büyük hem de kocaman modellerimiz nerde sen biliyon:jeyyar::roflol:
nerde bir ipucu versene :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
alço gasosu içip yan gelip yattığın yerde:jeyyar:
allah senin iyiliğini versin ben o attan istemiyorum
zaten elimde mevcut hihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt
ben saf kan olandan istiyorum alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis
sarduş cep tel.habire kaybeden biri olarak bunlardan bende istiyorum..ödemeyi nasıl yapemm:jeyyar:Barçman ın yeni gsm makinası buyrunnnnnnnnn ......zengün gadunun hali de bi başka oliy-tatlicadiarzu-
telefon çaldığı zaman barçman nerdeyse koşa koşa yanına gidiyor bu telefon:sm_confused:
hımmm safkan
zemuszemuszemuszemus
barçman ın yeni gsm makinası buyrunnnnnnnnn ......zengün gadunun hali de bi başka oliy-tatlicadiarzu-
telefon çaldığı zaman barçman nerdeyse koşa koşa yanına gidiyor bu telefon:sm_confused:
[ımg]http://www.textually.org/textually/archives/images/set3/softbank-robo-phone.jpg[/ımg]
günaydıınn flaş ekibii.
ayy o telofonlar ne güseelll yaa. çookk güldüm sabah sabahhh :roflol: :roflol:zengün gadunun,teli başka haa. haaaa
at,ta çok değişikmiş.tam transparaaannn..:roflol:
neşeniz bol, gününüz aydın olsun kızlar. geceleri bile sizden ayrı kalınca özlüyorum ya. barçmancımın mesajları beni mutlu ediyordu. şimdi o yok.senağlama hakkında da bilgi alamadım.:1no2: uzun bir süremi yok nedir bilemedim.
egem evin hayırlı olsun.
duygumdan haberde yok. merak içindeyim.
bizim flaş flaş hanımlarına nazar oldu.
efsuncum sen kendini toparladın mı canım.
sarduşum sen nasılsın.
beni sorarsanız, işte böyleyim.
bize kırmızı çok yakışıyor.hemde fit gösteriyor..kırmızının daynılmaz cazibesi:jeyyar::jeyyar:
kayısı yedik ne güzel hep beraber
çok yakışmış kırmızılar maşallah bize opuyorumnanaktan
evet gizli kalmış bi resim.ben,dağçiçeği ve ank. malatyadayken buluşmuştuk nerede o günler..
yaşassın yaşasın aplam dönmüş...hoşgeldin aplm..özledik seni...opuyorumnanaktanopuyorumnanaktaniyi akşamlar
flaş flaş eev hanımı döndü sizleri çok özledim umarım herkes çok iyidir ama nerdesiniz kimse yokmu
esmerim işte sana güççücük bir malikane. ada üzerine konmuş. artıkın idare ediver canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?