Flash Flash yelerimizin son dakika haberleri

Barçman ın yeni gsm makinası buyrunnnnnnnnn ......zengün gadunun hali de bi başka oliy-tatlicadiarzu-

telefon çaldığı zaman barçman nerdeyse koşa koşa yanına gidiyor bu telefon:sm_confused:

Barçman ın yeni gsm makinası buyrunnnnnnnnn ......zengün gadunun hali de bi başka oliy-tatlicadiarzu-

telefon çaldığı zaman barçman nerdeyse koşa koşa yanına gidiyor bu telefon:sm_confused:

sarduş cep tel.habire kaybeden biri olarak bunlardan bende istiyorum..ödemeyi nasıl yapemm:jeyyar:

bundan bende istiyorm,özellikle cep telefonu modelli olsun yeni evimde çok işime yarayacak

günaydıınn flaş ekibii.

ayy o telofonlar ne güseelll yaa. çookk güldüm sabah sabahhh :roflol: :roflol:zengün gadunun,teli başka haa. haaaa

at,ta çok değişikmiş.tam transparaaannn..:roflol:

günaydıınn flaş ekibii.

ayy o telofonlar ne güseelll yaa. çookk güldüm sabah sabahhh :roflol: :roflol:zengün gadunun,teli başka haa. haaaa

at,ta çok değişikmiş.tam transparaaannn..:roflol:

oldukça transparan ben buna binemem şimdi çarpar beni

neşeniz bol, gününüz aydın olsun kızlar. geceleri bile sizden ayrı kalınca özlüyorum ya. barçmancımın mesajları beni mutlu ediyordu. şimdi o yok.senağlama hakkında da bilgi alamadım.:1no2: uzun bir süremi yok nedir bilemedim.
egem evin hayırlı olsun.
duygumdan haberde yok. merak içindeyim.
bizim flaş flaş hanımlarına nazar oldu.
efsuncum sen kendini toparladın mı canım.
sarduşum sen nasılsın.
beni sorarsanız, işte böyleyim.

eh idare eder ablam ya opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

iyi akşamlar güzeller,bugün pek haraket yok burda hayır olsun inş.umarım herkesler iyidir,öpüyorum hepiniziopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

iyi akşamlar
flaş flaş eev hanımı döndü sizleri çok özledim umarım herkes çok iyidir ama nerdesiniz kimse yokmu

esmerim işte sana güççücük bir malikane. ada üzerine konmuş. artıkın idare ediver canım.

oy kıyamam ben ablama ne güzel bi jest güzel ablammmm
bügün çok keyifliğim :dance::dance::dance:
oğlumun sozlendi hihoyyythihoyyythihoyyyt çok sevinçliğimmm tek oğlum tek gelinim olacakkk genç kaynannaaaa ben artıkımmmmalkisalkisalkisalkisalkisalkis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…