Flash Flash yelerimizin son dakika haberleri

oh ohh salıncaklarda sallanıyorsunuz ha :))) ben de istioooooooooooom

herkeseeee ıyı aksamlaaaarrrrr....

dıptıss fırstlady ın kızı mıııı:1shok:

kızlar ben tanınmayacak garumuyum.delikafadulden :roflol::roflol::roflol:

:1hug::1hug::1hug::1hug::1hug::1hug:bizde seni opdükkkkkkaydirigubbakcemile5

ankarayı gezmekten bacaklarım tutulmuş kızlar. dağ bayır bırakmadık. şimdi izmire geldim. özlem artıkın bitti. biraz toparlanayım sizlerle yine birlikte hoş vakitler geçireceğiz.delikafadulden

günaydın flaşçılarrrr........
nasılsınız bakkemm..ankara buluşması nasıl güzel geçmiş..dağ çiceği canım salıncak maceran tam flaşlık alkisalkisalkis
hepinize iyi haftalar....

dağ çiçeği salıncağa sıkıştı.delikafadulden:sm_cool: pek kilolu bilem değildi.:roflol: ben binseydim ne olurdu düşünmek bile istemiyorum.:roflol::roflol::roflol:

fırst lady ablam her modayı takıp etmiş :)))

hiç benden kaçmaz. yanlız ters yönde gidiyorum artıkın. sırnaşık şey

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

cts den ıtıbaren bende bı 10 gun kadar banlayacagım kendımı ablammm...kaydirigubbakcemile3 tatile ıhtıyacım varrr,canakkale yolcusuyuumm:sm_cool:

ay ben kendimi ankarada banlamıştım. kızın laptopu bana tuhaf gelmişti. birde sıra bana gelmiyordu. kaydirigubbakcemile3delikafadulden:roflol:

Tünaydıın hepinize:)))

Flash ekibinin fiii tarihinden kalma fotoğrafı elime geçti:)))

benim nenem siyahlı ve sağ baştaki.delikafaduldendelikafadulden
Kızlar yarın istenbul buluşması var üsküdarda mod elif gelmiş bende gidiyorum artıkın resimlerden el sallarım hepinize.

Keşke sizlerde olsanız ne kaaaaa güzel olurdu beeee...kaydirigubbakcemile3

resimler konmuş. bende birazdan bakacağım. Şeniz

inşallah kışa yine ankaradayım. o zaman kısmet olur inşallah.

efsunefem bende beni tanıdın sanmıştım.delikafadulden o gün kızla çok gülmüştük.:roflol::roflol::roflol:

şimcuk bende kendime gülüyorum
dıptıs döndümü fethiyeye ben 9 unda gidiyorum .
hadi fethiye çıkarması yapalım aplam benim :lepi::lepi::lepi::lepi:

merhabalar canım arkadaşlarım
pazartesi günü ameliyatımı oldum çarşambada hastaneden taburcu oldum çok şükür
hepinize bana verdiğiniz destek için vede güzel dualarınız için çok çok teşekkür ediyorum allah hepinizden razı olsun
canlarım benim hepinizi çok özledim inşallah tam olarak iyileşip tekrar sizlerle olacağım hepinizi kocaman vede hasretle öpüyorum
en kısa zamanda görüşmek üzere

flaşçı güzeller hepinize çabucak günaydıın deyim buyrunnnnnnnnnheycanlanndım da
lahana bebişim seni görünce bi sevindim bidanem ,şükür kavuşturana,tekrar çok geçmşler olsun,kendine ii bak bol bol istirahat et,uzat yanaanı öpçem opuyorumnanaktan
hade bakalım flaşçı dostlarım hafta sonunuz güzel geçsin sizleri de öpem opuyorumnanaktan

kızlar selam..anacım 1gün uğramadım ne ka çoşmuşunuz öle...:1shok:..,
first laydi ablam hoşgeldin:teytey:.valla hemen belli oluyo gelişin..öpüyorum kocamanından..Şeniz
irna ablacım deyim valla fotoloarına bayıldımopuyorumnanaktan.siyahbeyaz fotoları çok severim ooldum olası..çocukların maşşalah ikiisde birbirinden güzel.allah nazarlardan saklasın..

ve lahhhannamm hoş geldin tatlım:1hug:çok merak etmiştik seni..hhoş geldin kuşumŞeniz

tüm flaş hatunlarına güzel hafta sonları diliyorum.
firstleydi,lahanacım sizlerde hoşgeldiniz. opuyorumnanaktan.,leydim ellerine sağlık pek hoş fotolar buluyon bayılıyorum yaa.
lahanacım çok gecmiş olsun canım ,allah bidaha göstermesin inş..açiill şifalar canımm
kediciimm çok sağol bitaneemm.güzel sözlerin için opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

Son düzenleme:
şimcuk bende kendime gülüyorum
dıptıs döndümü fethiyeye ben 9 unda gidiyorum .
hadi fethiye çıkarması yapalım aplam benim :lepi::lepi::lepi::lepi:

9 haziranda ben kocaelinde olacağım. oğlanın mezuniyet töreni var. dıptısdıptıs artık evinde. biraz moral depolaması açısından buluşma ona iyi gelir sanırım. bende yanına kısa bir sürede olsa gitmeyi düşünüyorum.

günaydın iyi hafta sonuuuuuu
flaş hanımlarıııııı

canım sanada iyi hafta sonu dilerim.

canım çok çok geçmiş olsun. kendine iyi bak.

dur bu acele ne. şimcik karpuz kesip yiyecektik. delikafadulden

hoşbuldum canım. biraz toparlanayımda sizi flaşlamaya başlayayım.delikafadulden

resimlerine bende baktım canım. hepsi birbirinden harikaydı yakında bende orada bir çıkarma yapmayı düşünüyorum.:sm_cool:

lahanabebek canımm geçmiş olsun allaha emanet ol çook öptümmmkaydirigubbakcemile3

flaşın güzel hanımları şekerlerim hepiçiğinize güzel keyifli bi haftasonu olsun diyommm ayrıyetten tek tek öpüldünüzzzzkaydirigubbakcemile3zemuszemussositososito

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…