gören şair yazıyor söylüyor nolceeekkk.istanbulu dinliyorum gözlerim kapalı demiş şairin biride
ay kıyamaam ben bir ara istanbuldaki eve kaçayım sende kaç gel birlikte gezelim olurmu irnamŞeniz
Oy kıyamam beenn..gel bi İstanbul yapalım senle bikaydirigubbakcemile5
Bende Amasya yı görmedim canımcım,ödeştik işte..kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
ahhhhhhh istanbulllllllll istanbul olalı hiç görmedi böyle güzeliiii
bunuda unutmamak lazım değilmikaydirigubbakcemile3
ank herkese selam bizden sizlerle olmak harika olurdu Şeniz
gören şair yazıyor söylüyor nolceeekkk.
hele bi gidem bakın benimde dilim çözülcekkk. :jeyyar:
essahmı diyoonn barçman yaa, yerimseniben Şeniz ne güzel olur ki hemde öfff öffff, alkisalkisalkis
şöle altını üstüne getirsem,şiirlere konu olan bu şehrin,senelerin acısını cıkarsammm.:lepi:
yerim ben sizi yaa...yerimseniben.
gel tatlım gelde bende seni amasyayı gezdirem bir günde biter ama kiiihh kiiihhh..:roflol:
yuh bu kadar atanıda ilk defa görüyorum aşk o aşk güzel değilkaydirigubbakcemile3
megolomanlığınmı tuttu özümbüşümdelikafadulden
Lereenim düğün resimleriniz bulundu
istanbulu dinliyorum gözlerim kapalı demiş şairin biride ben bu PC yüzünden gözümü kapayamıyorumki uzaktanda olsa dinleyim istanbulukaydirigubbakcemile3
ay kıyamaam ben bir ara istanbuldaki eve kaçayım sende kaç gel birlikte gezelim olurmu irnamŞeniz
Bir dahaki buluşma Barçmanın evinde olsun:))))
Şaka bir yana ne hoş olurdu flash ekibi buluşabilse a.s
Ne demiş şair,şimdi İstanbul da olmak vardı..............kaydirigubbakcemile5
Aynen öyle...hihoyyythihoyyyt
ben istanbulu dahaaa hiiiiiiiççç görmediiimmm. senağlama senağlama
söyle o şairee benim yarama tuz basmasııınnnnnn :çok üzgünüm: senağlama :çok üzgünüm: Çok üzgünüm çoook :a015: :a015:
istanbulu dinliyorum gözlerim kapalı demiş şairin biride ben bu PC yüzünden gözümü kapayamıyorumki uzaktanda olsa dinleyim istanbulukaydirigubbakcemile3
ahhhhhhh istanbulllllllll istanbul olalı hiç görmedi böyle güzeliiii
bunuda unutmamak lazım değilmikaydirigubbakcemile3
ank herkese selam bizden sizlerle olmak harika olurdu Şeniz
çaktırmaaaa:roflol: bende yazdıktan sonra gördüm:roflol: olsun güzeli daha uyuyor yazan bilememiş benim gibi yazması gerekti:jeyyar:ne güzeli kıs istanbulun hiç görmediği aşk değilmiydikaydirigubbakcemile3
bende istanbuldayım ama sınırında üsküdar bana 3 saat burdan
kayınanamdam döndüm...ben burdayımmmmm:teytey:
yuh bu kadar atanıda ilk defa görüyorum aşk o aşk güzel değilkaydirigubbakcemile3
megolomanlığınmı tuttu özümbüşümdelikafadulden
ne güzeli kıs istanbulun hiç görmediği aşk değilmiydikaydirigubbakcemile3
bende istanbuldayım ama sınırında üsküdar bana 3 saat burdan
kayınanamdam döndüm...ben burdayımmmmm:teytey:
Oy ben pek romantik ve şair gördüm bu gün flaşçılarıııkaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
flaşın hanımları hem annee hem evhanımı hem şair hemide romantikkk gaçilerrrr güzllerrrrr öptümm hepiçiginizi
İstanbul da bir güzel,İstanbul kadar güzel diye bi şey vardı ama di mikaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
O da ne demeksedelikafaduldenkaydirigubbakcemile3
aşkta değilmiş :roflol: buyrun orjinali ne istanbulmuş hala gülüyorum:roflol::roflol:İstanbul da bir güzel,İstanbul kadar güzel diye bi şey vardı ama di mikaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
Ah İstanbul İstanbul olalı
Hiç görmedi böyle keder
Geberiyorum aşkından
Kalmadı bende gururdan eser
he valllaaa ablam bize selam at..bekliyoruz resimlerde..özelresim isteriz ona göre.yerimsenibenKızlar yarın istenbul buluşması var üsküdarda mod elif gelmiş bende gidiyorum artıkın resimlerden el sallarım hepinize.
Keşke sizlerde olsanız ne kaaaaa güzel olurdu beeee...kaydirigubbakcemile3
canımm hoşgeldin.:1hug:.özlemiştik..Şenizkayınanamdam döndüm...ben burdayımmmmm:teytey:
canım sanada ve tüm flaşçı hatunlara iyi uykular...ŞenizŞenizşekerler hayırlı geceler güzel deliksiz uykularrr hepiçiinizeekaydirigubbakcemile3mirmirmirmir
:roflol::roflol: ay hala gülüyorum kendime :roflol:
ben çok yaşayayım inşallah kendimi güldürdüm bugün:roflol:
hani bizim kızlar gidiyor ya onlar güzel ya ben onlar için öyle değiştirdim
kıvırabildimmi bari:roflol:
ıstanbul da bir güzel,ıstanbul kadar güzel diye bi şey vardı ama di mikaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
Bir dahaki buluşma Barçmanın evinde olsun:))))
Şaka bir yana ne hoş olurdu flash ekibi buluşabilse a.s
ay ben istanbul dayım ne oluyor .
ben sizin oraya geliyim sizlerde buraya
imdatttttttttt kurtarın beni şu istanbul dannnnkafamçokkarıştıkafamçokkarıştıkafamçokkarıştıkafamçokkarıştıkafamçokkarıştı
özellikle bahçede olsa
hımm bahçede şaka maka süper olmuş
ellerine sağlık barçman ablam ŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞeniz
Varda trafik var kapkaç var ne ararsan var çiceğim.
Ahhhhhhhh nerede o eski istanbul
Sen gel bitanem gezeriz burada
sizler gelin gezeriz wallaha ne güzel olur acayip flash yaparız burada
tamam canım söylerim selamını
keşke szlerde olsaydınız
valla çok haklısın egem istanbulda egede çok özlenir :lepi:flashçılar burası istanbl topiğine dönmüş,bu arada istanbulu çok özledim tabii egemi de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?