Flash Flash yelerimizin son dakika haberleri

irna babana ALLAH tan rahmet diliyorum mekanı cennet olsun okudum canım inşallah ruhuna gider
maşallah çok güzel bir ailen var rabbim nazarlardan korusun her daim huzur ve mutluluk içinde olun inşallah:1hug:

sağyııınnn flaş ekibi ne duyuruluurrrr.
bugünde ben geldim .baştan başa bakın hele.nasıll pozlaaarrr..

http://www.kadinlarkulubu.com/mutluluktan-uctugunuz-haberler/246258-nostaljik-fotograflarimizi-paylasalim-30.html

irna canım resimlere baktım siyah beyaz olanlara bayılıyorum yaaa rahmetli babana fatiha da okudum ruhuna gitsin benimde babam rahmetli çok hassasım o konuda
çoçuklarınıda allah bagışlasın vala çokkk güzel hatunmuşunn öptümmmkaydirigubbakcemile3

kızlar buarada evhanımından haber alan varmı epeydir gözükmüyor merak ettim:uhm:

iyidir inşallah

güneş aramış.morali çok bozukmuş.ikinci ameliyatınıda olmuş.canı sıkkın olduğundan nete girmiyormuş.
allahım tez zamanda şifa veriri inşallah.:Saruboceq:

güneş aramış.morali çok bozukmuş.ikinci ameliyatınıda olmuş.canı sıkkın olduğundan nete girmiyormuş.
allahım tez zamanda şifa veriri inşallah.:Saruboceq:

inşallah canım neolur kendisiyle konuşan biri aramıza dönmesini söylesin burada kendini daha iyi hissedecektir

hepinize günaydın güzeller güzeli flashçılarım cumanız hayırlı olsunŞeniz

günaydın flaş flaş ekibi
bugününüz dünden güzel olsun .
cumanızda hayırlı olsunŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞeniz

inşallah canım neolur kendisiyle konuşan biri aramıza dönmesini söylesin burada kendini daha iyi hissedecektir

hepinize günaydın güzeller güzeli flashçılarım cumanız hayırlı olsunŞeniz

günaydın flaş flaş ekibi
bugününüz dünden güzel olsun .
cumanızda hayırlı olsunŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞeniz

günaydın hayırlı cumalar rabbim tüm dualarımız kabul etsin inşallah:Saruboceq:Şeniz
arayan olursa bendende selam söylermi geçmiş olsun dileklerimle evhanımına :1hug:

hayırlı günler flaşçı güzeller,eşim evde olduğundan fazla gezinemiyorum kk da,sizleri çok özledim yaa,
özebusçum tayininz hayırlı olsun bidanem,
daha neler oldu bilmiyom fazla bakamadım sayfalar dolmuş,kaçırdığım bişeler varsa affola,
irnacım nostaljilerin bittim maş.nazarlara gelme inş.
hade hepinizi öpem,görüşürüz inş.:a015:

Ank ve edisi evlilik yıldönümlerini kutluyorlar nasıl kutlamaysa:))))))

Ank cım hayırlı uğurlu olsunkaydirigubbakcemile5
Allah bozmasın diyecem ama,Edine beddua eder gibi olcek:roflol:
Şu anda acildesinizdir herhaldekaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…