sene olsun en azından.. Boşan ve tekrar evlenmek için acele etme..

Cok uzuldum canim ya nerden buldun bu adami keske aceleye getirp laf soz oluyo die evlenmeseydiniz ben olsam bi dakika durmam iyi ki cocugunuz yok korkma ailene bisey olmaz alisirlar sessiz sedasiz cik git bi arkadasina ailenede bi sure gozukme ara iyi oldugunu söle derim yoksa sagligin bozulacak yapma bunu kendine esi bi nevi sapikmis 15 yadindaki kiza da ayri bisey derdim ama neyse kendini dusun lutfen

Bir kere bosandim ailem yiprandi. Abim vefat etti annem siroz hastasi oldu hergece agliyor. Babam abimin esi ve cocugu icin gelecek hazirlamaya calisiyor ben becillik yapip simdi ailemi mi uzeyim birde milletle mi ugrastirayim.
Canım abin senin yüzünden intihar etmemiştir.bi kere bunu sil kafandan.kendine güven.bak bende boşandım ve bi dikiş tutturamıyorum.ama kısmet ne yapalım.lütfen boşan.ya da onun istediği gibi davran bakalım nasıl olacak hiç umudum yok ama

Okurken bile sanki biri boğazımı sıkıyormuş gibi oldu. Bu kadar aşağılanmanın ve kovulmanın yanında hala
durma tarafındasın allah kolaylık versin.Vur totosuna tekmeyi gitsin adam olamamış şeyi.

Yarin esim ve ailesi gelecekler sonuc o zaman belli olacak. Ailem ne derse oyle yapacagim. Herkes keske alttan alsaydin diyor. Simdi aranizda ne sevgi ne de saygi kaldi diyor. Herkes birsey soyluyor zaten. Inanin bunlari yasamak icin bir evlilik kurmadim. Benim de bu evlilikte yanlislarim oldu. Ama bu evlilige artim da oldu. Bir cok seyi alttan aldim. Kendimi dusunmem gerektigini biliyorum. Ama kendimi bir sey gb hissetmiyorum. Hicbirseyim yani sadece yasamaya calisiyorum su siralar

Bi depresyonda oldugunu düsunuyorum kendine deger ver ve guclu ol sen abinin bitanesiymissin daha ne olsun toparlanmaya bak uzak dur seni uzen herkesten

Sen b
sen pişman olursun bitirmezsen önce kendını düşün yarın çocuğun olsa boyle küfür ve şiddetin olduğu bir ortamda olsa daha mı ıyı adam psikopat bence her gecen günün sana ziyan

Evet o kötü günler bitmiş (sadece 15 gün) , kabus başlamış. Üstelik bunun süreside sana kalsa ömürlük olacak.
Ben burdan üzüldüm sana, sen kendine hiç mi üzülmüyorsun aklım almıyor.
Uzulmezmiyim uzuluyorum. Alip basimi gitsem yasadigimi bilseler yeter diyorum. Ama annemin sizoruz var uzulmesi yasak bosansam annemin gozu onunde eriyip biticem tanik olacak. Yegnimin yengemin pskolojisi bozulacak. Esime donsem mutlu takliti yapsam ise girsem kendime bir gelecek kursam. Dusun dusun dusun bunaldim !!!!

Bundan 5 6 ay once 1. Evlilik yil donumumuzde tatilde olacagimizdan konusurduk. Bugun onun dogum gunu neler yapacagima kadar plan yapmistim hayat boyle iste. Sen guzel hayaller kurarsin o sana felegin cemberini gosterir ..

Annenin gozu onunde sacindan tutup ordan oraya firlatmis seni. Ama bosanirsan mi uzuntuden olecek annen

Ben de tam aynı şeyi düşünüyordum. Bundan daha fazla üzülmez herhalde...

Herkes keşke alttan alsaydın mı diyor?? nasıl yani ya?
alttan alsaydın da gözünün önünde sarkmaya devam etseydi kocan kuzenine,
alttan alsaydın da ordan oraya çarpmaya devam etseydi seni... nasıl bir mantık bu arkadaş ya?

elalem de ne düşünürse düşünsün, senin canından değerli mi Allah aşkına?
bu psikopat yaratıklarla ömür geçer mi?
adamlar resmen çözmüş olayı, nasılsa ikinci evliliği bu, kolay kolay cayamaz, istediğimizi yaparız diyorlar.
düşme bu tuzaklara arkadaşım, kimse böyle evlilikleri bitti diye ölüp bitip mahfolmuyor.
kendi ayaklarınızın üzerinde durun lütfen.

Allah akıl fikir versin bu tür insanlara ya okuyorum okuyorum çıldırıyorum!

Okudukça gözlerim Büyüdü bu ne ya bu nasıl evlilik ?? Allah aşkına canını seviyorsan boşa yarın öbür gün öldürür bu seni. Bi ise girin kendi ayaklariniz ustunde durun ve bu adami cekmeyin. Yaşlarınızi merak ettim

ne düzelmesi ya?
eşinin sana sevgisi ve saygısı kalmamış...
s.. tir git diyor sana, sen hala yüzsüzlük yapıp acaba düzelir mi diyorsun? pessss...!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…