oh ohh salıncaklarda sallanıyorsunuz ha :))) ben de istioooooooooooom
herkeseeee ıyı aksamlaaaarrrrr....
dıptıss fırstlady ın kızı mıııı:1shok:
heeeeee evet hatırladım dıptısınannesıyım dıye bı nıck vardııı.... hıııııııı...... şincik cıkardım...kaydirigubbakcemile3
bende senden ögrenmiş oldum fıstıkkkkkkkk
firstladym arkana bak
bu ediler kimin kızlar
çileğin keyfi yerinde
firstladym edinde iyice ilerledi
Ablacım günaydın gördük resimlerinizi eğlenmişsiniz belli bende olmayı isterdim ama kısmet değilmiş ne yapalım.
Bizlerde özledik gez ankarayı bol bol tadını çıkar kızınada selamlar kendine iyi bak ablacım .
:1hug::1hug::1hug::1hug::1hug::1hug:bizde seni opdükkkkkkaydirigubbakcemile5
günaydın flaşçılarrrr........
nasılsınız bakkemm..ankara buluşması nasıl güzel geçmiş..dağ çiceği canım salıncak maceran tam flaşlık alkisalkisalkis
hepinize iyi haftalar....
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
cts den ıtıbaren bende bı 10 gun kadar banlayacagım kendımı ablammm...kaydirigubbakcemile3 tatile ıhtıyacım varrr,canakkale yolcusuyuumm:sm_cool:
Firstlady edin
Bir resim daha toplu halde yüzmeye gitmişler keratalar
Tünaydıın hepinize:)))
Flash ekibinin fiii tarihinden kalma fotoğrafı elime geçti:)))
Kızlar yarın istenbul buluşması var üsküdarda mod elif gelmiş bende gidiyorum artıkın resimlerden el sallarım hepinize.
Keşke sizlerde olsanız ne kaaaaa güzel olurdu beeee...kaydirigubbakcemile3
ah ablacığm sen zaten çıtırsın fıstıksınnn rejime gerek yokkkk:1hug:
Betül abla hoş geldin özledik seni artık flaşlarsın hepimizi :jeyyar:
inşallah kışa yine ankaradayım. o zaman kısmet olur inşallah.
efsunefem bende beni tanıdın sanmıştım.delikafadulden o gün kızla çok gülmüştük.:roflol::roflol::roflol:
kızlar selam..anacım 1gün uğramadım ne ka çoşmuşunuz öle...:1shok:..,
first laydi ablam hoşgeldin:teytey:.valla hemen belli oluyo gelişin..öpüyorum kocamanından..Şeniz
irna ablacım deyim valla fotoloarına bayıldımopuyorumnanaktan.siyahbeyaz fotoları çok severim ooldum olası..çocukların maşşalah ikiisde birbirinden güzel.allah nazarlardan saklasın..
ve lahhhannamm hoş geldin tatlım:1hug:çok merak etmiştik seni..hhoş geldin kuşumŞeniz
şimcuk bende kendime gülüyorum
dıptıs döndümü fethiyeye ben 9 unda gidiyorum .
hadi fethiye çıkarması yapalım aplam benim :lepi::lepi::lepi::lepi:
günaydın iyi hafta sonuuuuuu
flaş hanımlarıııııı
merhabalar canım arkadaşlarım
pazartesi günü ameliyatımı oldum çarşambada hastaneden taburcu oldum çok şükür
hepinize bana verdiğiniz destek için vede güzel dualarınız için çok çok teşekkür ediyorum allah hepinizden razı olsun
canlarım benim hepinizi çok özledim inşallah tam olarak iyileşip tekrar sizlerle olacağım hepinizi kocaman vede hasretle öpüyorum
en kısa zamanda görüşmek üzere
flaşçı güzeller hepinize çabucak günaydıın deyim buyrunnnnnnnnnheycanlanndım da
lahana bebişim seni görünce bi sevindim bidanem ,şükür kavuşturana,tekrar çok geçmşler olsun,kendine ii bak bol bol istirahat et,uzat yanaanı öpçem opuyorumnanaktan
hade bakalım flaşçı dostlarım hafta sonunuz güzel geçsin sizleri de öpem opuyorumnanaktan
kızlar selam..anacım 1gün uğramadım ne ka çoşmuşunuz öle...:1shok:..,
first laydi ablam hoşgeldin:teytey:.valla hemen belli oluyo gelişin..öpüyorum kocamanından..Şeniz
irna ablacım deyim valla fotoloarına bayıldımopuyorumnanaktan.siyahbeyaz fotoları çok severim ooldum olası..çocukların maşşalah ikiisde birbirinden güzel.allah nazarlardan saklasın..
ve lahhhannamm hoş geldin tatlım:1hug:çok merak etmiştik seni..hhoş geldin kuşumŞeniz
tüm flaş hatunlarına güzel hafta sonları diliyorum.
firstleydi,lahanacım sizlerde hoşgeldiniz. opuyorumnanaktan.,leydim ellerine sağlık pek hoş fotolar buluyon bayılıyorum yaa.
lahanacım çok gecmiş olsun canım ,allah bidaha göstermesin inş..açiill şifalar canımm
kediciimm çok sağol bitaneemm.güzel sözlerin için opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
merhabalar canım arkadaşlarım
pazartesi günü ameliyatımı oldum çarşambada hastaneden taburcu oldum çok şükür
hepinize bana verdiğiniz destek için vede güzel dualarınız için çok çok teşekkür ediyorum allah hepinizden razı olsun
canlarım benim hepinizi çok özledim inşallah tam olarak iyileşip tekrar sizlerle olacağım hepinizi kocaman vede hasretle öpüyorum
en kısa zamanda görüşmek üzere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?